HDZ: Pernar neodgovoran prema hrvatskim građanima
Župan Anušić: Strože mjere za one koji se okupljaju u grupama
Documenta poziva na solidarnost i zajedništvo u borbi s koronavirusom
SDP-ovi gradonačelnici predstavili mjere za pomoć građanima i gospodarstvu
Ukupno 1126 zaraženih, sljedeća dva i pol do tri tjedna kritično razdoblje
Ne nasjedajte na zlonamjerne mailove za pristup internet bankarstvu
SSSH poziva Vladu da skraćivanjem radnog vremena spasi radna mjesta

  Županija

Općina Mikleuš istupila iz LAG-a Marinianis i pristupila LAG-u Papuk Orahovica

  radioslatina.hr           03.11.2014.         1043 pogleda
Općina Mikleuš istupila iz LAG-a Marinianis i pristupila LAG-u Papuk Orahovica

Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Mikleuša usvojen je prijedlog izmjena i dopuna procjene ugroženosti stanovništva, materijalnih i kulturnih dobara i okoliša od katastrofa i velikih nesreća za područje općine. Među razlozima izmjena su osnivanje postrojbe Civilne zaštite opće namjene sa 33 člana i povećanje broja članova Stožera zaštite i spašavanja sa 7 na 9 te osnivanje Vatrogasne zajednice općine. U procjenu ugroženosti uvrštena je i procjena koju je izradila INA za svoju benzinsku postaju.

Bespovratne financijske potpore redovitim studentima s područja općine i u sljedećoj akademskoj godini iznosit će 400 kuna mjesečno, a sredstva koja pristižu na ime legalizacije objekata bit će usmjerena u razvoj komunalne infrastrukture.

Općinsko vijeće Mikleuša donijelo je i odluku o istupanju Općine Mikleuš iz LAG-a Marinianis i pristupanju LAG-u Papuk Orahovica. Takva je odluka donesena radi ujednačavanja brojnosti članica tih dviju lokalnih akcijskih grupa, od kojih će svaka nakon ove promjene imati po pet članica.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ŽupanijaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.