HDZ: Krunoslav Katičić novi glavni tajnik HDZ-a
Plenković: Vlada će biti nešto manja od prethodne
Medved: Nova vlada imat će od 15 do 18 ministarstava
Plenković: Medved i Grlić Radman ostaju ministri
Fond: Ukupno 853 prijave za poticaje za električna vozila
Državna matura uspješna, nepravilnosti u dvije gimnazije
Pupovac: Za dužnost potpredsjednika Vlade predložit ćemo Borisa Miloševića

  Virovitica

Anketa o stambenim potrebama građana: Grad Virovitica olakšava mladima pri izgradnji prve nekretnine

  Virovitica.hr           20.02.2018.         1102 pogleda
Anketa o stambenim potrebama građana: Grad Virovitica olakšava mladima pri izgradnji prve nekretnine

Grad Virovitica provodi anketni upitnik o stambenim potrebama građana, a mogu ga popuniti građani koji su zainteresirani za rješavanje svojeg stambenog pitanja putem mjera Programa olakšica i poticaja razvoja gospodarstva Grada Virovitice kojima je cilj smanjenje depopulacije i poticanje zapošljavanja ili putem programa društveno poticane stanogradnje (POS-a).

Anketa će se provoditi u periodu od 22. veljače do 20. travnja, a svi zainteresirani građani mogu anketni upitnik preuzeti u pisarnici Grada Virovitice, Trg kralja Zvonimira 1 ili OVDJE.

Ispunjeni anketni upitnik možete:

  • poslati poštom na adresu Grada Virovitice, Trg kralja Zvonimira 1, Virovitica
  • ili donijeti osobno u pisarnicu Grada Virovitice, radnim danom od 8 do 13 sati
  • ili na adresu e-pošte: senaida.deskar@virovitica.hr

Podsjetimo, od nove godine je Grad Virovitica Izmjenama i dopunama Programa olakšica i poticaja razvoja gospodarstva grada Virovitice uveo, između ostalog, i poticaj za kupnju građevinskog zemljišta za mlade obitelji. Riječ je o prodaji građevinskog zemljišta u vlasništvu Grada po povlaštenim cijenama za izgradnju obiteljskih kuća za mlade obitelji do 45 godina kojima je to prva nekretnina. Također, mlade obitelji će u skladu s kriterijima Programa biti oslobođene i plaćanja komunalnog doprinosa za izgradnju prve nekretnine, bez obzira grade li kuću na zemljištu kupljenom od grada ili privatnom. Stopa olakšice za kupnju zemljišta i komunalne doprinose iznosi i do 100 posto za obitelji s troje i više djece.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ViroviticaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.