Sabor: U srijedu izjašnjavanje o amandmanima na paket poreznih zakona
Bernardić: Vladina porezna reforma je prodavanje magle i SDP je neće podržati
Vasilić: Pred jedinicama lokalne samouprave vrlo stresno razdoblje
Gordana Buljan Flander dobitnica Nagrade za životno djelo za promicanje dječjih prava
Dugine obitelji traže da se omogući udomiteljstvo istospolnim parovima
Vlada suglasna s HDZ-ovim prijedlogom sniženog PDV-a na elektronske publikacije i mahunarke
Za uzgoj goveda, koza, ovaca i peradi 24 milijuna kuna

Recenzija Marine Mađarević

Recenzija Marine Mađarević - 11.12.2018.

U početku bijaše mrak: tko su Svarogovi miljenici

Recenzija Marine Mađarević - 27.11.2018.

Koliko iznosi težina stvarnosti?

Recenzija Marine Mađarević - 06.11.2018.

Zbirka pripovijedaka Žene vole pametne muškarce Zlatka Erjavca: priče koje ne traže pouku na kraju, već žive kako bi bez previše moraliziranja iznijele željeni sadržaj

Recenzija Marine Mađarević - 29.10.2018.

KRLETKA OD MORA DINKA MIHOVILOVIĆA Roman prožet je rafiniranim patosom, nostalgijom i traganjem za životnim odgovorima,

Recenzija Marine Mađarević - 22.07.2018.

Peta dimenzija Tomislava Beronića: nesvakidašnji roman hrvatske suvremene književnosti

Recenzija Marine Mađarević - 15.06.2018.

Zbirka pjesama Tetovirana stvarnost Nikol Bali: Jednostavan stih neopterećen ukrašavanjem, blizak mladom čovjeku

Recenzija Marine Mađarević - 27.05.2018.

Drugi peron, četvrti kolosijek Mirele Španjol Marković: egzistencijalistički bijeg od „balkanskoga prokletstva“

Recenzija Marine Mađarević - 13.05.2018.

Most ponad burne rijeke Dalibora Talajića: svaki Pinokio može uspjeti

Recenzija Marine Mađarević - 07.05.2018.

Roman "Živi mi se" Ingrid Divković - krila leptira, filozofski duh i razmišljanja o životu...

Recenzija Marine Mađarević - 27.02.2018.

Zbirka pjesama "U raskoraku" Natalije Bajer: Manifest osobne borbe

Recenzija Marine Mađarević - 27.01.2018.

LEA BREZAR, SUPERJUNAKINJE Promjena poboljšava život. Promjena jest život

Recenzija Marine Mađarević - 02.01.2018.

Ciganin, ali najljepši Kristiana Novaka - Umjesto željene romantike i romske glazbe, dobila sam – krimić i cajku

Recenzija Marine Mađarević - 21.11.2017.

Črna mati zemla Kristiana Novaka - pripremite se na moć pisane riječi

Recenzija Marine Mađarević - 24.10.2017.

O romanu Pravi se da si normalna Ane Dumančić: Samotan svijet u kojemu se ljudi vezuju uz predmete, a ne uz ljude



Najnovije iz kategorije



Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: