Milanović: Ovo nije porezna reforma
Marić: Svaku kritiku porezne reforme treba gledati kao pozitivnu
Pametno: Porezi sve kompliciraniji, a njihovo administriranje sve skuplje
Branko Grčić: Nova porezna reforma je skromna
Zeleni poduprli najavljenu mjeru dodatnog poreza na šećer
Kujundžić: Demokratsko je pravo oporbe tražiti opoziv ministara
Vozači, oprez: U parkiranom automobilu izmjerena temperatura od 74 stupnja

Održana informativna prezentacija novog Priručnika za turističke projekte


  Turizam           vpž           30.09.2011.         1299 pogleda
Održana informativna prezentacija novog Priručnika za turističke projekte

Povodom skorašnjeg otvaranja Trećeg poziva na natječaj IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska namijenjenog zajedničkom razvoju turizma u prihvatljivim područjima (sukladno donesenom Krovnom planu razvoja turizma uz rijeku Dravu), VIDRA-agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u suradnji s Turističkom zajednicom VPŽ i Virovitičko-podravskom županijom, organizirala je informativnu prezentaciju novog Priručnika za turističke projekte koji je izašao u sklopu Trećeg poziva na natječaj.

Svrha ove prezentacije bila je pružiti sve najvažnije informacije o nadolazećem Trećem pozivu na natječaj za potencijalne glavne korisnike i projektne partnere te generiranje projektnih turističkih ideja za čitavo područje Virovitičko-podravske županije. Za ovaj natječaj bit će osigurano 21.036.735,00 eura, dok će u okviru Prioriteta 1 - Održivi okoliš i turizam, za Mjeru 1.2. Održivi turizam u riječnom području Mura-Drava-Dunav biti osigurano 17.655.090,00 eura.

Objavljivanje Poziva na natječaj očekuje se u zadnjem tromjesečju ove godine. Prezentaciji su prisustvovali ravnateljica Razvojne agencije VIDRA, predstavnici županije, gradova, općina, predstavnici županijske Turističke zajednice, predstavnici gradskih i općinskih Turističkih zajednica, JU za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima, JU PP Papuk, Hrvatskih šuma Uprava Našice... (www.ravidra.hr) 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije TurizamOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: