Ministarstvo omogućuje školama terensku nastavu u Jasenovcu
Sinčić: Staviti moritorij na uvođenje 5G tehnologije
Predstavnici SPC-a bojkotirali ekumensku molitvu za jedinstvo kršćana
Atifašistička liga: 75 karanfila za žrtve holokausta na Trgu žrtava fašizma
Ministar Kujundžić nema izbora, ili će sam odstupiti ili će ga smijeniti
Bunjac napušta Pernarovu stranku
Odbor za obrazovanje: Promicati radnu definiciju antisemitizma

  Viroexpo

Izuzetan doprinos HGK – Županijske komore Virovitica u organizaciji 21. Viroexpa

        24.02.2016.         1305 pogleda
Izuzetan doprinos HGK – Županijske komore Virovitica u organizaciji 21. Viroexpa

HGK – Županijska komora Virovitica, kao jedan od organizatora 21. „Viroexpa“, Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, koji će se održati u Virovitici, 26. – 28. veljače, ima izuzetan doprinos u organizaciji sajma.

 HGK – Županijska komora Virovitica koordinirala je nastup i sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu, 434 izlagača, od čega 200 izlagača iz 19 stranih zemalja, te 234 izlagača iz Hrvatske, putem županijskih komora koji će izlagati na zajedničkom izložbenom prostoru Hrvatske gospodarske komore.

Od 234 izlagača iz Hrvatske, s područja Virovitičko podravske županije, na zajedničkom izložbenom prostoru HGK, svoje proizvode izlagat će 150 izlagača, od čega je 12 članica Strukovne grupe graditeljstva i projektiranja, 31 članica Grupacije pčelarstva, te Grupacije vinogradarstva i voćarstva, za 103 članice Udruga vinogradara i voćara.

Iz ostalih županija predstavljat će se 84 izlagača i to: 30 izlagača iz Koprivničko-križevačke županije, 12 iz Osječko-baranjske županije, po 9 izlagača iz Bjelovarsko-bilogorske i Međimurske županije, 5 izlagača iz Zagrebačke županije, po 3 iz Brodsko-posavske, Varaždinske i Vukovarsko-srijemske županije, te po 2 izlagača iz Karlovačke, Krapinsko-zagorske, Požeško-slavonske, Splitsko-dalmatinske i Zadarske županije.

Na Gospodarskom forumu: „Kosovo – zemlja partner“, koji će se održati u četvrtak, 25. veljače od 15 sati, dan uoči otvorenja 21. „Viroexpa“, u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, uvodno predavanje na temu: „Osobitosti gospodarstva Virovitičko-podravske županije i vanjskotrgovinska razmjena Virovitičko-podravske županije i Kosova“, održat će predstavnici HGK – Županijske komore Virovitica, direktor Milan Vanđura i viša stručna suradnica za međunarodne poslove i povjerenik za EU Suzana Kolesarić.

Tradicionalni poslovni susret predstavnika, preko 30 gospodarskih, privrednih i trgovačko-industrijskih komora iz inozemstva, te županijskih komora iz sustava HGK i predstavnika sajmov, održat će se u HGK – Županijskoj komori Virovitica, u petak, 26. veljače, od 8,30 do 10 sati.

 Vodeći brigu o permanentnoj edukaciji članova poslovne zajednice, Odjel za razvoj ljudskih potencijala HGK – Županijska komora Virovitica dogovorio je pet stručnih predavanja, koja će se održati u subotu 27. veljače, s početkom u 9 sati, u Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije, a održat će ih Zrinka Dugonjić, dr.vet.med., viša stručna savjetnica u Upravi za veterinarstvo i sigurnost hrane Ministarstva poljoprivrede, te eminentni sveučilišni profesori: prof dr. sc. Tonći Lazibat, prorektor Sveučilišta u Zagrebu, te prof. dr. sc. Lajoš Žager, dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i prof. dr. sc. Nikola Knego s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te dr.sc. Marinko Petrović, voditelj Odjela za zajedničke i potvrdne analitičke metode u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar u Zagrebu.

 HGK – Županijska komora Virovitica napravila je i raspored svih 434 izlagača na sajamskom prostoru, te izvršila unos istih u katalog sajma, a na sajmu, već tradicionalno provodi anketu među izlagačima i analizira istu.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ViroexpoVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.