jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

5. mjesec 2018. godine


21.05.2018. Blog urednika
Dobili smo stotine poruka podrške od kolega iz cijele Hrvatske i inozemstva. Od virovitičkih novinara ni jednu Ugodan je osjećaj znati da u zemlji suženih medijskih sloboda imaš kolegijalnu podršku kad te vlast sofisticiranim metodama pritišće ili daje vjetar leđa budaletinama kojima je normalno uzvikivati fašističke pozdrave, prijetiti i na kraju, možda i udariti.
čitanja | Više >>>

21.05.2018. Kazalište Virovitica
Goran Koši nagrađen Šovagovićem na Festivalu glumca za ulogu Vanjeka u predstavi Audijencija Jedna je od četiri ravnopravne nagrade za najbolja umjetnička ostvarenja pa ju Goran dijeli Borkom Perić, Antonijom Stanišić Šperanda i Petrom Kovačić Pavlina.
čitanja | Više >>>


21.05.2018. Slaba točka
Tuširanje Voljela je vodu. Voljela je biti čista. Iako ponekad nije imala snage da se dovuče od sobe do kupaone, čim bi se osjetila bolje, čeznula je za vodom. No, postojalo je još nešto što ju je usporavalo da se baci pod šumeću vodu i sapere svu prljavštinu koju je nakupila na sebi. Znala je da voda čisti tijelo izvana, ali i iznutra ... ako ju piješ dovoljno, naravno.
čitanja | Više >>>

20.05.2018. Aktualnosti
Povijest je učiteljica života: Vladajući su mala skupina koja nakon desetljeća vladanja savršeno zna kako najbolje može za sebe izvući najviše koristi Vladajućima se pridružuje ekipa satelita koji su očarani sjajem njihovih kruna i tijara. Danas možda njihovih odijela, automobila i moći kojom zrače i koju provode. Moći kojom mogu zaposliti, otpustiti, stvoriti i uništiti…
čitanja | Više >>>

20.05.2018. Grad
Tek 14,65 posto građana odazvalo se na izbore za vijeća mjesnih odbora grada Virovitice, HDZ očekivano pobijedio Od 18.448 birača na izbore je izašlo njih 2703. HDZ je dobio 1861 glas, koalicija SDP/HSS/MOST/GLAS 409, a HSPD 362. Nevažećih je bilo 71.
čitanja | Više >>>

20.05.2018. Aktualnosti
Svečano i radno obilježena 25. obljetnica Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Svečanost obilježavanja 25. obljetnice osnivanja Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije, koja je osnovana u Slatini 23. srpnja 1993. godine, na simboličan način je održana u mjestu osnivanja.
čitanja | Više >>>

20.05.2018. Humanitarna akcija
Pustara Višnjica u humantiranoj akciji za donaciju Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi U humanitarnoj vožnji na ruti od preko 300 kilometara, koja predstavlja dio etape HardCro utrke, sudjelovalo je 22 kvalificirana vozača sa startom u Iloku i ciljem u Life Class Termama Sv. Martin na Muri.
čitanja | Više >>>


20.05.2018. Zdravlje
Udruga S.O.S. Virovitica ukazala na veću potrebu sudjelovanja očeva u odgoju djece Rezultati anketa govore kako poslove u kućanstvu obavljaju u 83% slučajeva žene, a u 58% slučajeva žene u obitelji skrbe o djeci.
čitanja | Više >>>

20.05.2018. Gospodarstvo
Virovitičani na Liderovoj konferenciji 4. industrijska revolucija U Hrvtakoj tek trećina ima brzi pristup fiksnom internetu, usluge su daleko od digitaliziranih...
čitanja | Više >>>

20.05.2018. Obrtništvo
Javni poziv Ministarstva gospodarstva za dodjelu potpora tradicijskim i umjetničkim obrtima Temeljem Programa „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Otvoreni javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora, s ukupno 2.000.000,00 kn osiguranih iz sredstava Državnog proračuna.
čitanja | Više >>>

20.05.2018. Obrtništvo
Udruženje obrtnika općine Pitomača završilo izbore po cehovima Sukladno Odluci Hrvatske obrtničke komore o raspisivanju i provođenju izbora za tijela jedinstvenog komorskog sustava i Odluci Udruženja obrtnika općine Pitomača o kriterijima za provođenje izbora, u Udruženju obrtnika općine Pitomača tijekom travnja održane su sjednice cehova na kojima su se izabrali njihovi predstavnici za novi četverogodišnji mandat.
čitanja | Više >>>

20.05.2018. Turizam
Što nam nudi 50. Orahovačko proljeće Kroz deset dana koliko traje, ponudit će vam ono najbolje od naše kulture, gastronomije i tradicije. Mladi, sport i rekreacija u središtu su ove manifestacije.
čitanja | Više >>>

20.05.2018. Gospodarstvo
Rekordni rast proizvodnje i izvoza namještaja od čak 19,8 posto Unatoč ozbiljnom padu hrvatske industrijske proizvodnje u ožujku od 9 posto u odnosu na ožujak 2017. sektor proizvodnje namještaja i prerada drva već mjesecima bilježi stalan rast, kako industrijske proizvodnje, tako i izvoznih pokazatelja a prema podacima Državnog zavoda za statistiku.
čitanja | Više >>>

20.05.2018. Slatina
Jasmin na suncu i vjetru Pocvjetali grmovi jasmina u Željkinom i Josipovom dvorištu na suncu i vjetru prije kiše svojim mirisom i puninom cvjetanja privlače svakog ljubitelja prirode.
čitanja | Više >>>

20.05.2018. Gospodarstvo
Pevecu otkazan ugovor o najmu, ali prostor ne želi napusiti. Domus sudskim putem traži iseljenje. Pevec koristi prostor trgovine suprotno zakonu i propisima iz područja građevine.. Dio poslovnog prostora koji je predviđen isključivo za skladište koriste za trgovinu suprotno propisima i dogovoru pa se dovodi u pitanje sigurnost ljudi i imovine.
čitanja | Više >>>

20.05.2018. Glazba
Predivna večer čeških, moravskih i hrvatskih narodnih pjesama Zborovi su na kraju zajedno izveli dvije kompozicije, Písnička česká Karela Hašlera i Neka cijeli ovaj svijet Alfija Kabilja.
čitanja | Više >>>

20.05.2018. Priča
Bicikl ako postoje žene na koje ne bismo naslonili bicikl, logika mi govori da postoje i one na koje bismo ga naslonili.
čitanja | Više >>>

19.05.2018. Glazba
Večeras u Češkom domu - Koncert zborova Publici će se predstaviti zbor i orkestri Češke besede Virovitica i zbor Češke besede Zagrebačke županije.
čitanja | Više >>>

19.05.2018. Aktualnosti
Hrvatsko novinarsko društvo osudilo prijetnje novinaru Ivanu Žadi i portalu Virovitica.net Hrvatsko novinarsko društvo (HND) najoštrije osuđuje prijetnje i uvrede kojima su posljednjih mjeseci na društvenim mrežama i od strane lokalnih moćnika izloženi slobodni novinar Ivan Žada i portal Virovitica.net.
čitanja | Više >>>

19.05.2018. Zabava
UOSI Virovitica na druženju osoba sa invaliditetom u Sisku Osobe sa invaliditetom Virovitice su uz druženje i zabavu, pokazali i svoje vještine, natječući se u visećoj kuglani, belotu, šahu i pikadu a vraćaju s vrijednim nagradama.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net