Ministarstvo omogućuje školama terensku nastavu u Jasenovcu
Sinčić: Staviti moritorij na uvođenje 5G tehnologije
Predstavnici SPC-a bojkotirali ekumensku molitvu za jedinstvo kršćana
Atifašistička liga: 75 karanfila za žrtve holokausta na Trgu žrtava fašizma
Ministar Kujundžić nema izbora, ili će sam odstupiti ili će ga smijeniti
Bunjac napušta Pernarovu stranku
Odbor za obrazovanje: Promicati radnu definiciju antisemitizma

  Prosvjeta

Župan Tolušić u petak će otvoriti informatičke učionice u Voćinu i Mikleušu

        29.10.2009.         1560 pogleda
Župan Tolušić u petak će otvoriti informatičke učionice u Voćinu i Mikleušu

Župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, sutra (petak 30. listopada) će u Voćinu i Mikleušu otvoriti informatičke učionice u Osnovnoj školi Voćin i Osnovnoj školi Mikleuš. Program svečanosti u Voćinu počinje u 11:00, a u Mikleušu u 13:00 sati. Informatičke učionice navedenim osnovnim školama nabavljene su u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa, a sastoje se od 16 računala s pripadajućom opremom, projektorom, platnom, laserskim printerom u boji. Do kraja godine, Virovitičko-podravska županija i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, opremiti će informatičkim učionicama: Osnovnu školu Eugena Kumičića Slatina, Osnovnu školu Ivana Gorana Kovačića Zdenci i Osnovnu školu Davorina Trstenjaka Čađavica. Podsjetimo, ove godine župan Tomislav Tolušić otvorio je informatičke učionice u Čačincima, Slatini, Suhopolju, Gornjem Bazju, Špišić Bukovici i Pitomači. Tako, Virovitičko-podravska županija nastavlja s ulaganjem u bolju informatičku pismenost djece koja pohađaju osnovne škole na ovom području.

 

 

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

kritika
29.10.2009. 22:13
Bilo bi dobro da usput pokupi kamene temeljce od prije izbora za dvorane uz iste škole. Tamo ih je posijao ili bolje da odustane jer da pokupi svo posijano kamenje u kampanji trebalo bi mu par godina, bolje neka radi nešto korisnije.


Još iz kategorije Prosvjeta



Virovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.