Bernardić: Restart koalicija će sama osvojiti stabilnu većinu
HZJZ: Potpise birača ponajprije prikupljati na otvorenome
Stožer ukinuo zabranu rada nedjeljom
Restart: Vlada je prespavala predsjedanje EU-om
DIP: Podatke za izbore birači mogu promijeniti do 24. lipnja
Polovina umirovljenika prima prosječno 1.420 kuna mirovine
Bernardić: Izdaja je nacionalnih interesa da nafta odlazi u mađarske rafinerije

  Gospodarstvo

Osmisli projekt i zaradi 21000 kuna

  Poslovni.hr           28.11.2014.         1602 pogleda
Osmisli projekt i zaradi 21000 kuna

Hrvatska pamet Hrvatskoj, natjecanje je studentskih razvojnih projekata koje vam omogućuje upravo to!

Sa stopom nezaposlenosti mladih od 40 posto, Hrvatska je druga u Europi, odmah nakon Španjolske, dok procjena stope odlaska obrazovanog stanovništva iz zemlje iznosi poraznih29,4 posto.

Poslovni dnevnik želi preuzeti ulogu inicijatora zajedničkog djelovanja svih segmenata društva, te potaknuti suradnju poslovne, akademske i političke javnosti na stvaranju uvjeta za ostanak mladih akademski obrazovanih ljudi u Hrvatskoj s jedne strane, ali i uključiti mlade, visokoobrazovane građane u proces promišljanja smjera budućeg razvoja Hrvatske.

Izaberi temu, osmisli projekt i zaradi!

Cilj natjecanja jest prezentirati ideje, znanja i sposobnosti hrvatskih studenata pretočene u konkretne projekte vezane na pet osnovnih tematskih smjerova:

Izvorno Hrvatsko

Destinacija Hrvatska

Održiva Hrvatska

Poduzetna Hrvatska

Inovativna Hrvatska

Pet najboljih radova odabirom stručnog žirija - po jedan u svakom tematskom zadatku, bit će nagrađeno novčanim nagradama u iznosu od 21 tisuću kuna na potrošačkoj kartici!

U projektu mogu sudjelovati studenti svih fakulteta u Hrvatskoj u dobi od 18 do 27 godina. Prijave mogu biti pojedinačne ili u grupama od najviše 3 studenta. Od studenata se očekuje da produciraju pisani projektni zadatak, a  posebno će se vrednovati originalnost ideje, te preciznost razrade plana njezine realizacije. Studentske projekte će pregledati i ocijeniti stručna komisija.

Svim studentima omogućili smo i opsežnu bazu edukativnih materijala na temu projektnog menadžmenta, prezentacijskih i prodajnih vještina, marketinga, financija, upravljanja vremenom, grupnog rada i poslovnog upravljanja, a na raspolaganju će imati i stručnu komisiju koja će odgovarati na sva pitanja.

Prijave projekata traju od 15. prosinca 2014. do30. travnja 2015, a  više informacija potražite na www.poslovni.hr/hph.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije GospodarstvoVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.