Bernardić: Restart koalicija će sama osvojiti stabilnu većinu
HZJZ: Potpise birača ponajprije prikupljati na otvorenome
Stožer ukinuo zabranu rada nedjeljom
Restart: Vlada je prespavala predsjedanje EU-om
DIP: Podatke za izbore birači mogu promijeniti do 24. lipnja
Polovina umirovljenika prima prosječno 1.420 kuna mirovine
Bernardić: Izdaja je nacionalnih interesa da nafta odlazi u mađarske rafinerije

  Virovitica

Potpisan Ugovor o koncesiji za obavljanje higijeničarske službe

  Virovitica.hr           29.07.2010.         2688 pogleda
Potpisan Ugovor o koncesiji za obavljanje higijeničarske službe

Gradonačelnik Ivica Kirin i direktor tvrtke „FELIKS“ d.o.o. iz Virovitice Draženko Majetić potpisali su Ugovor o koncesiji za obavljanje higijeničarske službe na području grada Virovitice i upravljanje skloništem za životinje.

Kako nam je tom prigodom rekao gradonačelnik Kirin  koncesija je dana na vrijeme od 15 godina, a odnosi se na hvatanje pasa i mačaka koje se bez nadzora slobodno kreću po javnim površinama grada Virovitice, uklanjanje lešina sa javnih površina sa obvezom dezinfekcijom mjesta na kojem se nalazila lešina, organiziranje smještaja u karanteni, a potom u skloništu te vođenje brige o njihovoj prehrani i zdravstvenom stanju, provođenje eutanazije za neizlječivo bolesne ili smrtno ranjene životinje, zbrinjavanje lešina na zakonom propisan način, upravljanje radom skloništa za životinje te prihvat novih i udomljavanje uhvaćenih životinja, vođenje odgovarajuće evidencije o hvatanju, provedenim mjerama liječenja i brige te eventualno provedenoj eutanaziji, obavještavanje građana putem sredstava javnog informiranja o svojim akcijama ukoliko su masovnijeg karaktera, dostavljanje nadležnim upravnim organima podatke o vlasnicima pasa i mačaka  koje se bez nadzora zateknu na javnim površinama, dostavljanje godišnjeg izvješća o obavljenim radovima.

Prema navedenom Ugovoru tvrtka „FELIKS“ dužna je Gradu Virovitici plaćati naknadu za koncesiju u iznosu od 2.500,00 kuna godišnje, dok se je Grad Virovitica obvezao da će za uklanjanje lešina sa javnih površina sa obvezom dezinfekcijom mjesta na kojem se nalazila lešina spomenutoj tvrtki plaćati 381.300,00 kn godišnje.Tvrtka „FELIKS“ obvezala se je i da će u roku od godinu dana od dana potpisivanja ovog Ugovora postojeće sklonište za životinje koje se nalazi na prostoru bivše vojarne u ulici M. Gupca u Virovitici privesti svrsi sukladno Zakonu o zaštiti životinja i Pravilniku o uvjetima kojima moraju udovoljavati skloništa za životinje i higijenski servisi, te svaku životinju koja napušta sklonište, a nije bila prethodno čipirana, čipirati, a podatke o novom vlasniku dostaviti nadležnom upravnom odjelu davatelja koncesije.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

ivan2
1.8.2010. 21:54
"Vjera" ja se budim i odlazim spavati sa svima siromašnima , obespravljenim a i onima bez posla a takvih je preko desetak tisuća a tebe očito to nije briga i ta razlika u razmišljanju je velika!
vjera
31.7.2010. 0:21
ha ha! uvijek ima zlobnih u ovom gradu! kakav smo mi to narod? ništa nam ne odgovara. dečke poznam i sigurna sam da će pošteno odraditi svaku kunu koju dobiju za ovaj posao. svaka čast dečki!
ivan2
30.7.2010. 14:36
Pa to je plaća za nekoliko radnika godišnje a toliko nezaposlenih , manju brigu imaju građani od životinja !


Još iz kategorije ViroviticaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.