jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

1. mjesec 2018. godine


31.01.2018. Zdravlje
Zavod za javno zdravstvo nastavlja s provedbom programa „Zdrav za pet“ u Virovitičko-podravskoj županiji i u 2018. godini Program se već niz školskih godina uspješno provodi u odgojno-obrazovnim ustanovama u Virovitičko-podravskoj županiji pa je provedba programa ove školske godine ustvari nastavak dobre suradnje Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije i odgojno-obrazovnih ustanova u području prevencije rizičnih ponašanja kod mladih.
čitanja | Više >>>

31.01.2018. Zdravlje
U Studentskom domu Virovitica održana radionica o suzbijanju ispitne tjeskobe kod studenata Studenti su na ovoj radionici upoznati sa smjernicama iz vodiča „Kako prevladati ispitnu tjeskobu“. Smjernice su usmjerene smanjivanju ispitne tjeskobe i očuvanju mentalnog zdravlja te poboljšanju uvjeta za što bolje obrazovne rezultate.
čitanja | Više >>>


31.01.2018. Aktualnosti
Zbog objave slogana „A.C.A.B.“ na društvenoj mreži policija protiv 31-godišnjaka podnijela optužni prijedlog Nakon što je na na društvenoj mreži objavio za policajce uvredljivi slogan “All Cops Are Bastards – A.C.A.B” (Svi policajci su gadovi), virovitičko-podravska policija je podnijela optužni prijedlog protiv 31-godišnjaka, kojega tereti zbog omalovažavanja i vrijeđanja MUP-a i policijskog službenika.
čitanja | Više >>>

31.01.2018. Zdravstvo
Ivica Fotez imenovan ravnateljem Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije I nadalje ćemo razvijati primarnu zdravstvenu zaštitu, u svim našim sredinama, kako u gradovima, tako i u rubnim dijelovima, jer svi moraju imati jednake uvjete za zdravstvenu brigu i skrb.
čitanja | Više >>>

31.01.2018. Gospodarstvo
Županijsko izaslanstvo u Sisku - počinje suradnja dviju županija koje more iste gospodarske i demografske brige Za boravka u Sisku, gosti iz Virovitičko-podravske županije posjetili su trgovinu županijske Zajednice proizvođača na sisačkoj tržnici te tvrtku Applied ceramics i Poduzetnički inkubator PISAK.
čitanja | Više >>>

31.01.2018. Gospodarstvo
Zona III: Grafiti Becker, Herbea i Drvo exkluziv grade nove proizvodne hale; Grad nastavlja s ulaganjem u komunalnu infrastrukturu Grafiti Becker gradi halu za proizvodnju papira i proizvoda od papira, a Herbea halu za preradu i prešanje ljekovitog bilja.
čitanja | Više >>>

31.01.2018. Poljoprivreda
Sabor danas raspravlja o konačnom prijedlogu zakona: Ovlasti raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u državnom vlasništvu vraćaju se općinama i gradovima Vraća se pravilo domicilnosti – zemlja se raspodjeljuje poljoprivrednicima s lokalnog područja, čime se potiče ostanak poljoprivrednika na tim područjima.
čitanja | Više >>>


30.01.2018. Aktualnosti
Prijava poreza na dohodak Prijava poreza na dohodak uvijek je zanimljiva tema u ovo doba godine. Doduše, iz godine u godinu je sve manje stavki po kojima građani mogu od države dobiti natrag koju kunu.
čitanja | Više >>>

30.01.2018. Virkas
Počela prodaja ulaznica za Virkas Tko uzme komplet ima dva programa besplatna; predstavu „Tesla anonimus“ i koncert Tribute to Ivo Robić.
čitanja | Više >>>

30.01.2018. Politika
Zabrinutost hrvatskih Židova dovodi čelnike svjetskog židovstva u Zagreb i Jasenovac Predstavnici WJC-a i IHRA-e stižu u Hrvatsku nakon što hrvatska židovska zajednica već duže od dvije godine zabrinuto upozorava na nedopustiv porast neoustaštva i povijesnog revizionizma
čitanja | Više >>>

30.01.2018. Aktualnosti
Pristup informacijama velika prepreka za roditelje djece s teškoćama u razvoju Djeca s teškoćama u razvoju u Hrvatskoj su suočena s mnogobrojnim izazovima u svom svakodnevnom životu, čemu sigurno ne pridonosi činjenica kako samo 5,9% sportskih klubova u Hrvatskoj organizira programe sportova osoba s invaliditetom.
čitanja | Više >>>

30.01.2018. Viroexpo
Gospodarstvo Njemačke predstavlja se na 23. Viroexpu U organizaciji Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, gospodarstvo Njemačke, predstavlja se na Viroexpo-u od 2004. godine, a 2008.god. Njemačka je bila zemlja partner.
čitanja | Više >>>

30.01.2018. Grad
Nova slika Milanovca - uskoro pješačke i biciklističke staze, parkirna mjesta .... Upravni odjel za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Virovitice izdao je građevinsku dozvolu za Rekonstrukciju nerazvrstanih cesta naselja Milanovac – Ulica 30. svibnja i Vinogradski put.
čitanja | Više >>>

30.01.2018. Grad
Danas sjenica Gradskog vijeća, pogledajte o čemu će raspravljati vijećnici Predsjednica Gradskog vijeća Grada Virovitice Lahorka Weiss, sazvala je za utorak, 30. siječnja, 6. sjednicu Gradskog vijeća. Sjednica počinje u 16,30 sati u vijećnici Grada Virovitice.
čitanja | Više >>>

30.01.2018. Viroexpo
Počelo opremanje Viroexpa Izložbeni prostor je popunjen, a uvažavajući želje naših izlagača, ove godine imamo i nešto više prostora u zatvorenom dijelu.
čitanja | Više >>>

30.01.2018. Promet
Od 5. veljače uvodi se 13 vlakova na relaciji Virovitica-Daruvar-Banova Jaruga Pruga Virovitica – Daruvar – Banova Jaruga prolazi kroz četiri županije (Bjelovarsko-bilogorska, Sisačko-moslavačka, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska). U suradnji s navedenim županijama, cilj HŽ Putničkog prijevoza je osigurati povoljnije cijene karata, povećati mobilnost stanovništva u cilju poboljšanja kvalitete života građana te povezivanja i poticanja gospodarskog razvoja županija.
čitanja | Više >>>

30.01.2018. Grad
Zgrada biše Šumarije - Dom hrvatskih branitelja Nekadašnja zgrada Šumarije u Masarykovoj ulici u Virovitici postat će Dom hrvatskih branitelja. Osim uredskih prostorija za rad pojedinih braniteljskih udruga, u zgradu je moguće urediti prostruju za druženje i preseliti spomen-sobu hrvatskih branitelja koja je do nedavno bila u Dvorcu Pejačević.
čitanja | Više >>>

29.01.2018. Viroexpo
Mađarska potvrdila svoje sudjelovanje na 23.“Viroexpu“ Károly Robert Scherczer voditelj Ureda za ekonomske odnose Veleposlanstva Mađarske u Hrvatskoj, potvrdio je izaslanstvu „Viroexpa“, sudjelovanje Mađarske na 23. „Viroexpu“ međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, koji će se održati u Virovitici, 23. do 25. veljače 2018. godine.
čitanja | Više >>>

29.01.2018. Gospodarstvo
Sister Blister - Virovitička stvaraonica udobnih i jednostavnih komada odjeće za žene, djevojke i djevojčice Nismo krojačice, ali smo odrasle iznad mamine krojačnice u kojoj ljubav prema šivanju traje već 30 godina. Nikada nismo ni sanjale da ćemo se ikada pronaći u obiteljskom poslu, no kako smo odrastale i sve više sudjelovale u radu obiteljskog boutiquea „Charlie“, ipak smo uplovile u taj svijet.
čitanja | Više >>>

29.01.2018. Humanitarna akcija
Humanitarci stigli na cilj - djeci podsaharske Afrike dostavili školski pribor, igračke, higijenske potrepštine i druge sitnice Sakupljenu pomoć dostavili smo u desetak sela Senegala, Gambije i Mauritanije te u jednu S.O.S. selo za napuštenu djecu u blizini grada Basse Santa u Gambiji.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net