Milanović: Ovo nije porezna reforma
Marić: Svaku kritiku porezne reforme treba gledati kao pozitivnu
Pametno: Porezi sve kompliciraniji, a njihovo administriranje sve skuplje
Branko Grčić: Nova porezna reforma je skromna
Zeleni poduprli najavljenu mjeru dodatnog poreza na šećer
Kujundžić: Demokratsko je pravo oporbe tražiti opoziv ministara
Vozači, oprez: U parkiranom automobilu izmjerena temperatura od 74 stupnja

U Poduzetničkom inkubatoru u petak predstavljanje natječaja B Light Scheme za dodjelu bespovratnih potpora za poduzetnike


  Gospodarstvo           ww.ravidra.hr           19.07.2017.         399 pogleda
U Poduzetničkom inkubatoru u petak predstavljanje natječaja B Light Scheme za dodjelu bespovratnih potpora za poduzetnike

U Poduzetničkom inkubatoru u Virovitici, u petak 21. srpnja, od 12,00 sati, održat će se predstavljanje natječaja B Light Scheme za dodjelu bespovratnih potpora za poduzetnike. Projekt „Beneficiary Light (B Light) provodi Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije VIDRA u suradnji s partnerima iz Hrvatske i Mađarske. Beneficiary Light Grant Schema“ predstavlja program dodjele bespovratnih potpora s intenzitetom potpore do 75% te bespovratnom potporom u iznosu do 135.000 EUR, kojima se financira suradnja malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska – Hrvatska u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020.

Bespovratna sredstva namijenjena su za pronalazak novog tržišta za postojeći proizvod – razvijeni proizvod, uvođenje novog proizvoda na postojeće tržište – novi proizvod, tehnologija ili usluga ili razvoj novog proizvoda za novo tržište. Uvjet za prijavu projekta je partnerstvo koje se sastoji od najmanje jednog partnera iz Hrvatske i Mađarske.

Natječaj za sufinanciranje projektnog prijedloga odvijat će se u dva selekcijska koraka:

1. Light Concepts – izrada kratkog i sažetog opisa projektne ideje,

2. Light Project Proposals – izrada cjelokupne projektna prijave koja će se pripremiti uz pomoć vanjskih stručnjaka koja će poduzetnicima biti besplatna.

Za sve zainteresirane poduzetnike, izrađena je web platforma na koju se mogu registrirati i pronaći prekogranični partneri. Web platforma dostupna je na sljedećoj poveznici: https://www.b2match.eu/blight . Pozivamo Vas da izradite vlastiti profil poduzeća na web platformi.

Radionicu će održati zaposlenici VIDRA-e u suradnji s Poduzetničkim inkubatorom Virovitičko-podravske županije.

Više informacija o samom projektu dostupno je na sljedećoj poveznici: http://ravidra.hr/b-light/

Zainteresirani za predstavljanje natječaja, trebaju potvrditi dolazak najkasnije do 20. srpnja 2017. do 14 sati putem elektroničke pošte na e-mail adresu: branimir.sladojevic@ravidra.hr ili putem telefona na 033/638-268.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije GospodarstvoOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: