HDZ: Krunoslav Katičić novi glavni tajnik HDZ-a
Plenković: Vlada će biti nešto manja od prethodne
Medved: Nova vlada imat će od 15 do 18 ministarstava
Plenković: Medved i Grlić Radman ostaju ministri
Fond: Ukupno 853 prijave za poticaje za električna vozila
Državna matura uspješna, nepravilnosti u dvije gimnazije
Pupovac: Za dužnost potpredsjednika Vlade predložit ćemo Borisa Miloševića

  Zdravstvo

U srijedu otvorenje ordinacije oralne kirurgije u Domu zdravlja

  vpž           27.03.2012.         3541 pogleda
U srijedu otvorenje ordinacije oralne kirurgije u Domu zdravlja

U srijedu 28. ožujka 2012. godine, s početkom u 12,00 satu u zgradi Opće (obiteljske) medicine Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije (Ljudevita Gaja 21, Virovitica), održat će se svečanost otvorenja ordinacije oralne kirurgije. Otvorenje ordinacije, te ugovaranje djelatnosti oralne kirurgije, ne samo da je opravdano već je bilo i prijeko potrebno te predstavlja višu razinu u pružanju i kvaliteti dentalne zdravstvene zaštite na čitavom području Virovitičko-podravske županije. Sredstva utrošena za adaptaciju i opremanje prostora iznose oko 1.100.000,00 kuna, a osigurana su najvećim dijelom iz decentraliziranih sredstava doznačenih od Virovitičko-podravske županije. Važno je napomenuti da je djelatnost oralne kirurgije djelovala na našem području dugi niz godina, sve do sredine travnja 1994. godine, kada odlaskom specijalista oralne kirurgije ta djelatnost prestaje s radom što je značilo i pad standarda zdravstvenih usluga. Pacijenti s područja naše županije upućivani su u druge zdravstvene ustanove, što je za svakog pacijenta značilo ne samo trošak, već i teže odlučivanje na potrebne zahvate. Potaknuti iskustvom proteklih godina, Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije, kao i Virovitičko-podravska županija, ulaže maksimalni napor kako bi se ponovo osnovala i započela s radom ordinacija oralne kirurgije s ciljem podizanja standarda zdravstvene usluge svim korisnicima Virovitičko-podravske županije, pa i šire. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Garavuša
28.3.2012. 14:34
o Bogu hvala da su se napokon sjetili da Virovitici i okolici treba tako nešto!
????
27.3.2012. 20:31
"Sredstva utrošena za adaptaciju i opremanje prostora iznose oko 1.100.000,00 kuna, a osigurana su najvećim dijelom iz decentraliziranih sredstava doznačenih od Virovitičko-podravske županije. " - decentralizirana sredstva dolaze iz državnog proračuna u proračun županije odakle se proslijeđuje korisnicima...zdravstvu, školstvu


Još iz kategorije ZdravstvoVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.