jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

7. mjesec 2017. godine


30.07.2017. Sport
Počele prijave za 4. Međunarodni Ljetni No Limit Kup Turnir će se od 18. do 27. kolovoza odigrati na Sportskom centru Tvina a od ove godine igrat će se u čak pet uzrasnih kategorija.
čitanja | Više >>>

30.07.2017. Glazba
Nastupima kantautora Alena Ipše i bendova Moo Alarma i Zabranjene zone, završio je koncertni serijal „Svirka u Palači“ Nastupima mladih rock glazbenika i bendova Zabranjene zone, Moo Alarma i kantautora Alena Ipše završio je koncertni serijal „Svirka u Palači“, koji se svake srpanjske subote počevši od 8. srpnja, održao u prekrasnom ambijentu dvorišta Palače Pejačević.
čitanja | Više >>>


29.07.2017. Turizam
U subotu svi na Dan pečenjakov u Pitomaču U središtu pozornosti je kukuruz šećerac pripremljen na razne načine kao i sva ostala tradicionalna jela spravljena od kukuruza - kruh, žganci s precvrtom slaninom, pogača, cicvara, zlevanka, lepinje, kukuružnjača, štruklji, pucanci…
čitanja | Više >>>

28.07.2017. Gospodarstvo
Stručnjaci UNESCO-a procjenjuju geopark Na području Parka prirode Papuk, jedinog geoparka i parka pod zaštitom UNESCO-a, organiziran je susret korisnika s područja Parka i UNESCO-ove Komisije.
čitanja | Više >>>

28.07.2017. Glazba
Ferragosto Jam: Rasprodano 80 posto ulaznica Osim fantastične prodaje festivalskih ulaznica, ostalo je svega nekoliko festivalskih paketa te se očekuje da će biti rasprodani ubrzo.
čitanja | Više >>>

28.07.2017. Aktualnosti
U Orahovici u rujnu novi izbori za Gradsko vijeće Nije uspjela ni treća konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Orahovice.
čitanja | Više >>>

28.07.2017. Glazba
Svirka u Palači: Zabranjena zona, Moo Alarm i Alen Ipša Koncert će se održati u subotu (29.srpnja) u predivnom ambijentu dvorišta Palače Pejačević, s početkom u 21 sat.
čitanja | Više >>>


28.07.2017. In memoriam
Majdak: Virovitička gimnazija je davala puno znanja, bili su to profesori starog kova Rođen sam na selu, country boy s bilogorskih country roads, završio gimnaziju u Virovitici, dakle osrednja provincija. Ali bila je gimnazija koja je imala 50 godina iza sebe
čitanja | Više >>>

27.07.2017. Aktualnosti
Laudato nisi U Hrvatskoj, čak i oni plaćeni da čuvaju okoliš i spriječe nerazumnu gradnju u zaštićenim područjima, to ne čine; dapače, takvu gradnju čak i omogućuju
čitanja | Više >>>

27.07.2017. Fra Ma Fu
Kvartovski portal Trešnjevka online o Virovitici i Zagrebu: Veže nas Fra Ma Fu Svojim reporterskim radom zadužio je oba grada i oba su mu se odužila nazivajući ulice njegovim imenom pa tako i na Jarunu i u Virovitici postoje ljudi koji kao svoju adresu navode ulicu Franje Martina Fuisa.
čitanja | Više >>>

27.07.2017. Zanimljivosti
Zdenko ispedalirao 1076 kilometara do Stuttgarta Zdenko je put Stuttgarta krenuo 3. srpnja i za ovaj se pothvat pripremao godinu dana, radio je na tjelesnoj snazi, jer zna kako će mu upravo ona biti najpotrebnija za taj dalek i zahtjevan put.
čitanja | Više >>>

27.07.2017. Crna kronika
Vatrogasci iz dubokog bunara spasili psića Pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Suhopolje spasili su život psa mješanca koji je bio u bunaru u Budanici.
čitanja | Više >>>

27.07.2017. Priroda društva
Kako objasniti svijest? Živimo u svijetu prepunom straha, stalno na granici nade i strepnje, uronjeni u vlastito neznanje o svojoj istini, svako u svome svijetu subjektivne stvarnosti. Jedni uz druge, ali potpuno sami. Jer ona je uvijek samo vlastito iskustvo koje se zrcali u našoj svijesti – o kojoj ne znamo ništa. Ni kako se pali ni kako se gasi; da li je uopće upaljiva ili ugasiva, ili je od uvijek tu bez početka i kraja.
čitanja | Više >>>

26.07.2017. In memoriam
Virovitički pozdrav Zvonimiru Majdaku: Majdak je bio naš književni Casanova i Bukowski naših dana Oduvijek sam imao želju upoznati barem neku Majdakavu autobiografsku muzu ili kolegicu pa da stvar bude jasna, misao zadovoljena i sve ševe konačno na broju...
čitanja | Više >>>

26.07.2017. Poljoprivreda
Poljoprivredna proizvodnja slabija, otkup prema planu U AgroFructus Grupi, specijaliziranoj za proizvodnju, otkup, skladištenje, pakiranje i prodaju svježeg i prerađenog voća i povrća sa sjedištem u Donjem Miholjcu, u tijeku je intenzivan otkup voća i povrća.
čitanja | Više >>>

26.07.2017. Aktualnosti
 Župan Igor Andrović proglasio elementarnu nepogodu za grad Slatinu te općine Čađavica i Voćin Grmljavinsko nevrijeme uz tuču koja je 24. srpnja pogodila to područje prouzročilo je veliku štetu na svim poljoprivrednim kulturama
čitanja | Više >>>

26.07.2017. Sport
Gradonačelnik Ivica Kirin primio europskog juniorskog prvaka Marina Bloudeka i njegovog trenera Zlatka Tota „Stvarno smo puno radili, u zimi na hladnoći, to samo najbolje znamo moj trener i ja. Velika odricanja i krvavi rad da se dođe do zlata. Dali smo sve od sebe, bilo je puno emocija, vjerujem da ću biti svjestan svega tek nakon mjesec dana“, kaže Marino Bloudek.
čitanja | Više >>>

25.07.2017. Turizam
Pet apartmana s pogledom na Papuk i Krndiju U prigradskom naselju Orahovice, Duzluku, rođeni Orahovčanin Stjepan Gelenčir (79) odlučio je napraviti nešto posebno.
čitanja | Više >>>

25.07.2017. Prosvjeta
Zbog velikog interesa održane dvije radionice robitike Školstvo je prilično kruto, uobličeno u neka pravila u sklopu kojih često nastavnici nisu u stanju toliko napraviti koliko bi trebalo, a vrijeme teče, tehnologija se mijenja, djeca ne mogu čekati.
čitanja | Više >>>

25.07.2017. Prosvjeta
Danas u Poduzetničkom inkubatoru besplatna radionica robotike za početnike Radi se o Reformi školstva u praksi, u STEM području, tako da svako dijete dobije primjerak najmodernije tehnologije i pripadajuću edukaciju. Ovim putem STEM se dovodi u male sredine, nešto kao poput modernog „bibliobusa“.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net