jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

8. mjesec 2017. godine


31.08.2017. Poljoprivreda
U srijedu 6. rujna otvora se sustav navodnjavanja Kapinci–Vaška kojim će se natapati 1.260 hektara Prije šest godina počeli su radovi na izgradnji Sustava navodnjavanja Kapinci – Vaška, jednog od najznačajnijih poljoprivrednih projekata Virovitičko-podravske županije, vrijedan više od 80 milijuna kuna. Radovi su završeni, a službeno otvaranje bit će u srijedu 6. rujna na lokaciji crpne stanice u Vaškoj.
čitanja | Više >>>

31.08.2017. Sport
Dan otvorenih vrata Kluba ritmičke gimnastike Pirueta na Vegeški uz pjesmu, ples i veselje „Cilj nam je bio upoznati sve s ritmičkom gimnastikom i njezinim elementima, promocija sporta i uključivanje ženske populacije u sportske aktivnosti. Dan otvorenih vrata je ujedno i poklon za Dane županije. Želja nam je bila pokazati našu zahvalnost gradu Virovitici, Virovitičko – podravskoj županiji i Nogometnom klubu Virovitica“ kaže Olivera Pleše, predsjednica Kluba ritmičke gimnastike Pirueta.
čitanja | Više >>>


31.08.2017. Fra Ma Fu
Radionica reportaže: Ako se u ikojoj profesiji može ljude bacati u vatru bez pripreme, to govori o njenoj neizgrađenosti  Na radionicu reportaža ove godine stiže desetak studenata s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu i VERNA. Prijavilo se i više mladih novinara već zaposlenih u medijima i nekolicina onih koji su završili novinarstvo i srodne studije, a nigdje nisu zaposleni.
čitanja | Više >>>

31.08.2017. Obavijesti
Poziv na selekciju kandidata za poslove pomoćnika u nastavi Selekcijski postupak kandidata će se održati dana 1. rujna 2017. godine (petak) u Osnovnoj školi Vladimir Nazor Virovitica, na adresi Tomaša Masaryka 21.
čitanja | Više >>>

31.08.2017. Grad
Uređuje se cesta od Mlinske ulice u Svetom Đurđu do „Šarenih mostova“ Ovu cestu duljine 2 kilometra osim Hrvatskih šuma koriste i brojni biciklisti kako zbog lijepog krajolika uz šumu tako i zbog sigurnosti jer na taj način, na putu prema Virovitičkim jezerima, izbjegavaju državnu cestu prema Lončarici.
čitanja | Više >>>

30.08.2017. Aktualnosti
Svečano otvorenje Studentskog doma u Virovitici U kompleksu bivše vojarne, na oduševljene virovitičkih studenata, u srijedu 30. kolovoza, svečano je otvoren Studentski dom u Virovitici. Presijecanjem vrpce, studenti Visoke škole Virovitica, Iva Ribić, Dario Pavić, Luka Sabo i Celestin Kovačević, otvorili su novoizgrađenu zgradu Studentskog doma u Virovitici.
čitanja | Više >>>

30.08.2017. Fra Ma Fu
Objavljujemo rad Ivana Fuisa Na putu s putopiscem ovjenčan nagradom za najbolji dječju putopis na natječaju Putositnice 2017. Ivan Fuis, učenik OŠ „Eugena Kvaternika“ iz Velike Gorice za nekoliko dana krenut će u 8. razred. Mentorica mu je bila Melita Delić. Natječaj Putositnice posvećen je putopiscu Antunu Nemčiću Gostovinskom . Prvi je to književni natječaj u žanru putopisa na nacionalnoj razini s namjerom trajnog promoviranja Nemčićevog književnog rada. Organizator je Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski.
čitanja | Više >>>


29.08.2017. Grad
Potpisani ugovori s tvrtkama Radnik i Flora koji će izvoditi radove na revitalizaciji Gradskog parka u Virovitici „Ovo što do sada znate o Gradskom parku i šumi promijenit će se, jer Gradski park se pretvara u jednu veliku šetališnu zonu. Ljudi će ovdje moći boraviti, a ne zaobilaziti svaki put kada padne kiša ili naleti hrpa ptica“ rekao je Ivica Kirin.
čitanja | Više >>>

29.08.2017. Sport
Dan otvorenih vrata Kluba ritmičke gimnastike Pirueta Klub ritmičke gimnastike Pirueta, poziva sve zainteresirane građane, roditelje i djecu, da dođu na Dan otvorenih vrata kluba, na stadion NK Virovitica gdje trenutno naše sportašice održavaju treninge.
čitanja | Više >>>

29.08.2017. Grad
Uklonite ambrozuju s parcela Svijest o potrebi uređenja poljoprivrednih zemljišta, okućnica i ostalih zelenih površina, kao i težnja za smanjenjem broja alergičnih osoba na pelud ambrozije treba biti jača od mogućih novčanih kazni koje su zakonom predviđene za one koji ne uklanjaju ovu biljku.
čitanja | Više >>>

29.08.2017. Fra Ma Fu
Goran Koši: Kada je Fuis prvi put na biciklu prošao Viroviticom, zakotrljala se ideja o Fra Ma Fu festivalu S Goranom Košijem razgovaramo kako je i kada nastao lik Franje Martina Fuisa na biciklu, o mikeškim običajima kojima dočekuje novinare te o glumačkim dostignućima i sljedećim izazovima.
čitanja | Više >>>

28.08.2017. Aktualnosti
”Dan otvorenih vrata” Studentskog doma Virovitica „Mnogim studentima se je svidjela ideja o izgradnji Studentskog doma. Dom je opremljen s vrhunskom informatičkom opremom, što pomaže studentima, sve je u blizini, nadohvat ruke, uveliko će olakšati studiranje“ kaže Dario Pavić, predsjednik Studentskog zbora.
čitanja | Više >>>

28.08.2017. Županija
Županijski Upravni odjel za prostorno uređenje od 1. rujna utorkom će raditi do 17 sati Uvažavajući potrebe stanovnika naše županije, a na inicijativu župana Igora Androvića, Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i zaštitu okoliša Virovitičko-podravske županije, od 1. rujna imat će novo radno vrijeme.
čitanja | Više >>>

28.08.2017. Aktualnosti
”Dan otvorenih vrata” Studentskog doma Virovitica u  ponedjeljak 28. kolovoza Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, poziva učenike zaršnih razreda srednjih škola, studente Visoke škole Virovitica, kao i sve zainteresirane građane, na ”Dan otvorenih vrata Studentskog doma Virovitica” koji će se održati u ponedjeljak 28. kolovoza od 11,00 do 17,00 sati.
čitanja | Više >>>

28.08.2017. Fra Ma Fu
Mlada Virovitičanka Marina Mađarević napisala roman Noć knjige - nemoguće i svemoguće Roman Noć knjige roman je za mlade s elementima fantastike. Glavna tema jest putovanje dječaka koje je svojevrsna metafora o književnom sazrijevanju. Govori se o dječaku Antonu Majetiću, učeniku osmoga razreda, čije preziranje Hrvatskoga jezika, lektirnih djela i književnosti uopće dovodi do čarobne pojave Marina Držića.
čitanja | Više >>>

28.08.2017. Aktualnosti
Heroji se vratili iz Dalmacije Vatrogasci iz Virovitičko-podravske županije koji su proteklih šest dana gasili požare u Dalmaciji vratili su se kućama. Tamo su bili Tomislav Uher (voditelj ekspedicije), Ivan Pereković, Mario Šporčić, Danijel Petranović, Ivica Bukovčan, Josip Matoković, Danijel Rastija, Darko Šramek, Bernard Gajšek, Matija Nađ, Marijan Štukar, Dalibor Gundić, Marin Dudašić, Mario Smiljanić, Jurica Sič, Mateo Ivšić, Danijel Teri, Marko Pokupić i Zdravko Ojkić. Dočekao ih virovitičko-podravski župan, Igor Andrović i svakom i zapovjednik Stjepan Venus.
čitanja | Više >>>

27.08.2017. Politika
Krešimir Kostelac - povjerenik Vlade za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskoga vijeća Orahovice Na sjednici Vlade RH koja je održana u četvrtak 24. kolovoza, uz predsjedavanje premijera Andreja Plenkovića, povjerenikom Vlade Republike Hrvatske za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskoga vijeća Grada Orahovice, zbog toga što se Gradsko vijeće Grada Orahovice nije konstituiralo, imenovala Krešimira Kostelca.
čitanja | Više >>>

27.08.2017. Politika
Prijevremeni izbori za Gradsko vijeće Orahovice održat će se u nedjelju 1. listopada Prema Odluci Vlade RH, prijevremeni izbori za Gradsko vijeće grada Orahovice održat će se u nedjelju 1. listopada 2017. godine. Naime, Gradsko vijeće Grada Orahovice, niti nakon tri pokušaja, a nakon redovno održanih lokalnih izbora, nije se uspjelo konstituirati, te će prijevremeni izbori biti 1. listopada.
čitanja | Više >>>

27.08.2017. Fra Ma Fu
Marko Žanetić, najmlađi bloger, dolazi u Viroviticu zbog Gavrana i radionice reportaže  Za stripaše iz Gavrana sam doznao putem mojih dragih prijatelja iz Virovitice, Blažice i Ivice Veles koji su me upoznali s njihovim klubom i Gavranom. Doznao sam da Gavran izlazi u vrijeme kada se održava Fra Ma Fu festival te je tada i njegova promocija. Došla je tako vijest o Fra Ma Fu festivalu i Gavranu čak i do Korčule.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net