Novi pomoćnici ministra zdravstva Vili Beroš i Gordan Žanić
Sabor u četvrtak o izmjenama zakona o obrani i o službi u Oružanim snagama RH
Sabor u četvrtak o izmjenama zakona o obrani i o službi u Oružanim snagama RH
Glasovac (SDP): Premijer treba razriješiti Buljan Culej
Petrov pozvao predsjednicu da prijeđe s riječi na djela
Hrvatski javni dug na kraju trećeg lanjskog tromjesečja 81 posto BDP-a
Hrvatska među tri zemlje EU s najvećim rastom turističkih noćenja

Pridružite se timu Parka prirode Papuk i postanite volonter Informator u Eko kampu Duboka

Gospodarstvo   |   Park prirode Papuk   |   16.08.2017.   | 336 pogleda
Pridružite se timu Parka prirode Papuk i postanite volonter Informator u Eko kampu Duboka

U sklopu programa Volontiraj u parkovima Hrvatske, Park prirode Papuk, prvi hrvatski geopark pod zaštitom UNESCO-a, otvorio je prijave za novi program Informator u Eko kampu Duboka. Cilj novootvorenog kampa jest populaciji školske djece omogućiti nove edukacijske programe i produljene škole u prirodi, a redovitim posjetiteljima osigurati mogućnost višednevnog boravka u ovoj prirodnoj oazi doline potoka Dubočanka.

Kako bi svim posjetiteljima boravak u kampu bio što ugodniji, JU PP Papuk traži četiri volontera-informatora čiji će glavni zadatak biti informiranje o Eko kampu Duboka i pravilima ponašanja kao i o raspoloživim sadržajima te prirodnim i kulturnim vrijednostima samog Parka.

Osim toga, volonteri će vršiti prijavu i odjavu posjetitelja te odgovarati na upite putem dežurnog telefona, a pripremat će i dnevna izvješća.

Od potencijalnih volontera se traži komunikativnost, kreativnost i otvorenost, spremnost za rad na terenu, jasnoća izražavanja i vedar karakter, uz dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Besplatan smještaj i hrana su osigurani za svo vrijeme trajanja volontiranja, a u periodu boravka u Parku volonteri će imati priliku upoznati se s njegovim prirodnim i kulturnim znamenitostima, biciklirati, voziti kanu i baviti se drugim rekreativnim aktivnostima, uživati u lokalnim specijalitetima te steći nova vrijedna iskustva.

Više informacija o volonterskom programu Informator u Eko kampu Duboka i obrazac za prijavu nalaze se na ovdje.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije GospodarstvoOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: