Jokić: Reforma obrazovanja povećava šanse za širu društvenu promjenu
Ministrica Vučković: Njavro i Rimac nisu na mene utjecale
Plenković: Josipa Rimac i drugi upleteni u aferu trebali bi biti isključeni iz HDZ-a
Grčić: Hrvatska posljednja po iskoristivosti EU-ovih fondova
Grčić: Hrvatska posljednja po iskoristivosti EU-ovih fondova
Grčić: Hrvatska posljednja po iskoristivosti EU-ovih fondova
Bulj smatra da nisu krivi samo privedeni, nego i politike vlada

  SDP

Javni prijevoz - građani imaju pravo znati

        30.09.2009.         3159 pogleda
Javni prijevoz - građani imaju pravo znati

Proizvod: Gradski, javni prijevoz u Virovitici i prigradskim naseljima.
Rok trajanja: 3 godine
Cijena: nepoznata

Vrijednost za građane: neprocjenjivo!

Ovako bi se ukratko mogao prepričati projekt gradskog prijevoza u Virovitici kojega je 3 godine u koncesiji imala tvrtka Euromarket d.o.o. sa sjedištem na Trgu Kralja Tomislava 5/2. Velika pompa koja je popratila početak ovoga posla potkraj 2006.godine ovaj put, pri zaključenju istog, izostala je. Da li je razlog tomu da oni koji su se slikali pored plavog kombija nisu trenutno u gradu ili možda nije u tom poslu sve išlo prema planu, ne zna se. Gradonačelnikova izjava da je, od kako se saznalo da Euromarket izlazi iz koncesije, interes novih koncesionara velik, u najmanju ruku je prozirna. Pa da li je moguće da tvrtka koja je na mala vrata, sa plavim kombijem, dobila ovako profitabilan posao iz njega izlazi u vrijeme gospodarske recesije, kada je svaki posao, a kamo li ovako privlačan, itekako dragocjen? Teško je u to povjerovati, mada, mora se istaknuti da svatko ima pravo vući poslovne poteze prema svom htijenju pa tako i Euromarket d.o.o.. Ono što građane sigurno interesira je slijedeće: u kojoj mjeri je ugovor između grada i koncesionara ispunjen, koliko je dotična tvrtka prevezla putnika ( jer plavi kombi je najčešće bio prazan ) i koliko je to sve koštalo gradski proračun. Očekujemo javno očitovanje gradskih odjela pod čijom je to ingerencijom a napose gradonačelnika. Građani imaju pravo znati, ma koliko netko šutio o tome !!

Gradska organizacija SDP Virovitica

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

xxll
2.10.2009. 11:38
Nije čudo da je EUROMARKET PROPAO, KADA PROPADA I PAŠALIĆ:
Doktor na koljenima
Propao Pašalić!?
Nakon propasti političke karijere, pred financijskim slomom je i građevinski biznis bivšeg HDZ-ovca Ivića Pašalića. Uspio je prodati tek trećinu stanova, pa ne može bankama vraćati dug u iznosu od 193 milijuna kuna.

Na pitanje kako mu je uspjelo ući u banku i dobiti kredit od 193 milijuna kuna, Pašalić odgovara da je u inozemstvu uobičajen takav način poslovanja te da banka u njega ima povjerenja.


"Pašalića osobno poznajem. I on je bio naš financijski klijent. Znam ga iz vremena kada smo mi jače startali u RH, 1994. godine. Tada je bio vrlo važna i moćna osoba. Bankaru koji dolazi na to tržište bilo je nemoguće ne imati odnos i kontakt s takvom osobom. U to su vrijeme svi ti ljudi, Pašalić, Zagorec, Glavaš, bili vrlo ugledni, a poslije su neki od njih završili u ZATVORU ili su u bijegu", rekao je Striedinger.
cuccurin
1.10.2009. 11:35
...svega ima, to istina...


Još iz kategorije SDPVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.