Bernardić: Restart koalicija će sama osvojiti stabilnu većinu
HZJZ: Potpise birača ponajprije prikupljati na otvorenome
Stožer ukinuo zabranu rada nedjeljom
Restart: Vlada je prespavala predsjedanje EU-om
DIP: Podatke za izbore birači mogu promijeniti do 24. lipnja
Polovina umirovljenika prima prosječno 1.420 kuna mirovine
Bernardić: Izdaja je nacionalnih interesa da nafta odlazi u mađarske rafinerije

  Poljoprivreda

Dodijeljena diplome polaznicima edukacije - Osnove informatike za poduzetnike u poljoprivredi

        29.04.2010.         1803 pogleda
Dodijeljena diplome polaznicima edukacije - Osnove informatike za poduzetnike u poljoprivredi

Zamjenik župana Virovitičko-podravske županije Zvonimir Koić i ravnateljica VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, na prigodnoj svečanosti koja je održana u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije dodijelili su priznanja/diplome poljoprivrednicima koji su završili edukaciju pod nazivom „Osnove informatike za poduzetnike u poljoprivredi". Edukacija se odvijala tijekom veljače u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije te triju izvođača na području županije: BIT Computers iz Orahovice, Calco iz Slatine, te IE centar iz Virovitice. Osnove informatičke pismenosti usvojilo je 60 poljoprivrednika, a pomoći će poljoprivrednicima u budućim prijavljivanjima za IPARD programe. „Osnove informatike za poduzetnike u poljoprivredi" obuhvaćala je slijedeće nastavne cjeline: osnovni informatički pojmovi; operacijski sustav MS Windows; Obrada teksta u MS Wordu; Pregledavanje i pretraživanje weba, upoznavanje s mps.hr; Korištenje elektroničke pošte.

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

ivan2
29.4.2010. 21:21
Ako ovakve cijene poljoprivrednih proizvoda ostani neće im ni "IPARD" program pomoći pa im ovo ostane kao dobra za Surfanje kada ostanu bez posla !


Još iz kategorije Poljoprivreda



Virovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.