22 nova slučaja zaraze koronavirusom, preminula peta žrtva
Peta žrtva koronavirusa u Hrvatskoj je iz Karlovca
Utvrđeno 865 slučajeva kršenja samoizolacije
Pismo dječjoj pravobraniteljici: Djeca su preopterećena nastavom na daljinu
Plenković: Odluke Stožera po zakonu i primjereno naravi pogibelji koja nam prijeti
Plenković: Kriza gora od one 2008. slijede novi paketi pomoći gospodarstvu
Inspektorat: Pamučne perive maske ne smiju se oglašavati kao zaštitne maske

  Politika

Predsjednik mladeži HDZ-a Dinko Đeri krivotvorio diplomu Fakulteta prometnih znanosti

  Goran Gazdek           07.05.2013.         17289 pogleda
Predsjednik mladeži HDZ-a Dinko Đeri krivotvorio diplomu Fakulteta prometnih znanosti

Policijska uprava Virovitičko-podravska priopćila je danas da su službenici kriminalističke policije završili istragu nad 34-godišnjakom zbog sumnje da počinio kaznena djela krivotvorenja  isprava, ovjerava neistinitog sadržaja i prijevare.  U priopćenju piše da je razdoblju od svibnja 2005. godine do danas krivotvorio isprave i ovjeravao neistinite sadržaje. Podatke iz krivotvorenih isprava upisao je u radnu knjižicu i na osnovu toga je zasnovao radni odnos u raznim tvrtkama i tako sebi pribavio protupravnu imovinsku korist. Protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici podnijeta kaznena prijava.

Neslužbeno saznajemo da je riječ o nekada visokopozicioniranom članu HDZ-a, Virovitičaninu Dinku Đeriju. Osnovano se sumnja da je krivotvorio diplomu Fakulteta prometnih znanosti sa zvanjem inženjer prometa i svjedodžbe jedne četverogodišnje srednje škole. S tim diplomama zaposlio se u Hrvatskim vodama kao vozač zamjenika generalnog direktora Slavka Rajnovića i tamo radio neko vrijeme, da bi kasnije prešao u tvrtku kćer „Hidrotehnički objekti" gdje je radio kao koordinator za obranu od poplavu.

Đeri je obnašao dužnost podpredsjednika Mladeži Hrvatske demokratske zajednice od ožujka 2010. godine i predsjednika Mladeži HDZ-a Virovitičko-podravske županije. Kao takav bio je podoban i stručan za nadzorne odbore u Flori (2004.), Komrad (2005.-2007., zamjenik predsjednika), Hidroregulacija (2006.-2008., zamjenik predsjednika), a u Agroduhanu i predsjednik  od 2009. do 2011. godine, a trenutno obnaša dužnost predsjednika Moto kluba Kumovi.

Protupravna imovinska korist koju je Đeri stekao krivotvorenim diplomama mjeri se milijunima kuna za što je predviđena kazna i do deset godina zatvora.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

slobodagovora
18.5.2013. 20:06
Nije mi namjera braniti ni ovog iz naslova ni nekoga drugoga,nitko pametan takve braniti neće.
Po meni je veći problem što su neki napravili puno gorije stvari,ali ih se žestoko brani.
Po tome ispada što veće kazneno djelo napraviš,više te ljudi žešće brani,onda je pitanje sljedeće;
brane li toga što ga toliko vole,
ili je ljubav prema takvima lažna(brane osobni interes)?
slavujj
16.5.2013. 22:30
Nekako se prije svakih izbora pojavljuju novi nickovi,nadam se da im nije svrha braniti likove kao što je ovaj iz naslova,
vjerujem da se neće dogoditi da ga poslije izbora još proglase nedužnim,a ovo proglase predizbornim namještaljkama
slobodagovora
16.5.2013. 22:21
Zašto taj na koga se sumnja da je krivotvorio dokument kao što je diploma šuti?
Brani li mu netko da govori,da se brani?
Ili je samo žrtveni jarac?
slavujj
15.5.2013. 17:06
@fitilj, naravno da ste upravu ,eh kad bi ti navedeni bili jedini.
Pogledajte sad kako su se okomili na Prpića jer je čovjek progovorio da želi Stvarne promjene. Neki "pametnjakovići"(koji brane lopovštinu i divlji kapital) mu spočitavaju navodno negativističku kampanju,a bilo bi dobro prije nego što to kažu da se sjete svih oni nemoćnih ,uglavnom branitelja i radništva,koji su digli ruku na sebe a u svojim oproštajnim pismima uglavnom navodili "ne želimo ovakvu Hrvatsku,nije stvarana samo za neke"
pa neka pomisle na te ljude prije nego što spomenu nekakvu negativističku kampanju.
Neka pomisle ,hoće li sutra zbog njihovog pisanja ili djelovanja,hvaljenja ovakvog stanja i ovakvog ponašanja,možda još neka unesrećena osoba dići ruku na sebe.
Neka razmisle, koliki je njihov doprinos takvim događajima?
fitilj
15.5.2013. 7:11
@slavujj ima onaj poznati naziv kojeg je kao zaštitni znak za krađu i pljačku izmislio Ali Baba sa Pantovčaka, a poslije ga koristio onaj Ali Baba iz Dugobaba i njegova zapisničarka Jaca!

ZNA SE! KRADEZE!
slavujj
14.5.2013. 23:31
"Protupravna imovinska korist koju je stekao mjeri se milijunima kuna"
-može li se nešto "protupravno steči"?
neki bi pitali znači li to isto što i "nezakonito prisvojiti"
ima li još kakav naziv za tako stečene milijune?
slavujj
14.5.2013. 18:16
guru,
budite bez brige,svi oni koji stvarno vole Viroviticu i koji stvarno vole Hrvatsku znaju tko i kako čini zlo gradu i domovini.
Virovitica se neće crveniti od sramote!

Virovitičani im neće pomoći u njihovoj namjeri "ubijanja Hrvatske i Virovitice"!
slavujj
14.5.2013. 16:26
U pravu ste @guru,opće je poznato da je i Viroviticu kao i cijelu RH preplavio nepotizam,lopovluk, kriminal,partitokacija i korupcija u sprezi s divljim kapitalom se razgranalo do nevjerojatnih razmjera,stoga ne čude priče po gradskim i javnim tvrtkama i ustanovama gdje se uposlenike "odlučno upozorava" (da ne kažem prijeti) na opasnost "gubitka izbora" i mogućeg gubitka posla(mogu li zaposlenici gubiti izbore?)
ima li tu sličnosti sa sicilijanskim načinom rada?Niti jedna "neprijateljska" vlast ne bi se ovako ponašala prema RH i njenom narodu,
to mogu samo domaći izdajnici!
To mogu samo lažni domoljubi,lažni moralisti koji se pozivaju na domoljublje i ljubav za Hrvatsku samo iz jednog razloga,kako bi napunili svoje džepove,ne mareći što time zapravo "ubijaju Hrvatsku",to je koristoljublje a ne domoljublje.Zato maknite svoje prljave prste s novca hrvatskih građana,spasite Hrvatsku ,koju navodno toliko volite.
Lopovlukom u "privatizaciji",korupcijom i kriminalom putem raznih Fimi-media iscrpili su Hrvatsku do krajnjih granica,(zapravo je čudo da je preživjela njihovu ljubav),ali ni to im nije dosta
sada su tu napaćenu,opljačkanu i osiromašenu Hrvatsku doveli na rub ponora,vezali joj teški kamen oko vratara i žele ga gurnuti u provaliju,samo nemaju dovoljno snage,treba im podrška birača da oni to zajednički naprave.
Podrška od onih kojima je bać joza sređivao diplome je zajamčena.
guru
14.5.2013. 9:13
Sve vrvi od lopovluka . Pulski akvatori bio bi premalen da se nastane svi lopovi koje je HDZ posljednjih 20 godina promovirao u ugledne građane. Parola je bila kradi slobodno ali za stranku mora određeni postotak tako da ostanu vladati državom a tako i na lokalnoj razini.
Okreče mi se želudac kad slušam Kiru juče na sučeljavanju.
Pa on je pošten građanin jer je za Sanadera i stranku maznio 17000 000.
Ako i ovaj puta birači odluče da to što se javno krade nije važno onda je vrijeme da pošteni građani napuste Viroviticu a ostanu lopovi pa neka pokažu hanibalizam na djelu.
slavujj
13.5.2013. 21:47
Kirin-Barić=TIM
"Snaga zajedništva- zaustaviti Stvarne promjene je BITNO"
mikeš07
13.5.2013. 21:26
Uvijek.
slavujj
13.5.2013. 21:12
a osječaš li se sada dobro?
mikeš07
13.5.2013. 21:10
Ako tako ne bude,nego mandate osvoje Tolušić,Kirin i HDZ u večini,ako ne i svim opčinama,ja ču znati da sam bio u pravu.
A osječat ću se ,naravno dobro.
slavujj
13.5.2013. 21:02
Ja neću nikoga proglašavati nikako,ma kakav rezultat bio,
ali baš me zanima kako ćeš se ti osjećati?,ako tako ne bude?
Ja ću u svakom slučaju biti ponosan na svoju odluku!
mikeš07
13.5.2013. 20:51
A ako ne bude tako?Zar če te onda večinu Virovitičana koji budu glasovali proglasiti glupima?
slavujj
13.5.2013. 17:47
Zaista je nevjerojatno kako neki ovdje(bać joza i sljedbenici) podcjenjuju inteligenciju građana Virovitice,njihovu čestitost,poštenje i moralne vrijednosti,nemojte to nikada dovoditi u pitanje.
Iako smo svi svjesni činjenice da znatan broj ljudskih sudbina "ovisi" o trenutnoj vlasti hdza,vjerujte da i među tim ljudima ima veliki broj onih koji su spremni reći-dosta je tiranije i korupcije!
Ovaj grad više neće biti jedan od krakova fimi-medie,niti će više djelovati po principima i s ljudima koje je stvorio Sanader.
Građani vtc su svjesni da svojim neizlaskom na birališta,svojom šutnjom i pasivnošću zapravo daju izravnu podršku takvon načinu djelovanja,koje je utemeljio i stvorio Sanader, a takvu sramotu Virovitica baš ničime ne zavređuje!
Virovitica će imati mudrosti,snage,volje i pameti reći NE.
Nitko se nema pravo izgovarati da zlu,otimačini i rasipanju proračunskog novca nije mogao reći- ne,e pa Virovitica će to reći i u njegovo i njihova imena,reći će -ne,svakom zlu koji čini štetu bilo kojem čovjeku,grupi ljudi,gradu ili cijeloj domovini.
Nećemo samo pasivno promatrati ili svojim ne sudjelovanjem na izborima zapravo pomagati i poticati takvo činjenje zla koje još uvijek djeluje po Ivinom receptu.
Uvjeren sam da će Virovitičani izaći na birališta u velikom broju te da se u izbornoj noći kao i 20.05.neće crveniti od sramote zboh svojih odluka,vjerujem da s naslovnica neće vrištati vijesti zbog koji bi se sramili ,kao "VT-podržava fimi mediju" ili
"VT-podrška divljem kapitalu" , nego će ponosno i slobodnije nego ikada komentirati poraz fimi medie i divljeg kapitala uz naslove
"Virovitica za Stvarne promjene"-pobjeda zdravog razuma na ponos Virovitičana!
slavujj
11.5.2013. 12:51
bać joza,
zar vas sjećanje tako loše služi,pa im nas koji pamtimo vaše hvalisanje "sređivanjem diploma",ako se ne možete ili ne želite sjetiti,pa postoji ovdje -arhiv,pokušajte pronaći svoje komentare?
tema i tada bila kupovina lažnih diploma i zapošljavanje takvih osoba s tim "diplomama" a vi onda "ponosno" nekome odgovarate,sjetite se ili pronađite?
"pa ako te baš zanima ima dosta onih kojima sam osobno pomogao oko sređivanja diploma preko svojih veza,pa što onda?"

i to ste odgovorili s dosta podcjenjivanja ,s visoka, sigurni da vam nitko ništa ne može,pa nije vas valjda sada malo uhvatila panika?
-da smo u normalnoj pravnoj državi sigurni bi ljudi zaduženi za takve stvari provjerili vaše tvrdnje
vaš zadnji komentar je samo "posipanje pepelom",pa nismo toliko bedaci da se ne sjećamo vaših izjava,
pokušajte pronaći i sami se uvjeriti!
Lynx
11.5.2013. 11:46
Oooo, pa Đeri je radio i kao vatrogasac u postrojbi grada Virovitice! Još su bili prekoputa crkve.
Samo ne znam sa kojim kvalifikacijama.
fitilj
11.5.2013. 9:52
Nije da se predsjednik mladeži HDZ-a Dinko Đeri nije mučio dok je utirao sebi put do diplome.

Nije bilo jednostavno trgati tuđe i ljepiti HDZ-ove plakate!
Nikola Huljak
10.5.2013. 14:06
A šta sam se ja bzvze mučio 5 god na faksu. pifff
penetrator
9.5.2013. 18:40
ma pustite dinka,bu se on več nekak snašel,sem gledel v dnevniku da se uhljebima bu kupilo 10 000 ajfona.tak da se netreba bojat za gospodu sa velikim školama neg kad bi bogčija iz opeka i silosa mogla dobit crkavicu?su ljudi na rubu gladi,to bi več mogla bit zanimljivija tema a ne dinko.
Mikeš09
9.5.2013. 17:54
Pravdo kreni i uzmi im sve do gaća...bez obzira na boje...
Bit će veselo za ove izbore...trebamo svi izać u što većem broju da pobjedimo sve te stranačke poslušnike...
Mikeš09
9.5.2013. 17:47
Dragi druže da su tvoji drugovi upola revni kao oni poslije 45 malo bi bio još jedan remetinec a kad bi prvo počeli od svojih drugova kako bi tek ova država lijepo prodisala...
slavujj
9.5.2013. 16:49
Kad bi gore imenovani bio jedini i to bi bilo previše iako ja vjerujem da on samo kap u more,nekako mi se čini se se premalo govori o isto tako jako lošim stvarima u većini stranaka(možda i namjerno).Radi o masi poreznih dužnika,propalih biznismena dokazano nesposobnih u vođenju vlastitih tvrtki,sumnjivog morala,koji su svoje pravo lice,domoljublje ,poštenje,moral,ljubav prema Hrvatskoj pokazali dugogodišnjom utajom i neplaćanjem poreza i obveza.
Onaj tko s takvima ide na izbore može biti samo isto takav ili još gori.Koliko se sjećam jedino je Prpić u hspd-u zamijenio svoju gradsku vijećnicu zbog poreznog duga, gotovo u svim ostalim strankama je normalna stvar da se vara i krade državu i njene građane te nitko ništa ne poduzima,čak ih stavljaju na izborne liste,dokle tako?U svakoj normalnoj državi utaja poreza je kazneno djelo(nadam se da je došlo vrijeme da bude i kod nas)a visina kazne,uglavnom zatvorske ovisi o količini utaje i prevare bilo da se radi o visoko pozicioniranom političaru,cijenjenim umjetnicima,estradnim zvijezdama,vrhunskim sportašima ili poslovnim ljudima milosti nema ni za koga,kad će tako biti kod nas?
Kod nas te prevarante i varalice bez srama stavljaju na izborne liste gotovo svi(osim hspd-a)
i još narodu nude "poštene i moralne",kakve li sramote ?kao da smo toliki idioti i ne znamo o kakvima se ljudima radi,vjerujem da takvi i ljudi i stranke više nikada neće proći.
Molio bih da netko pravne struke,predstavnika ili pravnika stranaka,možda i @fitilj ili bilo tko misli da može protumačiti sljedeći možebitnu situaciju
-u većini stranaka na izbornim listama vrlo visoko su postavljeni porezni dužnici(za mene prekršitelji zakona) i postoji realna mogućnost da neki budu izabrani,upitno je kako će oni prisegnuti na poštivanje i provođenje zakona RH?,
naravno gledano s pravne strane ,jer o moralu se tu ne može govoriti jer ga nema.
francek
9.5.2013. 16:33
Outsider-u !
Ima ih jako puno sposobnih i poštenih,no na žalost ima i ovakovih....
UooH
9.5.2013. 0:05
Ha ha ha šta si se ti sulejmane zaljubio u baća jozu lakše malo već si mu se u guzicu uvukao, ha ha ha.
Sulejman veliki
8.5.2013. 23:14
Pa i za ovog ste do jučer govorili da je zaslužio diplomu! A tek kad zavrđe istrage nad diplomama ovih koje zdušno braniš!!??? Ajme, ukazat će im se Gospa ponovno u Gradini!!!!!!!!
bać joza
8.5.2013. 21:48
Stipendirajući studente koji su zaslužili diplome.
slavujj
8.5.2013. 19:21
Mislim da se dobro sjećam kako se @bać joza hvalio na ovom portalu kako je i on nekima "pomogao svojim vezama" da dođu da diploma,stoga sada ovakvi njegovi komentari ?pod ovakvim naslovom?
broj lajkova govori sve,možda bi ljudi bili još sretniji da i on izađe sa imenima onih kojima je "pomogao",pa da se vidi i na čiju štetu?
iako je to dobro znano,na štetu svih nas!
tambora
8.5.2013. 18:08
Bio u NO Flore, a nema škole ni za metlu.......
mikeš100posto
8.5.2013. 17:48
završim prometni fax i radim kao nkv, ovaj kupi i zaradi nekoliko milijuna...
Igor Andrović
8.5.2013. 16:41
Jozina, molim te da mi objasniš što si mislio pod ovim "Pitajte mladog Androvića".
konjica
8.5.2013. 16:33
tresu se brda rađa se miš
Drago25
8.5.2013. 16:24
Šešir dolje, Gorane!
Sve pohvale.
Fabijan
8.5.2013. 14:25
Navodno se TV vidjela u gradu... Snimaju prilog o TOmu i Đeriju
mika
8.5.2013. 14:19
Ma gospodo draga ! Koliko njh ima diplome osijčkog faxa već godinama pa nikom ništa, to su vrli ekonomisti i bizmismeni ali samo u tvrtkama koje drži HDZ-e.
MACAN
8.5.2013. 14:01
2005. počinjeno kazneno djelo a sad se prije izbora procesuira... zanimljivo.... koja slučajnost....
jozina
8.5.2013. 13:38
Ma da je samo Đeri!DORH bi trebao istražiti i Iharoša(specijalna osnovna škola),sve virovitičke časnike koji su postali ing.prometa i završili Višu trenersku itd.Više od pola HDZ-ovaca u Virovitici koji su na funkcijama bi bili po zatvorima.Pitajte mladog Androvića.
kišni
8.5.2013. 12:17
ne bi štel puno mešati v aktuelnu trantiku, ali me gospon Bać Joza sa svojim čistoistinitim pamfletom ponukao na razjašnjenje misterija kak to da se već 20vajst godina ništ nije otkrilo. Pazi sad dok su pošteni dečki ošli na front čušpajzi su si pripremali teren(promjenom zakona koja pogoduje kriminalcima), krale se firme sa prisilnim propadanjima da bi kako belosvetska buljumenta u suradnji sa našim velikim rvatima pokrala sve što se može pokrasti da bi se sada ovcama od naroda to prikazivalo kao nekakva kriza, nijen problem Đeri nego kompletna pretvorba, nestanak žita iz Poljoprometa, neki tamo E... ma.... tu treba Uskok zagrebati a da ne pričam o velikim borcima sa mutnim vojnim penzijama.
drug
8.5.2013. 9:55
@bać joza ne palamudi, ne samo da si skrenuo sa teme nego i sa pameti. Svako normalan vidi da nam sitne ribe zagorčavaju život, jer ih je čitavo podobno jato. Odgovori ti meni kako je netko tko je "završio prometni fakultet" mogao raditi kako se tu navodi, kao koordinator za obranu od poplava? I još jedan savjet, kada šalješ tekst izvadi prst iz nosa!
bać joza
8.5.2013. 8:57
Budući da nije bilo kvalitetnog osvrta na moj komentar, ponoviti ću ga još jednom. Molim osvrt na komentar a ne neko spominjanje prošlosti, ovakve ili onakve.

Podržavam ovakvu akciju. I to vjerojatno nije ništa novo. No, uvijek postoji i druga strana medalje. Očito da u našem društvu kao i u životinjskom svijetu Vrana vrani oči ne vadi.

Toliko se očekivalo od promjene vlasti 2000 godine. Očekivalo se da će drug Račan obračunati s "mafijom" na državnoj kao i na lokalnoj razini. I što se dogodilo? Ništa. Nakon promjene vlasti 2003. očekivalo se da će nova vlast obračunati s prevarama u 4 godine vladavine SDP-a. I opet ništa! I opet došla nova vlast i očekuje se čišćenje terena. Jadranka se rješila Ive, no nova vlast zapravo ne čini ništa po tom pitanju. Opet se hvataju male ribe koji svi uvijek žrtvuju. Dogoditi će se pretpostavimo promjena vlasti na državnoj razini za dvije godine, pa se sadašnji vlastodršci ne žele zamjeriti budućim vlastodršcima. I tako to ide do u nedogled. Postoji nada da će nas Evropska Unija promijeniti, no ne vjerujem. Maheri smo mi veliki za prevariti.
bać joza
8.5.2013. 8:57
Budući da nije bilo kvalitetnog osvrta na moj komentar, ponoviti ću ga još jednom. Molim osvrt na komentar a ne neko spominjanje prošlosti, ovakve ili onakve.

Podržavam ovakvu akciju. I to vjerojatno nije ništa novo. No, uvijek postoji i druga strana medalje. Očito da u našem društvu kao i u životinjskom svijetu Vrana vrani oči ne vadi.

Toliko se očekivalo od promjene vlasti 2000 godine. Očekivalo se da će drug Račan obračunati s "mafijom" na državnoj kao i na lokalnoj razini. I što se dogodilo? Ništa. Nakon promjene vlasti 2003. očekivalo se da će nova vlast obračunati s prevarama u 4 godine vladavine SDP-a. I opet ništa! I opet došla nova vlast i očekuje se čišćenje terena. Jadranka se rješila Ive, no nova vlast zapravo ne čini ništa po tom pitanju. Opet se hvataju male ribe koji svi uvijek žrtvuju. Dogoditi će se pretpostavimo promjena vlasti na državnoj razini za dvije godine, pa se sadašnji vlastodršci ne žele zamjeriti budućim vlastodršcima. I tako to ide do u nedogled. Postoji nada da će nas Evropska Unija promijeniti, no ne vjerujem. Maheri smo mi veliki za prevariti.
bać joza
8.5.2013. 8:57
Budući da nije bilo kvalitetnog osvrta na moj komentar, ponoviti ću ga još jednom. Molim osvrt na komentar a ne neko spominjanje prošlosti, ovakve ili onakve.

Podržavam ovakvu akciju. I to vjerojatno nije ništa novo. No, uvijek postoji i druga strana medalje. Očito da u našem društvu kao i u životinjskom svijetu Vrana vrani oči ne vadi.

Toliko se očekivalo od promjene vlasti 2000 godine. Očekivalo se da će drug Račan obračunati s "mafijom" na državnoj kao i na lokalnoj razini. I što se dogodilo? Ništa. Nakon promjene vlasti 2003. očekivalo se da će nova vlast obračunati s prevarama u 4 godine vladavine SDP-a. I opet ništa! I opet došla nova vlast i očekuje se čišćenje terena. Jadranka se rješila Ive, no nova vlast zapravo ne čini ništa po tom pitanju. Opet se hvataju male ribe koji svi uvijek žrtvuju. Dogoditi će se pretpostavimo promjena vlasti na državnoj razini za dvije godine, pa se sadašnji vlastodršci ne žele zamjeriti budućim vlastodršcima. I tako to ide do u nedogled. Postoji nada da će nas Evropska Unija promijeniti, no ne vjerujem. Maheri smo mi veliki za prevariti.
Sulejman veliki
8.5.2013. 8:49
Svi se oni naći u Remetincu. Ovaj gore je mali od palube - opet će ići u kantinu po kave, POGLAVITO ONOME KOJI JE PRIZNAO DA JE KRAO, a sada je kandidat.
Nedjeljom popdne dolazit će im bać joza na partiju bele, ali i da se zajedno mole za oprost grijeha i planove kako da nakon izlaska iz zatvora opet udruže snage i pokažu kako se voli, brani i pljačka jedina nam domovima.
jozo prvi
8.5.2013. 8:30
Sav kriminal prije ili poslije izađe na vidjelo, samo je pitanje vremena.

Sanader je gotov, Kiro čeka podizanje tužbe, ovaj će u zatvor.... tko je idući, Jopa? Karamarko?

Još samo da im oduzmu svu imovinu da vrate što su pokrali!
čistač
8.5.2013. 8:14
Čiji je vozač bio?
Ljubo ne moj odavat priznanja PU VPŽ oni samo pospremaju nepotrebne.
Kad bi zavirili u diplomu onome čiji je vozač bio to bi bio istražiteljski rad.
dr. evil
8.5.2013. 6:51
Eh, najavio sam ja prije da je tek počelo da se klupko odmotava. Družili su se s njim i slikali se načelnici općina koji su i danas kandidati. Ko oni na slici, iz mislim općine Sopje. Sa kim si takvi si!
Nadam se da će i svemogući Jopa sa svojim pobočnicima osjetiti "Bić Božji!" Ipak se kreće.........
drug
8.5.2013. 6:49
@bać, hvala na pozdravima, no Vi nikako da se oslobodite totalitarizma. Pa ne hapse stranke, barem ne sdp, već to rade neki drugi "organi". Nažalost nepoštivanje suda i neodaziv na svjedočenje govori nam koliko poštujermo institucije, po sistemu tko *ebe sud zanači i tko vas *ebe narode... a takvim likovima se i dalje plješće..
Zaboravimo više partizane i ustaše, tu se pobjednik zna, dobro je pobijedilo zlo, i okrenimo se ovim prevarantima koji dvadeset godina igraju na tu kartu, da bi njima bilo dobro, a narodu gdje koji vol i mladi luk. Da je hdz poštena stranka oglasili bi se po ovom pitanju sa isprikom "znali smo" a dok nas vi siromasi podržavate ZNA SE kako ćemo - i dalje ćemo, dok sljedećeg ne otkriju
Maxxx
8.5.2013. 0:33
Pa pogledajte slike,zar vi mislite da Djeri nece propjevati,pa ne mozes se slikati sa svima,biti u toliko odbora a da nista ne znas,uostalom predsjednik MHDZa,zna taj dosta toga,mnogima nije svejedno,a kako ulica prica,bilo je vec razgovora i sa USKOKom sa njegove strane,sve u svemu,nesto se desava
slavujj
7.5.2013. 22:22
Možda su procjenili da je bolje da se govori i piše o jednoj lažnoj diplomi i jednom čovjeku ,nego o silnim milijunima i cijeloj stranci koja je napravila tako nemilosrdnu pljačku vlastite države i naroda,a o lažnim diplomama će vjerujem još biti govora,
to je smo kap u moru.
stole123
7.5.2013. 22:14
drug, pa ako znamo da je direktor sdpeovac možda mu treba pomoći pa čak i otpisati dug.
slavujj
7.5.2013. 22:11
fitilj
kapital bira igrače na koje može utjecati,imati potpunu kontrolu,zato pored jednog svog igrača u igru pokušavaju ubaciti i drugoga
posjetite malo stranicu vtc.info
bit će tu još svega do izbora,samo mi se čini da se i hdz i sdp a
poglavito kapital svim silama trude da do promjena ne dođe
bać joza
7.5.2013. 22:04
Kada sam već prozvan od strane druga!

Podržavam ovakvu akciju. I to vjerojatno nije ništa novo. No, uvijek postoji i druga strana medalje. Očito da u našem društvu kao i u životinjskom svijetu Vrana vrani oči ne vadi.

Toliko se očekivalo od promjene vlasti 2000 godine. Očekivalo se da će drug Račan obračunati s "mafijom" na državnoj kao i na lokalnoj razini. I što se dogodilo? Ništa. Nakon promjene vlasti 2003. očekivalo se da će nova vlast obračunati s prevarama u 4 godine vladavine SDP-a. I opet ništa! I opet došla nova vlast i očekuje se čišćenje terena. Jadranka se rješila Ive, no nova vlast zapravo ne čini ništa po tom pitanju. Opet se hvataju male ribe koji svi uvijek žrtvuju. Dogoditi će se pretpostavimo promjena vlasti na državnoj razini za dviej godine, pa se sadašnji vlastodršci ne žele zamjeriti budućim vlastodršcima. I tako to ide do u nedogled. Postoji nada da će nas Evropska Unija promijeniti, no ne vjerujem. Maheri smo mi veliki za prevariti.

Znam da ovo zvuči vrlo, vrlo pesimistički i bolno, ali je jako blizu istini.

Nadam se da je gospodin "drug" zadovoljan mojim komentarom! Pozdrav ili ti "zdravo"!
Ljubo R. Weiss
7.5.2013. 21:44
Gledam komentare, i do ovog trenutka je 206 onih kojima se sviđa. Tumačim to, SVIĐA SE LJUDIMA KAKO POLICIJA ISTRAŽUJE! Ne bi htio reći HOP a ne skočiti, ali nakon ove vijesti ako se virovitički HDZ do lokalnih izbora oporavi, svaka im čast. Ali, policija nema što voditi računa o lokalnim izborima, valja istražiti, ako treba, podići optužnicu! Natrag se više ne može!
Ajd, fitilj, ti si poznavatelj lokalne političke scene, reci ti nama još detaljnije što se to otelo kontroli?!! Meni se čini ovo i kao izborna bomba broj jedan!??? I ne vidim baš nijedan razloga da policija ne objavi ime i prezime osumnjičenog, ta nije maloljetnik!?
fitilj
7.5.2013. 21:32
@slavujj točno tako i zato HDZ ima dva konja u utrci, ono staro istrošeno kljuse Ivicu Kirina i onog trojanskog konja Damira Barića!

No vi u Virovitici imate dobar izbor i ne morate birati ni jedni ni drugo zlo, ni treću i četvrtu nepoznanicu, jer imate Sinišu Prpića koji je smatram istinska opcija za promjene.

UooH
7.5.2013. 21:20
Sigurno ih ima još u HDZ-u, doće i oni na red.
slavujj
7.5.2013. 20:52
@fitilj
nisu oni dragovoljno "žrtvovali pijuna" već se igra odvija tako da ga više ne mogu braniti,kao uostalom ni Ivu ,upitan je njima i konj za utrku pa i jahač a dobar dio "publike koja plješče"
vrijeme radi protiv njih to je dobro za Hrvatsku!
Pošteni,čestiti,moralni moraju isplivati,kad-tad!
ragbi
7.5.2013. 20:40
zanimljivo ,treba samo istražiti da li je to samo ta diploma kupljena ili ih ima još,nešto smrdi da su se i drugi iz njihovih redova bacili u malo veći inozemni šoping
Prosvjednik8
7.5.2013. 20:38
@crni hahahahaha,dobra!
lav973
7.5.2013. 20:13
bravo fitilj !! brzo misliš
fitilj
7.5.2013. 20:06
@drug ma nije mi kratak komentar, nego još uvijek kontam kako je to Jopa mogao zasrati motku da mu se virovitički kriminalisti otmu kontroli. Znam nije to isto kao bacati nekoga niz stepenice i onda virovitički policajci unatoć liječničkom nalazu "istraže" da je pijanac pao niz stepenice, a ne stručno obrađen šakačke.

Mora da je nalog došao "odozgo" i tu su dečki htjeli to oni ili ne morali odraditi posao onako kako to oni znaju učiniti kada ih nitko ne sputava da rade svoj posao po pravilu službe!

Hebi ga, mislim da su u HDZ-u zadovoljni, jer bolje je žrtvovati pijuna nego izgubiti konja za utrku!
lav973
7.5.2013. 19:46
dobro da nije objavljivao i znanstvene radove!
drug
7.5.2013. 19:44
Malo sam pročešljao i ostale portale. Ima jedn zanimljiva dgje piše da je grad odgodio dug od 3 miliuna kuna OPEC-u. Ovo je posao za krim policiju da utvrdi zašto? Čije se dionice štite?
Fabijan
7.5.2013. 19:36
Sada će ovu vijest najčitaniji list - "Podobni list" objaviti na duplerici sa pregršt fotografija razdraganih prikana
Maxxx
7.5.2013. 19:21
Jos kad krene OLUJA 2,panika,u.jeb,racuni polako krecu na naplatu
Fabijan
7.5.2013. 19:21
HDZ - SCK (stranka crne kronike) Pa koliko će još likova iz te stranke završiti u crnoj kronici? Molim da otvorimo kladionicu... Koliko? Tko je idući?
drug
7.5.2013. 18:41
fiitilj , nešto ti je kratak komentar a ona bać se nejavlja... baać jozaaa jaaaviseee!
nicko
7.5.2013. 18:22
jelda, bolje da maltretiraju nekog zbog jednog jointa nego da tamana krupne lopine?
jurica175
7.5.2013. 18:16
al stvarno,naša policija nema pametnijeg posla,osim što u Županji mlate sve okolo i sad u predizborno vrijeme idu tražiti tko je krivotvorio diplomu od tko zna kakve škole,i to baš u Virovitici,gdje je več očito da sdp neče dobiti izbore,pa ajmo malo onda kopati po hdz-ovcima....jadno do bola,ili je to samo jedno maslo naše tete Nade s kojim se hoče uzdiči u našem malom gradu
fitilj
7.5.2013. 17:50
Uf, nešto se otelo kontroli!
crni
7.5.2013. 17:39
Sve sam ukrao osim diplome nju sam kupio!
kišni
7.5.2013. 16:49
hahah svaka vam rit kad tad dojde na šekret, šteta što se ne kopa malo dublje pa bi vidjeli ono o čemu bruji cijeli grad, čekajte samo malo još par dana (lokalni izbori), pa će se početi otvarati, preduzeća koja već odavno rade ali su sad promjenila ime.
Prosvjednik8
7.5.2013. 16:47
ma ne vjerujem.viroviticka policija protiv jednog kradese-ovca?pa sta ce jopa i kiro reci?
Outsider
7.5.2013. 16:43
No je li u tom kradezeu itko sposoban pošteno doći do diplome?!
Ljubo R. Weiss
7.5.2013. 16:40
Svaka čast Policijskoj upravi VPŽ, tako se radi cure i dečki! TO je to, mlad, perspektivan kadar, imao je od koga učiti, škola i fakultet ZNA SE!


Još iz kategorije PolitikaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.