Bernardić se nada da sustav neće zakazati i da nema razloga za histeriju
Hrvatska komora dentalne medicine poziva članove da postupaju po uputama za koronavirus
Ministrica socijalne skrbi pridružila se osudama spaljivanja lutke istospolnog para
Vlada osudila paljenje lutaka istospolnog para s djetetom kao fašničkog
Rijeka: Jedan pacijent ima simptome koronavirusa
Prvi oboljeli od koronavirusa ima blaži oblik bolesti
MORH poziva za upis u vojnu evidenciju u 2020. godini

  Turizam

Županija dobila više od 500 kilometara novih biciklističkih staza

  vpž.hr/ravidra.hr           27.11.2014.         1819 pogleda
Županija dobila više od 500 kilometara novih biciklističkih staza

Završna konferencija projekta „Bicycle routes development for promotion of cycling tourism in the area of Counties Somogy and Virovitica-Podravina” tj. “Razvoj biciklističkih ruta u svrhu promocije biciklističkog turizma na području Somogy županije i Virovitičko-podravske županije” održana je u četvrtak, 27. studenog, u Društvenom domu u Sopju. U sklopu konferencije održan je kratak izlet brodom na rijeci Dravi, vožnja biciklima dijelom nove biciklističke staze te kratka izlaganja o projektu, ostvarenim ciljevima, rezultatima i novostečenim znanjima na projektu. Konferenciji su nazočili župan Tomislav Tolušić, zamjenica župana Sanja Bošnjak, načelnik Sopja Josip Granjaš…

U ime domaćina sve nazočne pozdravio je načelnik općine Sopje Josip Granjaš, a o važnosti završetka projekta za Virovitičko-podravsku županiju govorio je župan Tomislav Tolušić. Da konferenciju učine zanimljivijom, vodstvo Općine Sopje i djelatnici Razvojne agencije VIDRA pobrinuli su se za probnu vožnju novom stazom, a nove bicikle dobile su škola u Sopju i sudionice vožnje Ivana Rastija i Dora Kokorić.

Provedba projekta akronima “Bicycle routes along Drava”, odnosno “Biciklističke rute uz Dravu”, započela je u travnju 2013. godine, a u narednih 20 mjeseci ostvareni su svi zadani ciljevi.

Nositelj projekta su Mađarske vode južnog Zadunavlja, a partneri VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i Hrvatske vode Osijek.

Ukupna vrijednost je 1.634.192,00 eura, a za područje Virovitičko-podravske županije predviđen je iznos od 880.133,00 eura. Projekt je financiran bespovratnim sredstvima Europske unije iz IPA programa Mađarska-Hrvatska 2007-2013.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

lino cervar
1.12.2014. 18:40
gledam tv reportazu... planiraju dovodit nizozemske turiste....
zamisljam jednog kako ga pogađa repa sa jednog kamiona, ceste smrti u boliviji su nula za nas.

inzistiram da na kraju svake godine podnesu izvjestaj o godisnjim troskovima i prihodima kurije.

puj, pokrijte se usima lopuze i mirno cekajte da vas se strpa gdje pripadate


Survive
28.11.2014. 11:17
Netko ovdje prodaje maglu? Neka pokažu gdje su te staze! Pa nije označena ni staza prema Suhopolju, napravljena prije puno godina, a kamoli nazovi putevi i kozje staze uz Dravu. Neka se pokušaju provozati samo biciklom do T. Polja.
freeman
28.11.2014. 9:34
bacanje novaca
crni
27.11.2014. 17:47
Ovi nas još vozaju i to biciklima!


Još iz kategorije TurizamVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.