Milanović: Ovo nije porezna reforma
Marić: Svaku kritiku porezne reforme treba gledati kao pozitivnu
Pametno: Porezi sve kompliciraniji, a njihovo administriranje sve skuplje
Branko Grčić: Nova porezna reforma je skromna
Zeleni poduprli najavljenu mjeru dodatnog poreza na šećer
Kujundžić: Demokratsko je pravo oporbe tražiti opoziv ministara
Vozači, oprez: U parkiranom automobilu izmjerena temperatura od 74 stupnja

Do 25. svibnja prijave za stipendije za specijalistički studij Poduzetništvo


  Prosvjeta           19.05.2010.         1178 pogleda
Do 25. svibnja prijave za stipendije za specijalistički studij Poduzetništvo

Ministarstvo gospodarstva rada i poduzetništva u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Osijeku, poslijediplomskim specijalističkim studijem Poduzetništvo, raspisalo je natječaj za sufinanciranje troškova školarina studenata 14. generacije poslijediplomskog studija Poduzetništvo i to  u dvije kategorije: 50 i 80 posto od ukupnog iznosa školarine. Školarina za cjelokupni program iznosi 32.000,00 kuna. Natječaj se raspisuje za akademsku godinu 2009/10. Pravo na molbu za dodjelu stipendije imaju: državljani Republike Hrvatske s mjestom prebivališta u jednoj od sljedećih županija: Osječko-baranjska, Vukovarsko srijemska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska, Virovitičko-podravska županija; kandidati koji ne primaju niti jedan drugi oblik financijske potpore ili stipendiju za sufinanciranje troškova školarine ovog studija; kandidati kojima školarina nije sufinancirana od strane poslodavca. Kriteriji za dodjelu stipendija: izvrsnost - kandidati koji su tijekom studija imali veći prosjek ocjena ili bili dodatno nagrađivani; kandidati kojima je prosjek prihoda po članu obitelji za prethodnu kalendarsku godinu do visine prihoda po zaposlenom u županiji prebivališta, što se utvrđuje temeljem potvrde o visini dohotka nadležne porezne uprave; izvanredne okolnosti.

Potrebno je priložiti: dokaz o hrvatskom državljanstvu; potvrdu nadležnog tijela o prebivalištu; zahtjev uz obrazloženje za dodjelu stipendije; pisanu izjavu o članovima zajedničkog kućanstva; životopis; diploma i prijepis ocjena sa završenog studija; potvrdu porezne uprave o visini dohotka kako je navedeno pod kriterijima za dodjelu stipendija PS Poduzetništvo; osobnu izjavu kojom kandidat potvrđuje da ne prima niti jedan drugi oblik financijske potpore i da samostalno plaća školarinu. Prijave se podnose do 25. svibnja 2010. godine. Prijave se podnose poštom ili osobno s naznakom "Za stipendiju" na adresu:

Sveučilište J. J. Strossmayera, Ekonomski fakultet u Osijeku, Poslijediplomski specijalistički studij Poduzetništvo, Gajev trg 7, 31000 Osijek. Za više informacija o stipendijama i studiju obratiti se na:

Mirta Matešić, koordinatorica programa (e-mail: mmatesic@efos.hr), tel. 031/224-467, www.pspefos.hr.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Tomo
22.5.2010. 10:51
Ja ču krpat od smjeha sa tim kvazi studijima tipa poduzetništvo,menađment itd.
Hahahaa shvatite, biti poduzetnik ti mora biti "urođeno", isto kako svečenik i tome slično.


Još iz kategorije ProsvjetaOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: