HZZO će izdvojiti oko 22,5 milijuna kuna za naknade za samoizolaciju
Milanović: Simbolika Pesaha trajno je nadahnuće čitavome čovječanstvu
Osijek: Laboratorij za kliničku mikrobiologiju prilagođen testovima na koronavirus
Savez samostalnih sindikata: Ne zaboraviti zdravstvene radnike kada kriza prođe
Božinović: E-propusnice zatražilo 28 osoba zaraženih koronavirusom
Plenković: Za sada ne idemo u rebalans nego u preraspodjele proračuna
Sabor: Zakon o praćenju mobitela poslan u drugo čitanje

  Virkas

Sutra (ni) je novi dan Teatra EXIT večeras zatvara Virkas

  I.Ž.           01.03.2015.         1110 pogleda
 Sutra (ni) je novi dan Teatra EXIT večeras zatvara Virkas

Sutra (ni) je novi dan je predstava o nizu naših problema, konflikata  i dilema, otkačena  i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka, za mlade i stare! Na tragu svoje autorske uspješnice Kako misliš mene nema Ivica Boban i Teatar EXIT vam predstavljaju tri nova mlada i talentirana glumca - Iskru Jirsak, Zorana Pribičevića i Mirelu Videk u predstavi „Sutra( ni) jenovi dan!“ 

Oni se na temelju mnogostrukosti svojih osobnih, profesionalnih i društvenih identiteta u predstavi  transformiraju u niz različitih likova i karaktera iz našega grada.  Vidjet ćete ih  - do grla u problemima, u suludim situacijama  i interakcijama,  sa svakovrsnim unutrašnjim i vanjskim konfliktima… i deliktima! Predstava je prilika da ih upoznate, da čujete njihove sulude, smiješno-gorke i potresne priče… jer i vas se tiču. U dva sata virtuozne turbo igre  oni će vam pričati o svojim željama i promašajima, o susretima, mimoilaženju i razilaženju, o samoći i čežnjama, o jalovim savjetima, konceptima i receptima. Dođite i saznajte tko su ti ljudi što žive pored vas, što im se događa, muči i rastura. Kako su nadrapali i zašto su se raspali.

Gdje su se zaje****  i zašto su naje****. Koji film furaju i u što ih guraju, o čemu maštaju i kako ispaštaju u današnjem vremenu  sve veće  bijede, u dehumaniziranom svijetu interesa i profita, u kojem su outfit, poze, lažna obećanja i promocije važnije od ljudi, njihovih života i smisla. Ispreplitanjem stvarnog i fikcionalnog, autobiografskog i izmišljenog predstava propitkuje područja i traume rodnih, spolnih, seksualnih i tjelesnih identiteta - različite vrste poniženja, zanemarivanja, zlostavljanja, pedagoške i ljudske diskriminacije... i njihova maskiranja.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

mikeš
2.3.2015. 11:54
Fantastićna predstava.


Još iz kategorije VirkasVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.