Ministarstvo omogućuje školama terensku nastavu u Jasenovcu
Sinčić: Staviti moritorij na uvođenje 5G tehnologije
Predstavnici SPC-a bojkotirali ekumensku molitvu za jedinstvo kršćana
Atifašistička liga: 75 karanfila za žrtve holokausta na Trgu žrtava fašizma
Ministar Kujundžić nema izbora, ili će sam odstupiti ili će ga smijeniti
Bunjac napušta Pernarovu stranku
Odbor za obrazovanje: Promicati radnu definiciju antisemitizma

  Poljoprivreda

Prijedlog Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske od 2014. Do 2020.

        20.11.2013.         789 pogleda
Prijedlog Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske od 2014. Do 2020.

Radni sastanak sa predstavnicima poljoprivrednih udruga sa područja Virovitičko-podravske županije održan je u Županijskoj vijećnici u Virovitici. Sastanku su, uz predstavnike poljoprivrednih udruga, prisustvovali predsjednica skupštine Virovitičko-podravske županije Ana-Marija Petin, zamjenici župana Zdravko Dijaković i Igor Pavković, pročelnik Upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU Tugomir Majdak, predstavnici Hrvatske poljoprivredne agencije, Agencije za plaćanja u poljoprivredi i Poljoprivredne savjetodavne službe...

Tema sastanka bila je prijedlog Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. - 2020. kojeg je objavilo Ministarstvo poljoprivrede. Budući da je prostor Virovitičko-podravske županije u cijelosti ruralni, navedeni Program od iznimne je važnosti kako za poljoprivredne proizvođače tako i za sve stanovnike naše županije. Cilj sastanka bio je analiza navedenog Programa, a tijekom prezentacije pročelnika Tugomira Majdaka predstavnici poljoprivrednih udruga sudjelovali su u raspravi svojim prijedlozima i komentarima na Program. prijedlog Programa ruralnog razvoja RH 2014. - 2020. možete pronaći na Internet stranici Ministarstva poljoprivrede na adresi www.mps.hr.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije PoljoprivredaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.