Malo pritužbi na kršenje izborne šutnje u Hrvatskoj
Stožer: 86 novih slučajeva u protekla 24 sata
Prijatelji životinja protiv prodaje živih riba i rakova u supermarketima
Algebra postaje prvo privatno sveučilište u području tehničkih znanosti u Hrvatskoj
Ponosni Zagreb održao prosvjednu biciklističku vožnju
U inozemstvu se glasuje bez dojava o nepravilnostima
Na području županije nema novozaraženih

  Slatina

Nova regulacija prometa u Slatini

  Slatina.hr           15.04.2013.         1318 pogleda
Nova regulacija prometa u Slatini

Na temelju pribavljene suglasnosti Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, Policijske uprave Virovitičko-podravske, Hrvatskih cesta i Županijske uprave za ceste virovitičko -podravske, Gradsko vijeće Grada  Slatine, na sjednici održanoj 3. travnja 2013. Godine, donijelo je  Izmjene i dopune Odluke o uređenju cestovnog prometa na području Grada Slatine (Službeni glasnik, broj  3/2013.). Ova Odluka  stupila je na snagu 11. travnja ove godine. Nakon nabave i postave potrebnih prometnih znakova, te od 16. travnja 2013. godine, vrijedi na terenu zabrana prometa teretnih vozila ukupne mase preko 7,5 tona na državnim i županijskim cestama u sljedećim ulicama u Slatini:

- u Ulici braće Radić, od raskrižja s Ulicom lipom do Trga sv. Josipa

- preko Trga sv. Josipa i kroz Ulicu Vladimira Nazora, do raskrižja s Kolodvorskom  ulicom (do raskrižje prije pruge), kao i

- od Trga sv. Josipa do raskrižja Ulice kralja Zvonimira i Ulice Nikole Šubića Zrinskog. 

Teretna vozila mase preko 7,5 tona, kojima je zabranjen promet u središnjem dijelu grada Slatine, usmjeravaju se na sljedeće pravce:

- iz pravca naselja Voćina promet će se u gradu Slatini odvijati državnom cestom D69 kroz Ulicu Lipa na zapad Ulicom braće Radić (ŽC 4296), zatim Ulicom Matije Gupca (ŽC 4025) u pravcu obilaznice grada Slatine (D2), ili ravno Ulicom braće Radić (ŽC4296) u pravcu naselja Sladojevci, i obrnuto.

- iz pravca naselja Kozica, s obilaznice grada Slatine (D2), promet će se odvijati Ulicom kralja Zvonimira (ŽC4296) do raskrižja s Ulicom Nikole Šubića Zrinskog, zatim Ulicom N. Š. Zrinskog do raskrižja s Kolodvorskom, odakle promet može ići u dva smjera: ili ravno Ulicom N. Š. Zrinskog do obilaznice (D2) ili Kolodvorskom na Ulicu Vladimira Nazora i sjeverno prema obilaznici (D2), i obrnuto.

Pozivamo sve sudionike u prometu da obrate pozornost na ovu novinu u regulaciji prometana području grada Slatine.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije SlatinaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.