Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi

Policijsku upravu Virovitičko-podravsku posjetio glavni ravnatelj policije Marko Srdarević


  Aktualnosti           viroviticko-podravska.policija.hr           24.03.2017.         1342 pogleda
Policijsku upravu Virovitičko-podravsku posjetio glavni ravnatelj policije Marko Srdarević

Policijsku upravu Virovitičko-podravsku jučer je, 23. ožujka, posjetio glavni ravnatelj policije Marko Srdarević sa svojim suradnicima te je u prostorijama PU održao radne sastanke s rukovoditeljima i najistaknutijim policijskim službenicima.

Odmah po dolasku, glavni ravnatelj policije odao je počast poginulim policijskim službenicima u Domovinskom ratu i zapalio svijeću kod Spomen obilježja ispred zgrade PU.

Na radnom sastanku s rukovoditeljima policijske uprave, predvođenih načelnikom Mirkom Kostelcem, glavni ravnatelj policije upoznao je prisutne s prioritetima, novim projektima i smjernicama u daljnjem radu, a rukovoditelji su istaknuli probleme s kojima se susreću, kao i svoje prijedloge kojima bi u budućnosti mogli poboljšati rad. „Želim promijeniti sustav vrijednosti rada u policiji te podići povjerenje građana prema policiji, koje se stječe osobnim kontaktom“. 

Također, u svom izlaganju glavni ravnatelj policije naglasio je kako je od izuzetnog značaja ojačati policijske postaje, što predstojeći preustroj i predviđa. Isto tako napomenuo je kako je trenutno  jedan od glavnih prioriteta policije suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta na svim razinama te da namjerava podići kvalitetu rada i tehničku opremljenost policije. Naglasio je važnost koncepta Policije u zajednici: „Građanima ćemo biti potpora i na usluzi u rješavanju njihovih problema“.

Poslije završenog sastanka s rukovoditeljima, glavni ravnatelj se susreo s najistaknutijim policijskim službenicima Policijske uprave virovitičko-podravske, a svojim profesionalnim i odgovornim radom istaknuli su se: Ivan Mihaljević, policijski službenik za graničnu kontrolu iz PGP Terezino Polje, Danijel Sesvečan, policijski službenik – vođa ophodnje iz PP Pitomača, Antun Lukac, vođa sektora u PP Slatina, Miroslav Lalić, voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa u PU VTC, Vladimir Barčan, policijski službenik za obradu kriminaliteta, Zoran Bogati, vođa ophodnje iz PP Virovitica, Mario Ripli, vođa sektora za sigurnost cestovnog prometa u PPRP VTC, Leo Gjogj, policijski službenik za gospodarski kriminalitet, Spomenko Relić, kriminalistički analitičar i Dražen Okolić, policijski službenik za obradu kriminaliteta u PP Orahovica.

Na kraju sastanka glavni ravnatelj policije pohvalio je njihove rezultate rada i nastojanje da što kvalitetnije i učinkovitije obavljaju policijske poslove te naglasio kako se nada da će u tome i dalje biti uspješni. Kroz razgovor s glavnim ravnateljem policijski službenici su, uz razna pitanja vezana za policijske poslove, iznosili i konkretne prijedloge za unaprjeđenje rada. Glavni ravnatelj policije im je zaželio uspjeh u privatnom i profesionalnom životu i zahvalio na njihovom angažmanu i iznošenju prijedloga za unaprjeđenje rada.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije AktualnostiOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: