Ruža Tomašić: hrvatska vlast nesnalažljiva u predsjedanju Vijećem Europske unije
Ćorić: SDP ne zaslužuje povjerenje; Ostojić: SDP će formirati vlast
Sučeljavanje na HTV-u bez čelnika vodećih stranaka i koalicija
Reiner: Skraćivanje radnog vremena ključna je mjera očuvanja radnih mjesta
Reiner: Skraćivanje radnog vremena ključna je mjera očuvanja radnih mjesta
Bernardić: Upute DIP-a skandalozne, kako će oboljeli glasovati
Na području županije nema novozaraženih

  Slatina

Formirano devet novih Mjesnih odbora

  Petar Žarković/Glas Slavonije           02.02.2012.         2006 pogleda
Formirano devet novih Mjesnih odbora

Na poziv gradonačelnika Ivana Roštaša, do sada je održano devet konstituirajućih sjednica vijeća mjesnih odbora od ukupno 21 mjesnog odbora, koliko ih ima na slatinskom području. Vijeća su formirana na temelju provedenih izbora i prema izbornim rezultatima, a njihovi članovi na konstituirajućim sjednicama upoznaju se s općim aktima o radu i načinom funkcioniranja mjesnih odbora te pravilnikom i poslovnikom o radu vijeća mjesnih odbora. Na tim sjednicama također se biraju predsjednici i potpredsjednici vijeća, o kojima se članovi izjašnjavaju tajnim glasovanjem. Za predsjednika Vijeća MO braće Radić izabran je Mladen Graovac, za MO Javorica Nikolina Tomić, za MO Kozice Dario Medved, za MO Golenić Ivan Gašparić, za MO Ivanbrijeg Petar Sertić, a za MO Radosavci Željko Tutić. Vijeća mjesnih odbora Matije Gupca i Kralja Zvonimira nisu konstituirana jer nisu izabrani predsjednici s obzirom na to da ni jedan kandidat nije dobio iznadpolovičnu većinu glasova. Ako predsjednici ne budu izabrani na ponovljenim sjednicama, u tim mjesnim odborima bit će ponovljeni izbori. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

chegy63
2.2.2012. 23:00
Predsjednika bira VMO između svojih članova, a članove VMO su birali građani na izborima. Formalno, gradonačelnik saziva konstituirajuću sjednicu VMO, ali ne vidim kakve on veze ima s izborom.

Znači, ako se nema što pametno reći, nekad je bolje šutjeti.....
bager
2.2.2012. 19:43
Predsjednik Vijeća MO braće Radić Mladen Graovac! Sad će navedeni MO pokrenuti takve projekte i ideje da će grad procvasti. E moj Roky, dokle???


Još iz kategorije SlatinaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.