Bernardić: Restart koalicija će sama osvojiti stabilnu većinu
HZJZ: Potpise birača ponajprije prikupljati na otvorenome
Stožer ukinuo zabranu rada nedjeljom
Restart: Vlada je prespavala predsjedanje EU-om
DIP: Podatke za izbore birači mogu promijeniti do 24. lipnja
Polovina umirovljenika prima prosječno 1.420 kuna mirovine
Bernardić: Izdaja je nacionalnih interesa da nafta odlazi u mađarske rafinerije

  Gospodarstvo

Seminar o modelima financiranja malog i srednjeg poduteništva

        27.04.2011.         3606 pogleda
Seminar o modelima financiranja malog i srednjeg poduteništva

U prostorima HGK - Županijske komore Virovitica održan je edukacijski seminar o modelima financiranja malog i srednjeg poduzetništva, kojem su prisustvovali  predstavnici tvrtki, institucija i JLS s područja Virovitičko-podravske županije. Uvodno se obratio Miljenko Fičor, savjetnik predsjednika HGK za bankarstvo i financije, upoznavši nazočne sa ciljevima ovog seminara.

Nazočnim sudionicima govorili su Miranda Martić-Ilić, voditeljica prodajnog tima Faktoring društva govorila je o faktoringu, vrstama i primjerima faktoringa u praksi. Damir Sebenji, predstavnik Udruženja leasing društva HGK , govorio je o leasingu, kao alternativi u financiranju dugotrajne imovine, te oblicima i vrstama leasinga.

Ivan Božac, stručni suradnik u Odjelu za malo gospodarstvo Sektora za industriju HGK, govorio je o državnim potporama, odnosno projektima poticanja malog i srednjeg poduzetništva , po institucijama.

Mario Čajkulić, pročelnik Ureda za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu VPŽ, govorio je o kreditnim linijama u 2011. god. u VPŽ. Igor Andrović, zamjenik pročelnika Ureda za gospodarstvo VPŽ prezentirao je županijske potpore kroz postojeće županijske kreditne linije. Jasenka Gleđa, samostalna savjetnica u Uredu predsjednika HGK, prezentirala je porezne olakšice u sustavu poreza na dobit.  Hrvoje Galičić, pomoćnik direktora Sektora kreditiranja HBOR-a, prezentirao je kreditne programe HBOR-a.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

jerko
28.4.2011. 16:18
ma ne, trebali smo tebi naručiti gajbu piva da ne sjediš bez veze cijeli dan u Galebu!
maky_horzic
28.4.2011. 13:42
trebali ste svakome od nazočnih naručiti one male baby bočice vode, tako bi išle 3 na jednu osobu i gospodin Todorić bi bio zadovoljniji.


Još iz kategorije GospodarstvoVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.