jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

4. mjesec 2018. godine


30.04.2018. Aktualnosti
EU će kažnjavati proizvođače koji varaju na kvaliteti Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i jedina slavonska europarlamentarka, Biljana Borzan, sudjelovala je danas na Forumu o različitoj kvaliteti proizvoda u Sofiji.
čitanja | Više >>>

30.04.2018. Zanimljivosti
Austrijskom cirkusu pobjegle Ljame u Virovitici - video Na cesti su bile četiri ljame i dvije deve. Kako me zaposlenici kojima sam se obratio nisu razumjeli jer su pričali na njemačkom, uhvatio sam ih za ruku i odveo do ceste.
čitanja | Više >>>


30.04.2018. Gospodarstvo
Viro ostvario neto dobit od gotovo 19 milijuna kuna Ukupni poslovni prihodi Vira dosegnuli su 230,3 milijuna kuna te su bili 18,3 posto ili 35,6 milijuna viši nego u usporedivom razdoblju lanjske godine.
čitanja | Više >>>

30.04.2018. Zdravlje
Na međunarodnoj konferenciji u Tuzli Siniša Brlas predstavio projekt „Psihologija u zaštiti mentalnog zdravlja“ Projekt afirmira kapacitete psihologije za djelotvorne intervencije u proaktivnoj skrbi o mentalnom zdravlju u najširemu kontekstu emancipacije struke i potiče transformaciju pristupa skrbi o mentalnom zdravlju ljudi u ovim turbulentnim vremenima od reaktivne ka proaktivnoj.
čitanja | Više >>>

30.04.2018. Zdravlje
Suradnja Zavoda za javno zdravstvo s Klubom za ekspedicionizam i sport u promicanju zdravlja Ove je godine suradnja podignuta na još višu razinu pa je između Zavoda za javno zdravstvo i KEKS-a postignut i potpisan sporazum o međusobnoj suradnji u promicanju zdravih stilova življenja.
čitanja | Više >>>

30.04.2018. Grad
Biciklijada i Prvosvibanjsko druženje na Virovitičkim ribnjacima Početak zabavnog programa na ribnjacima očekuje se od 11 sati, uz besplatan grah i piće, tradicionalne Igre starih sportova te nastupe Gradske glazbe i Mažoretkinja Gradske glazbe Virovitica, Megasound benda i KUD-a Virovitica.
čitanja | Više >>>

30.04.2018. Grad
Otkrivena spomen ploča u čast filozofa Stjepana Zimmermanna Otkrili su je gradonačelnik Ivica Kirin, dekan Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Ivan Koprek, dekan Katoličko-bogoslovnog fakulteta u Zagrebu Marijo Cifrak i Lucija Martinko – Hock.
čitanja | Više >>>


30.04.2018. Zdravlje
Međunarodni dan odgoja bez batina - rezultati istraživanja o tjelesnom kažnjavanju udruge Hrabri telefon Rezultati ukazuju na to da građani i dalje smatraju da je tjelesno kažnjavanje opravdano u nekim situacijama, smatraju ga učinkovitom odgojnom metodom i imaju slabu svijest o zakonskoj zabrani tjelesnog kažnjavanja u Hrvatskoj.
čitanja | Više >>>

30.04.2018. Zdravlje
Zaklada Ana Rukavina poziva građane na akciju upisa u Hrvatski registar  u Virovitici i Slatini Akcija u Virovitici održat će se od 11 do 13 sati u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Virovitica u njihovom prostoru u Masarykovoj 6 dok će se akcija u Slatini održati u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Slatina u sklopu njihovog projekta „Volontiram, srce diram“ od 14:30 do 16:30 sati u prostoru Industrijsko-obrtničke škole Slatina (Trg Ruđera Boškovića 5).
čitanja | Više >>>

30.04.2018. Poljoprivreda
Valentino Meštrić: Oko začinske paprike nema puno posla, cijena je dobra, a otkup siguran Za mladog Valentina Meštrića iz Turanovca nije bilo dileme - od kada se pridružio ocu i profesionalno počeo baviti poljoprivredom forsirao je upravo povrće i papriku. Začinske sorte paprike predaje tvrtki Šafram.
čitanja | Više >>>

30.04.2018. Zabava
U Slatini čehoslovačke novovalne komedije Kino Slatina kao sastavni dio Hrvatske mreže neovisnih kinoprikazivača priključit će se prvoj filmskoj manifestaciji Dani smijeha, koju od 2. do 6. svibnja organiziraju Kino mreža i Hrvatski audiovizualni centar u 22 nezavisna kina diljem Hrvatske.
čitanja | Više >>>

30.04.2018. Slaba točka
Nered Bolovala je. Jedino društveno zbivanje u njenom životu bili su kontrolni pregledi. Tada bi malo zavirila izvan okvira svoje sobice, udahnula svježinu zraka i šum šume što se protezala duž ceste.
čitanja | Više >>>

30.04.2018. Sport
Utrke u brdskom biciklizmu Biciklistički klub Slatina bio je ponovo domaćin Brdske biciklističke utrke, prvi put nakon 2015. godine, u nedjelju 29. travnja 2018. godine.
čitanja | Više >>>

30.04.2018. Gospodarstvo
Nova kreditna linija Addiko banke i EBRD-a za mala i srednja poduzeća Kreditom od 20 milijun eura Addiko banci, EBRD olakšava pristup financiranju hrvatskim mikro, malim i srednjim poduzećima.
čitanja | Više >>>

30.04.2018. Prosvjeta
Potez dame - Srednja škola Stjepana Sulimanca u Pitomači, lider i promotor šahovskih natjecanja srednjoškolaca u Hrvatskoj Prije točno godinu dana u SŠ Stjepana Sulimanca u Pitomači niknula je jedna od novih ideja koja je dočekala svjetlo dana 27. travnja 2018. godine, ujedno na svečanu obljetnicu Dana naše škole i otvorenih vrata.
čitanja | Više >>>

30.04.2018. Aktualnosti
Što se desi kad država zezne poštene branitelje? Pa, u ovom slučaju, pomoćnik ministra zbriše sa sastanka Kad se pojavio na ulazu u Ministarstvo branitelja, predstavio se i rekao kamo ide i s kim ima dogovoren sastanak, zaštitar na portirnici, nakon što je uzeo osobne podatke, odgovorio je kako pomoćnik ministra Nenad Križić nije u zgradi, da ne zna kamo je otišao ni kada će se vratiti.
čitanja | Više >>>

29.04.2018. Intervju
Kristina i njezino utočište sretnog trenutka: priča o plesu Ples se doista, u svojem pokretu, ideji i duhu, može usporediti sa životom. Mislio je to i Samuel Beckett koji je davno zapisao: „Prvo pleši, poslije misli. To je prirodan tijek.“. Vjerujemo da o plesu na sličan način razmišlja i Kristina Mikolčić, talentirana plesačica iz Virovitice koja svoj talent i ljubav prema plesu gradi i dijeli s drugima već godinama.
čitanja | Više >>>

29.04.2018. Kultura
Božica Jelušić: I korakom i u raskoraku Od svih naših ljudskih razgovora, neki su, čini nam se, beskrajni i nikada dovršeni. To su oni o smislu postojanja, o ljubavi, o uspomenama, o zahvalnosti i o nepravdi, o našim zamislima o životnoj putanji i njenom trajanju, o potragama i otkrićima.
čitanja | Više >>>

29.04.2018. Priča
Privatni detektiv U gradu je poznat kao Crni, zbog tamne kose i svjetlije puti. Poznato je da je završio ekonomski fakultet i da se nakon što je diplomirao prijavio na Zavod za zapošljavanje. Pošto gotovo tjedan dana nije našao posao krenuo je na prekvalifikaciju. Između više mogućnosti izabrao je zanimanje privatnoga detektiva. Završio je školovanje u petak, a već u ponedjeljak je dobio prvi zadatak.
čitanja | Više >>>

28.04.2018. Aktualnosti
Šuma loših namjera Prikrivena tim predizbornim puštanjem političke magle, predsjednica ne odustaje od svoje prikrivene, ali ne i manje opasne podrške negacionistima ustaških zločina
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net