Bernardić: Restart koalicija će sama osvojiti stabilnu većinu
HZJZ: Potpise birača ponajprije prikupljati na otvorenome
Stožer ukinuo zabranu rada nedjeljom
Restart: Vlada je prespavala predsjedanje EU-om
DIP: Podatke za izbore birači mogu promijeniti do 24. lipnja
Polovina umirovljenika prima prosječno 1.420 kuna mirovine
Bernardić: Izdaja je nacionalnih interesa da nafta odlazi u mađarske rafinerije

  Obavijesti

Do 29. kolovoza otvoren natječaj u sklopu IPA IV – “Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici”

  vpž           28.06.2011.         1549 pogleda
Do 29. kolovoza otvoren natječaj u sklopu IPA IV – “Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici”

 

Hrvatski zavod za zapošljavanje je objavio natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu IV. komponente IPA programa - „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici". Natječaj je namijenjen projektima koji razvijaju socijalne usluge u zajednici usmjerene boljem socijalnom uključivanju osoba u nepovoljnom položaju kao što su starije osobe, osobe s invaliditetom, duševno bolesne osobe, bivši ovisnici itd. te projektima koji razvijaju socijalne usluge u zajednici usmjerene članovima obitelji koji brinu za osobe ovisne o tuđoj pomoći u svrhu olakšavanja pristupa tržištu rada i boljeg usklađivanja radne i obiteljske uloge u obiteljima koje brinu o ovisnom članu što mogu biti djeca, starije osobe, osobe s invaliditetom, bolesni članovi obitelji i drugi članovi kojima je potrebna pomoć druge osobe.

Na natječaj se mogu prijaviti nevladine organizacije, neprofitne organizacije, javne ustanove, privatne institucije, privatne tvrtke, lokalna i regionalna uprava, međunarodne (međuvladine) organizacije. Natječaj je otvoren do 29. kolovoza 2011. godine. U sklopu ovog natječaja održat će se informativne radionice za potencijalne prijavitelje. Datumi i mjesta održavanja informativnih radionica bit će objavljeni na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje www.hzz.hr. Uvjeti natječaja i projektna dokumentacija dostupni su na web stranici www.hzz.hr, a za dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti u VIDRA-u Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. (www.ravidra.hr)

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ObavijestiVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.