HZZO će izdvojiti oko 22,5 milijuna kuna za naknade za samoizolaciju
Milanović: Simbolika Pesaha trajno je nadahnuće čitavome čovječanstvu
Osijek: Laboratorij za kliničku mikrobiologiju prilagođen testovima na koronavirus
Savez samostalnih sindikata: Ne zaboraviti zdravstvene radnike kada kriza prođe
Božinović: E-propusnice zatražilo 28 osoba zaraženih koronavirusom
Plenković: Za sada ne idemo u rebalans nego u preraspodjele proračuna
Sabor: Zakon o praćenju mobitela poslan u drugo čitanje

  Gospodarstvo

U HGK Županijskoj komori Virovitica održana radionica „Pravilno urudžbiranje dokumenata“.

  hgk           14.11.2018.         1631 pogleda
U HGK Županijskoj komori Virovitica održana radionica „Pravilno urudžbiranje dokumenata“.

U HGK – Županijskoj komori Virovitica, 14. studenog, u organizaciji tvrtke Inpro iz Čakovca, a u suradnji s HGK – Županijskom komorom Virovitica, održana je radionica „Pravilno urudžbiranje dokumenata“. Uredba o uredskom poslovanju uređuje uredsko poslovanje u tijelima državne uprave, stručnih službi Hrvatskog sabora i Vlade Republike Hrvatske, Uredu predsjednika Republike Hrvatske i drugim državnim tijelima, tijelima i službama jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te pravnim osobama koje imaju javne ovlasti, ako za uredsko poslovanje nisu doneseni posebni propisi.

 Na radionici je bilo riječi o osnovnim pojmovima koji se koriste u uredskom poslovanju kao što su pisarnica, pismohrana, dokument, pismeno, podnesak, akt, prilog, spis, dosje, klasifikacijska oznaka, urudžbeni broj, urudžbeni zapisnik…

Radionica je bila popraćena konkretnim primjerima iz prakse iz kojih su polaznici mogli vidjeti kako provoditi Uredbu o uredskom poslovanju u programu Hivergen GOV.

Prisustvovalo je 40-ak predstavnika gospodarskih subjekata, jedinica lokalne i regionalne samouprave, obrazovnih institucija, vrtića, te ostalih institucija i ustanova iz Virovitičko-podravske županije.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije GospodarstvoVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.