Građani na svojim balkonima i
SUH traži javnu osudu Pernarova istupa protiv starijih osoba
SUH traži javnu osudu Pernarova istupa protiv starijih osoba
Sabor raspravio predložene izmjene turističkih zakona
Sabor: Oporba uz niz kritika i vlastitih prijedloga najavila potporu Vladi
CARNet: Uspješna provedba nastave na daljinu
SSSH poziva Vladu da skraćivanjem radnog vremena spasi radna mjesta

  Turizam

Održana informativna prezentacija novog Priručnika za turističke projekte

  vpž           30.09.2011.         1408 pogleda
Održana informativna prezentacija novog Priručnika za turističke projekte

Povodom skorašnjeg otvaranja Trećeg poziva na natječaj IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska namijenjenog zajedničkom razvoju turizma u prihvatljivim područjima (sukladno donesenom Krovnom planu razvoja turizma uz rijeku Dravu), VIDRA-agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u suradnji s Turističkom zajednicom VPŽ i Virovitičko-podravskom županijom, organizirala je informativnu prezentaciju novog Priručnika za turističke projekte koji je izašao u sklopu Trećeg poziva na natječaj.

Svrha ove prezentacije bila je pružiti sve najvažnije informacije o nadolazećem Trećem pozivu na natječaj za potencijalne glavne korisnike i projektne partnere te generiranje projektnih turističkih ideja za čitavo područje Virovitičko-podravske županije. Za ovaj natječaj bit će osigurano 21.036.735,00 eura, dok će u okviru Prioriteta 1 - Održivi okoliš i turizam, za Mjeru 1.2. Održivi turizam u riječnom području Mura-Drava-Dunav biti osigurano 17.655.090,00 eura.

Objavljivanje Poziva na natječaj očekuje se u zadnjem tromjesečju ove godine. Prezentaciji su prisustvovali ravnateljica Razvojne agencije VIDRA, predstavnici županije, gradova, općina, predstavnici županijske Turističke zajednice, predstavnici gradskih i općinskih Turističkih zajednica, JU za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima, JU PP Papuk, Hrvatskih šuma Uprava Našice... (www.ravidra.hr) 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije TurizamVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.