Đikić: Bude li opuštanja, virus preuzima ritam
Mrsić: Nacionalni stožer Civilne zaštite ostao bez kredibiliteta
Večernji list: Gradit će se kampus gaming industrije u Novskoj
Jutarnji list: U Hrvatskoj oko 16.000 turista iz BiH i Srbije
Do 16 sati u Orahovici glasovao 1524 glasača ili 34,72%
Đikić kod Stankovića: Nemoguće je da nitko od pola milijuna turista nije zaražen
Beroš: Moguće nove preporuke HZJZ-a za veća okupljanja, zasad bez zabrana

  Prosvjeta

U Virovitici održano Međužupanijsko natjecanje učenika za zanimanje automehaničar

        26.02.2011.         2345 pogleda
U Virovitici održano Međužupanijsko natjecanje učenika za zanimanje automehaničar

U petak, 25. veljače 2011. godine u Industrijsko-obrtničkoj školi Virovitica održano je XIII. Međužupanijsko natjecanje učenika zanimanja automehaničar. Otvaranju natjecanja bili su nazočni Zvonimir Kasumović, predstavnik Virovitičko-podravske županije, Franjo Petrić, predstavnik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije i Vladimir Lesić, predstavnik auto kuće Auto Šatrak d.o.o. Ravnatelj škole Vladimir Reider pozdravio je sudionike natjecanja te im poželio dobrodošlicu i dobar uspjeh. Prigodnim riječima sudionicima natjecanja obratio se i Zvonimir Kasumović, predstavnik Virovitičko-podravske županije koji je potom otvorio natjecanje.

Na natjecanju je sudjelovalo 29 učenika iz 7 županija - 15 škola: Vinkovaca, Našica, Donjeg Miholjca, Đakova, Đurđenovca, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Požege, Koprivnice, Čazme, Daruvara, Grubišnog Polja, Orahovice, Slatine i škole domaćina iz Virovitice.

Teorijski dio natjecanja događao se u prostoru škole domaćina, a praktični dio natjecanja u auto kući Auto Šatrak d.o.o. u Virovitici koja je i ovoga puta nesebično ustupila svoj prostor za ovogodišnje natjecanje.

Pravo sudjelovanja na Državnom natjecanju, koje će se održati 29. i 30. ožujka u Zagrebu, steklo je pet prvoplasiranih učenika i to:

 

1.       Davor Rišanek; Srednja škola Bartola Kašića, Grubišno Polje (mentor Mato Fric)

2.       Antonio Pšihistal; Industrijsko-obrtnička škola Virovitica (mentor Aleksandar Bogatić)

3.       Milan Kašnar; Srednja škola Čazma (mentor Goran Deželić)

4.       Matej Tadijević; Tehnička škola Požega (mentor Pero Dupček)

5.       Franjo Grgić; Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška (mentor Ivana Manda) i Mihael Crnčan; Srednja škola Donji Miholjac (mentor Zdravko Ovžetski) dijele peto mjesto.

Na Međužupanijskom natjecanju učenika zanimanja instalater grijanja i klimatizacije održanom 23. veljače 2011. godine u Novoj Gradiški, naš učenik Josip Dublec, pod vodstvom mentora Igora Koletića, osvojio je 2. mjesto te time stekao pravo sudjelovanja na Državnom natjecanju koje će se održati 31. ožujka i 1. travnja 2011. godine također u Novoj Gradiški.

Natjecanja koja još slijede i na kojima će sudjelovati naši učenici pod vodstvom njihovih mentora su: Međužupanijsko natjecanje učenika zanimanja frizer koje će se održati 28. veljače 2011. godine u Garešnici; Državno natjecanje učenika zanimanja zidar, 14.-16. travnja u Čakovcu, Državno natjecanje učenika zanimanja stolar, 14. i 15. travnja u Novoj Gradiški i Državno natjecanje učenika zanimanja cvjećar, 31. ožujka i 1. travnja u Vinkovcima. Za navedena Državna natjecanja nema organiziranih Međužupanijskih natjecanja te se najbolji učenici Školskih natjecanja direktno upućuju na Državna.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ProsvjetaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.