22 nova slučaja zaraze koronavirusom, preminula peta žrtva
Peta žrtva koronavirusa u Hrvatskoj je iz Karlovca
Utvrđeno 865 slučajeva kršenja samoizolacije
Pismo dječjoj pravobraniteljici: Djeca su preopterećena nastavom na daljinu
Plenković: Odluke Stožera po zakonu i primjereno naravi pogibelji koja nam prijeti
Plenković: Kriza gora od one 2008. slijede novi paketi pomoći gospodarstvu
Inspektorat: Pamučne perive maske ne smiju se oglašavati kao zaštitne maske

  Gospodarstvo

Stečaj izbjegnut – “Silosi VTC i Opeco u predstečajnoj nagodbi”

        06.05.2013.         6079 pogleda
Stečaj izbjegnut – “Silosi VTC i Opeco u predstečajnoj nagodbi”

U potpunoj nezainteresiranosti i izostanku znanja i sposobnosti, ova i prethodna gradska uprava na čelu s gradonačelnikom, uspjeli su svojim trudom doprinjeti uništavanju većine velikih tvrtki u našem gradu.

Kao podsjetnik na izgubljena radna mjesta, nabrajam HDZ-ove "uspjehe": PIK Virovitica, Kooperacija, Trgocentar, Agroservis, Rad, Virovitičanka, Ukus, Uzor, Klaonica, Čazmatrans, a prepolovljen je broj radnih mjesta u TVINU, Rapidu i Hrvatskim duhanima.

Pompozne najave gradonačelnika Ivice Kirina o velikom interesu investitora za naše industrijske zone, koji stoje u redovima na ulazu u Viroviticu i samo čekaju da on potvrdi svoj mandat na sljedećim izborima, su neistinite priče i služe samo za ovo predizborno vrijeme.

Sljedeća velika tvrtka u gradu koja se bori s egzistencijalnim problemom je OPECO i tvrtka SILOSI VTC.

Srećom, ovaj vrući krumpir u gradu neće biti prepušten sam sebi u svojoj agoniji borbe za opstanak, nego je zahvaljujući Virovitičanima koji partipiciraju u državnoj vlasti postao predmetom kojim se intenzivno bavi i Ministarstvo financija. Ovo ministarstvo poduzima sve kako bi 200 zaposlenih u OPECU i 95 zaposlenih u Silosima VTC ostali na svojim poslovima, a naše firme opstale. Postoji i podrška Vlade RH kako bi se kvalitetno proveo proces restrukturiranja i sačuvala radna mjesta.

Jer, "svako radno mjesto je bitno"!

Damir Barić

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

fitilj
25.5.2013. 12:45
Baš me zanima hoće li se nakon što su Žagar i Barić izgubili izbore,Virovitičani koji partipiciraju u državnoj vlasti i Ministarstvo financija spasiti 200 zaposlenih u OPECU i 95 zaposlenih u Silosima VTC, i naravno činiti ve da se spase sve ostale ugrožene firme na području Županije.

Ili će se podrška Vlade RH kako bi se kvalitetno proveo proces restrukturiranja i sačuvala radna mjesta pokazati kao jeftini izborni trik, poput onih trikova i obećanja na kojima su Ivela i Zoki s njegovim folirantima, lažama i paralažama dobili parlamentarne izbore i zasjeli za bogatu trpezu, dok narod grca u dugovima, bijedi i neimaštini. www.dnevno.hr/humor/karikature/87557-unisteni-ugled.html
fitilj
25.5.2013. 12:42
Baš me zanima hoće li se nakon što su Žagar i Barić izgubili izbore,Virovitičani koji partipiciraju u državnoj vlasti i Ministarstvo financija spasiti 200 zaposlenih u OPECU i 95 zaposlenih u Silosima VTC, i naravno činiti ve da se spase sve ostale ugrožene firme na području Županije.

Ili će se podrška Vlade RH kako bi se kvalitetno proveo proces restrukturiranja i sačuvala radna mjesta pokazati kao jeftini izborni trik, poput onih trikova i obećanja na kojima su Ivela i Zoki s njegovim folirantima, lažama i paralažama dobili parlamentarne izbore i zasjeli za bogatu trpezu, dok narod grca u dugovima, bijedi i neimaštini. www.dnevno.hr/humor/karikature/87557-unisteni-ugled.html
Mikeš09
9.5.2013. 17:24
Krivi su svi oni koji nisu kupovali opecove kruhove i cigle...ali pošto su se prebacili i na svaštarenje, što je odmah bilo sumnjivo...otada brod polako i tone...di ćeš ciglana pa da kupi pekaru a tek kinesku robu...čista megalomanija a voda već tada došla do grla...
Za neke glavonje koji tamo rade i nije mi žao oni će se po stranačkom kljuću već negdje uhljebiti... ali radnici...sodoma i gomora...
MACAN
9.5.2013. 17:01
Mene isto zanima koji je pravi razlog kraha sílosa osim naravno da su krivi svi drugi (kiro, lokalna samouprava itd)? Tu na vasim komentarima ne vidim ni jedan suvisli odgovor!!! Al mozda sam jos mlad :-)
Nikola Huljak
8.5.2013. 11:54
Koliko je to istinito vidjet će se, neka netko objasni obiteljima koji već 3 mjeseca nisu vidjeli plaću. Silosi u paketu sa Opecom samo dvjema obiteljima duguju 30 -tak tisuća kuna od neisplaćenih plaća u zadnja 3 mjeseca. žalosno je kada propadaju i proizvođači kruha
mirovnjak
8.5.2013. 9:16
Ja bih se vratio na temu!
Mislim da je sam članak bezpotrebno politički prenaglašen, a komentari poslije toga nisu ništa do li stavljanje ljute trave na vruću ranu.
Predstečajna nagodba nije ništa već jedna zakonska mogućnost dogovora Dužnika sa jedne strane i vjerovnika sa druge strane, oko načina podmirenje dugova, pa i zamjenom potraživanja za dionice što znači promjene strukture vlasništva a sve u cilju nastavka proizvodnje, tu je država samo jedan od vjerovnika često puta i najveći u isključivo ekonomskoj sferi.
Zašto kažem ljutu travu na ljutu ranu?
Pa za to što u tom procesu nitko ne može proći ne ranjen, može se spasiti da ne pogine, a tko je ranjen? Pa prije svega radnici, zatim vjerovnici, a nakon toga vlasnici. Nitko tu ne dobiva svi pomalo gube, a ako dođe do stečaja onda gube svi najčešće sve.
Za to se slažem sa Bać Jozom nema tu politike bilo lokalne bilo državne niti to politika može rješavati.
Moguće je da je bilo nečasnih radnji, ali opet tu nije politika već organi gonjenja.
UooH
8.5.2013. 9:13
@jozo prvi pa nije ni sad direktor opecu i silosima pa kokodace mogao je i onda kokodakati a ne se skrivati i šutiti, kukavica.
jozo prvi
8.5.2013. 8:43
@podravac1, koliko ja znam 2000. kad su se dijelili otkazi i kad je šećerana bila u stečaju vodio ju je hdz-ovac.... Blažević ak me pamćenje služi.

Barić je dpšao na mjesto v.d. direktora oko 2003.
fitilj
7.5.2013. 21:48
@mirovnjak slatinski su se SDP-ovci riješili tebe i to im je najveće olakšanje. Na kraju krajeva vidim koliko te podržavaju da te zaobilaze u širokom luku.
mirovnjak
7.5.2013. 21:38
Fitilj! Ti zaista sve možeš pokušavati i lagati, ali u jednom nećeš uspjeti podijeliti Slatinske SDP-ovce i međusobno ih posvađati, mi smo svi međusobno prijatelji ne samo stranački već i osobni, ja sam sa spomenutom gospođom 30 godina prijatelj. Ali si konačno priznao i pohvalio Slatinske SDP-ovce, koji ponovo sa vrlo visokih pozicija traže novo povjerenje građana, no je si li se imalo u tom trenutku zacrvenio koliko si nas puta nazvao zbirnom imenicom lopovima.
No sve to nije bitno, bitno je da te ja molim nemoj nas slučajno početi hvaliti jer do sada u Slatini nitko nije nikad dobio izbore tko je imao podršku Stjepana Tota, Ako ne govorim istinu reci Tko je dobio, kada si ti pozvao birače da glasuju za njega?
slavujj
7.5.2013. 20:42
Složio bih se sa @fitiljom da je ovo obmanjivanje javnosti,ne samo podlo već i pokvareno i pokazuje pravo lice i karakter gospodina Barića i onih koji su ga "progurali "kao kandidata.Svakome pametnom i dobronamjernom je jasno da je ovo velika pljuska svim građanima jer ih se smatra ponovno nekakvim idiotima koji ne znaju što je laganje u predizborne svrhe,a iz toga se opet postavlja pitanje ,od kuda pravo gospodinu Bariću i bilo kome iz Ministarstava da odpisuje dug ,upumpava novac ili pogoduje na bilo koji drugi način jednoj "umjetnoj tvorevini lopovskog hdz-a",nastaloj na sumnjiv način?
dobro i opravdano ovdje neki pitaju zašto i zbog čega?To je samo još jedan dokaz da je Barić samo "zamjenski čovjek",za svaki slučaj ako Kiro "odleti" da pouzdan čovjek nastavi "njegov put",
valjda misle da je bolje da dođe on nego Prpić na kojega ne mogu nikako utjecati i koji bi im mogao zadati gadnih problema.
fitilj
7.5.2013. 17:25
@mirovnjak znaš li ti onu o metru u stražnjicu i milimetru u glavu?

Ovdje se radi o podlom obmanjivanju SDP-a i Barića u lovu na glasove birača. Što nisi odgovorio kolegi podravac1 7.5.2013. 12:47:08, ili kolegi Survive 7.5.2013. 7:55:26

Upravo zbog takvih kao što si ti slatinski SDP je bio i ostao samo marginalni prirepak Županijske organizacije, a kao što vidimo nikada nije uspio dobiti povjerenje županijskog vodstva da Slatinjanka ili Slatinjanin vode Županiju, ili da postanu saborski zastupnici. Umjesto njih to su postali mnogi drugi koji nekim članovima slatinskog SDP-a nisu ni do koljena, ali tim osobama ste nažalost ti i tvoje društvo bili uteg oko vrata, jer da niste Ksenija Plantak koja je smatram sposobnija i kompetentnija od Nade Čavlović Smiljanec, Biljane Borzan, Tomislava Žagara i niza drugih SDP-ovih klimavaca, bi već odavno bila u Hrvatskom saboru!
bać joza
7.5.2013. 16:17
Ponavljam:

Molim odgovor: U čemu je krivnja lokalnog vodstva grada u ovoj novonastaloj situaciji? Pretpostavljam da je veća krivnja u vladi Republike Hrvatske koja vodi makroekonomsku politiku koja je doživjela potpuni krah!
mirovnjak
7.5.2013. 15:12
Pred stečajna nagodba je u prvom redu dogovor dužnika i većinskih vjerovnika, a ona u principu nije ništa drugo doli zamjene dionica dužnika za potraživanja vjerovnika gdje vjerovnici postaju vlasnici u zamjenu za potraživanja.
Tu je jedino bitan stav većih vjerovnika, a pošto je u većini slučajeva država u posrnulim tvrtkama jedan od većih vjerovnika, njen stav je bitan, a ne i presudan. Naravno da porezna uprava u tim poslovima predstavlja državu, ali šefica porezne uprave ne može sama ništa.
No za one koji njene odluke povezuju sa njenim prebivalištem poruka "Niste u pravu" ona bi morala jednako postupati u bilo kojem gradu lijepe naše.
Za one koji misle da predstečajne nagodbe nema u Gaju Slatina za to što je u Slatini neka stranka slaba ili jaka ili što gospođa Nada nije iz Slatine već iz Virovitice su u potpunosti u krivu iz 2 razloga:
1. Stečaj Gaja se dogodio prije zakona o predstečajnoj nagodbi.
2 I da nije Gaj je nakon prvog stečaja kupljen za cca 20.000.000,00 kuna, a to je otprilike u tom trenutku bila vrijednost imovine pa nakon toga prodani Voćin i Đulovac što je znatno smanjlo početnu vrijednostimovine i za tri godine napravljen dug od cca 100.000.000,00 kuna.
Gdje su dugovanja za više od 5 do 6 puta veća od vrijednosti imovine nema nikakve nagodbe doli klasičnog stečaja u doslovnom smislu te riječi, a to se Gaju i dogodilo.
podravac1
7.5.2013. 12:47
,, neka netko i nas pita mišljenje o Bariču koji smo bili šutnuti iz šečerane 2000g. zar i tada svako radno mjesto nije bilo bitno ??,, Barić i ostali s njime na čelu su šutjeli nisu zaštitili one radnike koji su godinama radili i kojima to radno mjesto bio i jedini prihod u kuči ,, skrivali su se ko štakori po kancelarijama na dan otkaza ,,, zar da sad isto vjerujem tim njegovim pričama ???
fitilj
7.5.2013. 8:38
@Siniša moramo biti svjesni mogućnosti koje ima na raspolaganju lokalna vlast. Obećanja kojima SDP i Barić obmanjuju građanke i građane Virovitice i Virovitičko-Podravska županije su podlosti i dokaz da SDP i Barić nemaju apsolutno nikakav program i starategiju kojom će pokrenuti gospodarstvo i otvarati nova radna mjesta, već im je jedina želja doći na vlast pri čemu ne prezaju ni od ovakvih podlosti i laži de će dođu li na vlast Ministarstvo financija i vlada sanirati posrnule privatne firme.

Naravno da su interesi prevarenih i iskorištenih radnika na prvome mjestu, ali obećavati im nešto što nije u domeni lokalne upravave i samouprave je prevara, a ovih 17 mjeseci su upravo dokazali da su Zoran Milanović i njegova vlada interesnih lupeža i profitera upravo velemajstori u varanju naroda i ruinaciji države, a sve na principu da političkoj oligarhiji ne pada ni mrvica s njihovog bogatog slavljeničkog stola, dok me masa nezaposlenih, siromašnih i gladnih iz dana u dan povećava.

To su uvidjeli i komesari EU-a koji već imaju pripremljen plan B po kojem se planu jasno detektiralo da SDP i kukulele koaliciju treba maknuti sa vlasti, jer će se u protivnom ponoviti scenarij Grčke, samo sa mnogo gorim posljedicama. www.dnevno.hr/vijesti/komentari/86203-bruxelles-otpisao-kukuriku-koaliciju-trazi-se-hrvatski-mario-monti.html

To su uvidjeli i sami SDP-ovci koji će u to sam siguran nakon lokalnih izbora prisiliti Zorana Milanovića na ostavku, što naravno sve dok je u vlasti HNS nije rješenje problema, već samo preslagivanje kockica, gdje će jedan, ili više luzera i debila biti zamjenjeno novim ništa manje nesposobnim stranačkim potrčkom.

No sve se to može spriječiti na ovim lokalnim izborima, na kojima se SDP-u i HDZ-u mora poslati jasna poruka da im je vrijeme isteklo i da ima predstoji jedino proći kroz "ćistilište" vladavine prava.

Reči odlučno ne SDP-u i HDZ-u je početak kraja jedna kalvarije koja traje 23 godine i u kojoj su kalvariji politički lupeži stvarajući raj za sebe, napravili pakao za narod kojeg su opljačkali, uništili i rasprodali obiteljsko srebro u bescjenje.
Survive
7.5.2013. 7:55
Silosi Vtc su osnovani 2004. godine na ruševinama propalog Poljoprometa, u režiji i danas aktualne gradske vlasti, koja je aranžirala završetak tadašnjeg stečaja i prodaju Opecu. Krenuli su od nule, bez ikakvih dubioza koje su u stečaju otpisane, i evo danas se nalaze opet pred stečajem. Kako je moguće da propadne firma koja ima takve kapacitete, na tržištu pekarskih proizvoda je praktično monopolista, a 1 kg kruha stoji gotovo kao 2 kg šećera (usporedite ove dvije proizvodnje)? Novim otpisom dugova amnestirat će se odgovorni za ovu situaciju.
siniša prpić
6.5.2013. 22:57
@drug, hvala i na takvom ( iskrenom ) odgovoru. Bojim se samo da priča o spašavanju radnih mjesta završava na onima koji nisu "stoka sitnog zuba". Već krokodilima, koji su sve i uprskali. E, tu nisam siguran, tko koga "spašava" i zastupa.....
Iole informiranima je sve jasno.
Boki13
6.5.2013. 22:55
Bitno je da ekipa i gospodin Kirin stalno rade, zaposle ljude pred izbore ( poslije toga ih nogiraju naravno). Firme su se uništile, u poduzetničku zonu ušle samo firme njihovih igrača, a interesantno je to što nam se gradonačelnik počeo baviti ugostiteljstvom.
drug
6.5.2013. 22:35
bać,... Kao prvo zadnji predsjednik omladine Jugoslavije bio je Goran Radman, ako i mene pamet služi...a ne taj na koga si mislio
@Prpić, što se tiče vlasništva, ne natežem se oko imena jer su oko mene sve same tužibabe, ali sigurno nije netko od "stoke sitnog zuba"
ragbi
6.5.2013. 22:15
ne daj bože da kradeze pobjedi otići će cijeli grad u stečaj
bać joza
6.5.2013. 21:48
Drug!

Dragi druže! Nemam komentara nego ti samo poručujem da budeš kulturan!

Ne znam što sam loše rekao!
mirovnjak
6.5.2013. 21:25
"VI" Fitilj! Pošto je vas više Fitilj, Pljuska i Stjepan Tot svi u jednom imenu, zato ti sebi i persiraš onda je moguće da netko od Vas trojice pročita nešto ne vidljivo, a ja nigdje ne pročitah da je Barić igdje pomenuo Slatinu.
Sada Hvališ Ivana Češeka, a kandidirao se Igor i iz toga se vidi da Vas je više, Tot pozna Igora, a Fitilj Ivana pa se sjetite kada je objavljena kandidatura Igora Češeka kako si gadno oprao HDSSB i po nalogu svog dragog Tomice izjednačio ga sa HDZ-om.
Tada sam ja pozvao Stjepana Tota veleuma iz Kozica i njegovu velebnu stranku Alijansa za pravnu državu da se kandidira pa on nije prihvatio pozive, jer da jest prema paktu Fitilja i Karamarka morao bi Fitilji Stjepana Tota proglasiti lopovom i izjednačiti ga sa HDZ-om
siniša prpić
6.5.2013. 20:57
Složio bih se sa mnogim komentatorima. Tema je doista osjetljiva, jer radi se o radnim mjestima.
@drug, da ne nagađamo, budite dobri pa nam recite vlasničku strukturu Silosa VTC., i tvrtke Opeco.
Usput, ne bih volio da je @fitilj u pravu, a vjerujem da ni @mirovnjak to isto ne bi želio. No, bojim se da je u nekim segmentima @fitilj ( na žalost ) u pravu.
istina2
6.5.2013. 20:52
Fitilj navedi i jedan primjer političke trgovine od strane sdp-a Slatine svih ovih godina oličenje poštenja na političkoj sceni Slatine drži dosljedno još samo sdp-e.Prema tome Slatinčani će prepoznati to poštenje i honorirati to na izborima 19.05. samo da se zna...
penetrator
6.5.2013. 19:40
određeni šljakeri tih firmi nisu vidli pare već 5 mjeseci.poruka zabrinutih političara je "neka jedu kolače".bitno da sam danas dobio upaljač i kemijsku olovku jednog od njih.zapamtite si:mojega glasa ne bute dobili!drug
6.5.2013. 19:31
bać joza, ne služi te ni sjećanje ni pamet. Nije bitno gdje si bio kada smo svi živjeli od rada da bi nam svima bilo bolje. Bitno je da je taj preša u zajednicu sa jednim ciljem ... da im bude bolje... E,a pretpostavljan da neznaš koja je vlasnička struktura silosa, jer da znaš nebi se obaziro na ovu temu nego bi ostao duboko zakopan u jednoj od tih guzica!
vwvtc
6.5.2013. 18:47
Molim g.Barića da mi pojasni što sve poduzima Ministarstvo financija u vezi OPECA jer moja gospođa koja radi u toj firmi nije još dobila plaču za Veljaču i sami ne znamo da li da da otkaz ili da idemo u još veću dubiozu i nadamo se a nada je velika KURVA.
Nažalost bolje bi bilo da dobije otkaz pa bi barem dobivala 1600kn redovito i ne bi trošila na gorivo i gablec i samo se sve više zaduživala kod rodbine.
Molim Vas konkretan odgovor.
bać joza
6.5.2013. 18:46
Molim komentar gospodina Barića ili pisca ovoga članka na slijedeće činjenice.

Logično je, ako je cijela građevina "legla", treba znati da će leći i proizvođaći i prodavači građevinskog materijala. I tu OPECO nije jedini. Svi proizvođači i prodavači građevinskog materijala su posustali. Dok je išla građevina, OPECO je preuzeo SILOSE VTC i financirao plaće iz svoga proračuna. Kada je sada legla građevina, Silosti su financirali OPECO dok je išlo. Međutim, postalo je neizdrživo i moralo je doći do pucanja.

Molim odgovor: U čemu je krivnja lokalnog vodstva grada u ovoj novonastaloj situaciji? Pretpostavljam da je veća krivnja u vladi Republike Hrvatske koja vodi makroekonomsku politiku koja je doživjela potpuni krah!

P.s. Ako me sjećanje dobro služi, vlasnik OPECA je bio jedan od zadnjih predsjednika Omladine Jugoslavije!
fitilj
6.5.2013. 18:12
@mirovnjak jadni moj frustrirani i otpisani lokalni potrčkko, pa ti stalno jedno te isto bla, bla bla, bla .......

Stani malo na loptu pajdo, ma boli mene uho dali imaš potrebu i želju da mi se ispričaš, ili češ mi se i dalje ljepiti kao ona stvar na čizmu, ili se stotine puta opraštati od mene, i onda uvijek iznova se vraćati da prodaješ muda pod bubrege.

Daj čovječe napiši nešto suvislo, odgovori na to zašto Barić popljuva tu vašu slatinsku gradsku organizaciju koja je kako se iz njegove izjave vidi nije bila sposobna iznjedriti osobu koja bi partipicirala u državnoj vlasti.

Svi znaju zašto je to tako i znaju da je Slatina upravo zbog lokalnih političara kao što si ti uvijek bila zadnja rupa na svirali županijskog SDP-a, što je na kraju krajeva vidljivo i iz činjenice da nam kako to Barić naziva lokalni moćnici koji partipiciraju u državnoj vlasti dolaze iz Virovitice i male općine Bukovica, a ne iz grada Slatina i gradske organizacije koja ima takvog velikana kao što je mirovnjak, koji je sudeći po vlastitim busanjima u junačka prsa svojim uspjesima i doprinosom za Slatinu zasjenio i samo sunce, ali ipak nedovoljno da zasjeni do jučer nepoznatog selskog načelnika i današnjeg saborskog zastupnika i kandidata za župana.

Vidiš moj mirovnjak tu vam je HDSSB pokazao kako se to radi i Slatinjani imaju svog saborskog zastupnika Ivana Češeka, koji je kao što znaš kandidata za gradonačelnika.

Zato ti preporučam ne uzbuđuje se, čuvaj zdravlje mirovnjak, skuliraj se malo i obriši tu pjenu oko usta.
mirovnjak
6.5.2013. 17:19
fitilj!
Ja te pitao od kada pristojni ljudi sami sebe oslovljaju sa "VI", a ti pokazuješ da sam jedino pogriješio što tebe smatram pristojnim.
No moj Karamarkov potrčko kada ti budeš 5 puta izabran bilo gdje, a imao si veće političke ambicije od bilo kega, zastupnik u saboru je za tebe sitnica, a nisi uspio da te bar jedanput izaberu u mjesni odbor Kozica.
Zbogom moj potrčko Tomislava Karamarka, no sreća je za ovaj grad što ti imaš pravo samo na jedan glas, pa makar sam sebe oslovljao sa "MI".
Ipak si ti onaj jadni neodgojeni Fitilj koji je od svagdje izbačen od svih napušten, jedino još trebaš svom prijatelju Karamarku (kako ga ti nazivaš iz Stipine kampanje) u njegovom programu "IZJEDNAČI SVE I OGADI POLITIKU SVIMA" i pozovi birače da ostanu kod kuće To odlično radiš, a vidjećeš nakon izbora kada te tvoj prijatelj Tomica nabije nogom u stražnjicu nećeš se zaustaviti prije Kozica, a ni tamo te ne trebaju jer nisi prošao za člana mjesnog odbora.
No da završimo.
Reci gdje si i kada izabran na jednom tajnom glasanju i ja ću se ispričati javno i više nikad neću sa tobom polemizirati.
fitilj
6.5.2013. 16:07
@mirovnjak većina građanki i građana je nakon što su na parlamentarnim izborima nasjeli na priče ovih lupeža na vlasti definitivno progledali, što su pokazali na uzborima za EU.

Na puše se više priče o SDP-u i o tome da su bolji od HDZ-a i to će siguran sam pokazati 19. svibnja kada će SDP kao o HDZ-u pokazati zube, a potom budemo vidjeli do kada će mafija koja je zaboravila da državu čini njen narod, a ne profiterska politička oligarhija iz Banskih dvora i Markovog trga još opstati na vlasti!

A ti se kao jadni otpisani lokalni potrčkko propinji na stražnje noge i ljepi mi se, kao znaš već što, koliko ti drago, ali istina je samo jedna: vrijeme je da SDP plati prevaru kojom je dobio izbore, sada i odmah, prva rata 19. svibnja 2013. ostatak kada narod iziđe na ulicu, ili kada se SDP sam oslobodi balasta koji ga izjednačava sa HDZ-om. www.dnevno.hr/vijesti/komentari/86142-linic-i-ivan-racan-udruzenim-snagama-ruse-milanovica.html
www.dnevno.hr/vijesti/komentari/86141-zasto-je-doktor-juranovic-napustio-svog-pacijenta-milanovica-i-otisao-na-bandicevu-listu.html

Evo čak i Srbija izlazi iz izlazi iz krize, bilježi rekordni rast BDP-a i rast industrijske proizvodnje www.dnevno.hr/vijesti/regija/86173-a-sto-hrvatska-ceka-srbija-izlazi-iz-krize-biljezi-rekordni-rast-bdp-a-i-rast-industrijske-proizvodnje.html
mirovnjak
6.5.2013. 15:34
Fitilj!
Možda ću dosaditi ostalima, ali ja tebe moram stalno učiti kulturi i pristojnosti. No to je isto kao okrećati dravu da teče prema Mariboru, ali ipak moram.
Gdje si vidio da se pristojan pismen čovjek sam sebi obraća u množini (Ma dajte molim vas zar "NAS" smatraju da smo toliko glupi)
fitilj
6.5.2013. 15:05
Evo još jedne podmukle i beskarakterne ucjene glasača od strane SDP-a i njegovog kandidata za gradonačelnika Virovitice.

Mislim da ovakve prljavštine i podvale treba prijaviti DIP-u!

Kada čitam ovako nešto što izjavljuje Barić jasno mi je da su slatinski Gaj i sve ostale naše firme propao zato što nismo imali Slatinjana koji partipiciraju u državnoj vlasti.

Tako je to kada slatinski SDP svih ovih godina služi svima, samo ne građankama i građanima Slatine.

I sada treba biti toliko lud i glasovati da nam oni koji mole Boga da kiša padne prije u Virovitici, ili Zagrebu nego li u Slatini preuzmu vlast od istih takvih luzera i nesposobnjakovića!

Ma dajte molim vas, zar nas smatraju da smo toliko glupi!!!!!!!!
Fabijan
6.5.2013. 13:41
Macane, Svako radno mjesto je butno... Hadezenjare uglavnom zbrinjavaju kadrove u javnom sektoru jer su tu zaštičeni od otkaza i gubitka posla. To što su ova dva ugledna Virovitička, istina privatna poduzeća, zapala u živo blato je krivo ulaganje, kriva devizna procjena i klimanje glavom...
MACAN
6.5.2013. 13:09
Neznam samo kako lokalna samuprava ima veze sa privatnim vođenjem nekog d.o.o. - da bi se smatrala odgovornom... neznam možda sam još mlad :)
flami
6.5.2013. 12:28
Bitno da se banda hvali "otvorenim" radnim mjestima, a nespominju ona koja su zatvorena!!


Još iz kategorije GospodarstvoVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.