jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

12. mjesec 2017. godine


31.12.2017. Sport
Održana Skupština  KRG Pirueta U petak 29.12. 2107, u Hotelu Kurija Janković, održana je redovna godišnja Skupština KRG Pirueta. Usvojen je Godišnji program rada za 2018.godinu i Financijski plan s obrazloženjem financijskog plana za 2018.godinu.
čitanja | Više >>>

31.12.2017. Prosinac u grad
Doček Nove godine u dvorištu Palače Pejačević uz TS “Pet tambura”, besplatan šampanjac i vatromet! Za dobru zabavu u najluđoj noći bit će zadužen tamburaški sastav Pet tambura, a tu su i besplatan šampanjac za građane, kao i veličanstveni vatromet u ponoć.
čitanja | Više >>>


31.12.2017. Prosinac u grad
Dječji doček Nove godine za najmlađe Virovitičane, danas točno u podne u dvorištu Palače Pejačević Atmosferu će svojim umijećem vođenja začiniti glumac virovitičkog Kazališta Goran Koši. Sve posjetitelje očekuje i bogata gastronomska ponuda u turističkim drvenim kućicama: kuhano vino, kobasice, germknedli, fritule i druge delicije.
čitanja | Više >>>

31.12.2017. Glazba
Novogodišnji koncert Gradske glazbe i gostiju Gradska glazba Virovitica tradicionalni novogodišnji koncert održala je u Centru kulture.
čitanja | Više >>>

30.12.2017. Kultura
Ususret siječanjskoj Zimskoj školi hrvatskoga folklora U Koprivnici će ovih dana više od stotinu plesača, pjevača i svirača iz dijaspore i domovine pohađati zimsku Školu hrvatskoga folklora u organizaciji Hrvatske matice iseljenika. Predavači su istaknuti folkloristi i koreografi na čelu s etnologom Andrijom Ivančanom, umjetničkim ravnateljem Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske „Lado“.
čitanja | Više >>>

30.12.2017. Aktualnosti
Policija savjetuje: Oprezno s petardama, nisu igračke Petarde nisu igračke. Najčešće su uzrokom ozljeda šaka i prstiju te lica i očiju. Riječ je o dubokim ozljedama u kombinaciji s opeklinama koje teško oštećuju funkcionalne dijelove šake, živce i tetive.
čitanja | Više >>>

30.12.2017. Turizam
Za Park prirode Papuk godina na izmaku jedna od naznačajnijih, od 1. siječnja 2018. nove cijene ulaznica Uvode se pojedinačne ulaznice na Jankovcu i snižavaju se postojeće cijene za organizirane grupe i stručna vođenja
čitanja | Više >>>


30.12.2017. Aktualnosti
Telegram napravio portret Tomislava Tolušića: Ministar koji bi, kao, puno htio, ali na kraju ispadne šlampav Telegramova Silvana Menđušić izvukla je zanimljive detalje iz političke karijere ministra poljoprivrede
čitanja | Više >>>

29.12.2017. Gospodarstvo
VIDRA: U provedbi su projekti vrijedni 471.853.346 kuna VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, najbolja razvojna agencija Hrvatske 2011. godine prema ocjeni Ministarstva gospodarstva zasigurno je jedna od najzaslužnijih za niz velikih projekata koji su se počeli provoditi u 2017. i nastavit će s provedbom u 2018. godini. U provedbi je čak 106 projekata je u vrijednosti 471.853.346,20 kuna.
čitanja | Više >>>

29.12.2017. Priroda društva
Sedam godina u Mojoj Rijeci Nije bilo kao u Tibetu, ali bilo je zanimljivo i poprilično uzbudljivo. „Dobro jutro…Nova kolumna!“ – tako je glasila redovna jutarnja dostava elektronske pošiljke, isporučena svakog petka na redakcijski mail portala Moja Rijeka. Ova današnja, zaključna i posljednja u ciklusu Prirode društva, točka je na „i“. Pa, eto, red je da se zahvalim svima koji su me pratili u ovih sedam godina. Znam kako je vama bilo sa mnom. A kako je meni bilo s vama, otkrit ću vam sada.
čitanja | Više >>>

29.12.2017. Prosvjeta
Virovitičko-podravska županija novim učionicama opremila škole u Voćinu i Zdencima Ukupno 16 novih učionica, po osam u svakoj osnovnoj školi, opremila je Virovitičko-podravska županija ukupne vrijednosti oko 170 tisuća kuna.
čitanja | Više >>>

29.12.2017. Promet
STOP jurnjavi u blizini škola Zbog povećanja sigurnosti cestovnog prometa u zonama škola, na županijskim cestama, postavljeno je sedam novih semafora kontrole brzine u Otrovancu, Orešcu, Gornjem Miholjcu, Bakiću, Mikleušu, Zdencima i Crncu.
čitanja | Više >>>

29.12.2017. Aktualnosti
Prijatelji životinja pozivaju sve na plemenitu novogodišnju odluku za 2018.: Biti bolji prema životinjama Još nas čeka nekoliko dana do ulaska u 2018. godinu. To je uistinu dobar trenutak za planiranje pozitivnih promjena koje možemo unijeti u svoj život.
čitanja | Više >>>

29.12.2017. Crna kronika
Dolijao za petnaest minuta Dvadesetpetogodišnjakinja s područja Zagreba prijavila je policiji da joj je u ugostiteljskom objektu u Virovitici ukradena torbica u kojoj je bio novčanik sa 740 kuna i mobitel Samsung Galaxy, Note 8. Policajci su odmah odreagirali na dojavu...
čitanja | Više >>>

29.12.2017. Kultura
Virovitičke umjetničke večeri: Večeras u Cugu glumac Antun Tudić govori stihove iz svjetske ljubavne poezije Bit će to jedinstvena prilika da se ljubitelji poezije i pisane riječi okupe na jednom mjestu i na kraju godine uživaju u ugodnom druženju i lijepim stihovima.
čitanja | Više >>>

28.12.2017. Gospodarstvo
Još jedna suradnja Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i HBOR-a: 190 milijuna kuna povoljnih kredita za energetsku učinkovitost Dodjelom programskog doprinosa, HBOR će plasirati 190 milijuna kuna sredstava iz europskih strukturnih i investicijskih fondova za ulaganja u energetsku učinkovitost te poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora s ciljem postizanja energetskih ušteda u zgradama javnog sektora koje će rezultirati smanjenjem potrošnje energije za grijanje/hlađenje na godišnjoj razini od najmanje 50%.
čitanja | Više >>>

28.12.2017. Promet
Policajci i gradonačelnica nagrađivali vozače Policija je na području cijele Republike Hrvatske provela tradicionalnu akciju “Za Božić nagrađujemo najsavjesnije vozače”.
čitanja | Više >>>

27.12.2017. Promet
Tjedan u prometu: 17 nesreća, 192 prekršaja, 29 pijanih vozača, biciklist u Starogradačkom Marofu napuhao 2,45 Tijekom proteklog tjedna i produženog blagdanskog vikenda evidentirano je 17 prometnih nesreća, od kojih su dvije s ozlijeđenim osobama. U prvom slučaju došlo je do sudara s vozilom iz suprotnog smjera, a u drugoj slijetanje vozila sa ceste. U njima su lakše je ozlijeđena dva vozača i jedan putnik.
čitanja | Više >>>

27.12.2017. Viroexpo
Veleposlanik Sandeep Kumar potvrdio sudjelovanje Indije na 23. Viroexpu Indija na Viroexpu predstavlja svoje gospodarstvo u kontinuitetu od 2003. godinde. Ovo jubilarno petnaesto sudjelovanje Indije na sajmu Viroexpo obilježiti će predstavljanje turističkih destinacija i turističke ponude Indije.
čitanja | Više >>>

26.12.2017. Humanitarna akcija
Podijeljeni darovi mališanima SOS sela Ladimirevci U suradnji s Redom Vitezova Ružice grada posjetili smo SOS selo Ladimirevce kako bi ih darivali povodom nadolazećih blagdana. Smijeha i veselja u ovom selu ne nedostaje, a čak osamdeset i dvoje djece živi u kućama koje odišu duhom zajedništva i sigurnosti koju pruža SOS Dječje selo.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net