Index.hr: Ministar Medved prijetio novinaru Mazzoccu
Pupovac: Srbi su korišteni kao motivacija za potpis
Predsjednica: Sastanak sa Željkom Markić nije bio tajan
Grabar-Kitarović: poljoprivreda mora postati sredstvo blagostanja, a ne siromašenja
Započela sadnja novih stabala u Gradskom parku
Završeno 50. orahavoačko proljeće
Stotinjak planinara na 13. virovitičkim planianrskim susretima

Županija sufinancira poticanje osnivanja braniteljskih zadruga


  Županija           12.07.2009.         937 pogleda
Županija sufinancira poticanje osnivanja braniteljskih zadruga

Župan Virovitičko-podravske županije, Tomislav Tolušić, na temelju članka 36. Statuta Virovitičko-podravske županije donio je Odluku o sufinanciranju poticanja osnivanja braniteljskih zadruga na području Virovitičko-podravske županije. Navedenom Odlukom, određeni su kriteriji i način poticanja sufinanciranja osnivanja braniteljskih zadruga na području Virovitičko-podravske županije u 2009. godini. Pravo na potporu za osnivanje braniteljskih zadruga imaju braniteljske zadruge osnovane u skladu s posebnim propisima koje u 2009. godini podnesu zahtjev za odobrenje potpore za osnivanje braniteljske zadruge pod sljedećim uvjetima: da im je sjedište u Virovitičko-podravskoj županiji; da su u 2009. godini registrirane kod nadležnog registarskog tijela.

Pravo na potporu ostvaruje se podnošenje zahtjeva uz koji se prilaže: izvod iz registra zadruga - original ili ovjerena kopija; zapisnik s osnivačke skupštine zadruge; podatak o broju žiro-računa zadruge. Zahtjev se podnosi Uredu župana, a rješenje o odobrenju novčane potpore donosi župan.

Sredstva za potporu osnivanja braniteljskih zadruga u 2009. godini osigurana su Proračunom Županije za 2009. godinu, a odobrenje potpora traje do utroška sredstava koja su za tu svrhu osigurana proračunom za 2009. godinu. Maksimalni iznos potpore koja se odobrava po odredbama ove Odluke po pojedinačnom zahtjevu iznosi 5.000,00 kuna. Cjelokupan tekst navedene Odluke može se pronaći na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „potpore i subvencije".

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ŽupanijaOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: