Novi pomoćnici ministra zdravstva Vili Beroš i Gordan Žanić
Sabor u četvrtak o izmjenama zakona o obrani i o službi u Oružanim snagama RH
Sabor u četvrtak o izmjenama zakona o obrani i o službi u Oružanim snagama RH
Glasovac (SDP): Premijer treba razriješiti Buljan Culej
Petrov pozvao predsjednicu da prijeđe s riječi na djela
Hrvatski javni dug na kraju trećeg lanjskog tromjesečja 81 posto BDP-a
Hrvatska među tri zemlje EU s najvećim rastom turističkih noćenja

Idejno rješenje za novi bazen na prostoru bivše vojarne

Aktualnosti   |   Vladimir Grgurić/Glasslavonije.hr   |   20.01.2018.   | 801 pogleda
Idejno rješenje za novi bazen na prostoru bivše vojarne

Prema zahtjevu investitora, Grada Virovitice, Quantum studio d.o.o. izradio je idejno rješenje za gradnju bazenskog kompleksa sa svim pratećim sadržajima. Na prostoru bivše vojarne u Virovitici, predviđa se gradnja više otvorenih bazena, kao i uređenje okoliša na kojem će se izvesti sustav pješačkih staza i koji će se opremiti ležaljkama, suncobranima, klupama, koševima za otpad i ostalom potrebnom urbanom opremom. U planu je i hortikulturno uređenje, sadnja humaka s cvjetnim nasadima, te sadnja bjelogoričnog drveća radi hlada.

- Bazenski kompleks projektiran je kao ekološki efikasan i energetski učinkovit. Nakon gradnje energane na susjednoj čestici, na nadstrešnici iznad i unutar tribina predviđeno je postavljanje solarnih panela i dizalica topline kao podrške visokoučinkovitom sustavu grijanja prostora ispod tribina i vode bazena. Kompleks će se u potpunosti ograditi drvenom ogradom i visokom živicom te u 2. fazi projekta nadopuniti zatvorenim bazenom – rekao je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

Predviđeni rekreativni sadržaji cijelog kompleksa su bazeni za sportska natjecanja i rekreaciju, bazen za malu djecu s nadstrešnicom, dvije zgrade opremljene kabinama i spremištem, dvije zgrade ugostiteljske namjene sa sanitarnim čvorovima, samostojeći tuševi, sportski tereni i sadržaji, dječje igralište, te zatvoreni bazen koji je u drugoj fazi projekta.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije AktualnostiOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: