Počinje prikupljanje potpisa liječnika za povlačenje suglasnosti za prekovremeni rad
DHMZ: Djelomice sunčano uz porast naoblake
HAK: Na mostovima i nadvožnjacima moguća poledica
Ribić: Ne očekujem da će Vlada posegnuti za zabranom štrajka
Peović: Hrvatskoj su potrebne korjenite promjene
Sladoljev (Most): Zakon o navijačima je licemjeran i kontradiktoran
Ministarstvo pravosuđa kreće s energetskom obnovom zgrade Općinskog suda u Virovitici

  Prosvjeta

Do 25. svibnja prijave za stipendije za specijalistički studij Poduzetništvo

        19.05.2010.         1235 pogleda
Do 25. svibnja prijave za stipendije za specijalistički studij Poduzetništvo

Ministarstvo gospodarstva rada i poduzetništva u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Osijeku, poslijediplomskim specijalističkim studijem Poduzetništvo, raspisalo je natječaj za sufinanciranje troškova školarina studenata 14. generacije poslijediplomskog studija Poduzetništvo i to  u dvije kategorije: 50 i 80 posto od ukupnog iznosa školarine. Školarina za cjelokupni program iznosi 32.000,00 kuna. Natječaj se raspisuje za akademsku godinu 2009/10. Pravo na molbu za dodjelu stipendije imaju: državljani Republike Hrvatske s mjestom prebivališta u jednoj od sljedećih županija: Osječko-baranjska, Vukovarsko srijemska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska, Virovitičko-podravska županija; kandidati koji ne primaju niti jedan drugi oblik financijske potpore ili stipendiju za sufinanciranje troškova školarine ovog studija; kandidati kojima školarina nije sufinancirana od strane poslodavca. Kriteriji za dodjelu stipendija: izvrsnost - kandidati koji su tijekom studija imali veći prosjek ocjena ili bili dodatno nagrađivani; kandidati kojima je prosjek prihoda po članu obitelji za prethodnu kalendarsku godinu do visine prihoda po zaposlenom u županiji prebivališta, što se utvrđuje temeljem potvrde o visini dohotka nadležne porezne uprave; izvanredne okolnosti.

Potrebno je priložiti: dokaz o hrvatskom državljanstvu; potvrdu nadležnog tijela o prebivalištu; zahtjev uz obrazloženje za dodjelu stipendije; pisanu izjavu o članovima zajedničkog kućanstva; životopis; diploma i prijepis ocjena sa završenog studija; potvrdu porezne uprave o visini dohotka kako je navedeno pod kriterijima za dodjelu stipendija PS Poduzetništvo; osobnu izjavu kojom kandidat potvrđuje da ne prima niti jedan drugi oblik financijske potpore i da samostalno plaća školarinu. Prijave se podnose do 25. svibnja 2010. godine. Prijave se podnose poštom ili osobno s naznakom "Za stipendiju" na adresu:

Sveučilište J. J. Strossmayera, Ekonomski fakultet u Osijeku, Poslijediplomski specijalistički studij Poduzetništvo, Gajev trg 7, 31000 Osijek. Za više informacija o stipendijama i studiju obratiti se na:

Mirta Matešić, koordinatorica programa (e-mail: mmatesic@efos.hr), tel. 031/224-467, www.pspefos.hr.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Tomo
22.5.2010. 10:51
Ja ču krpat od smjeha sa tim kvazi studijima tipa poduzetništvo,menađment itd.
Hahahaa shvatite, biti poduzetnik ti mora biti "urođeno", isto kako svečenik i tome slično.


Još iz kategorije ProsvjetaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.