jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

6. mjesec 2017. godine


30.06.2017. Glazba
Večras na Blues Rock Festu po prvi puta nastupa virovitički band Stringers Članovi grupe: Marko Teskera (aikustična gitara), Marko Grubešić (akustična gitara), Luka Mlinarić (akustična gitara), Hrvoje Matašin (udaraljke).
čitanja | Više >>>

30.06.2017. Glazba
Osječki bend Protokol na 13. Rock Blues Festu Sviraju najteže klasične rock hitove u obradi popularnih rock bendova Led Zeppelina, Pink Floyda, Jethro Tulla, Dire Straitsa, EKV-a, ZZ Topa, Rolling Stonesa, Queena i ostalih poznatih bandova.
čitanja | Više >>>


30.06.2017. Zdravstvo
Oboljeli od multiple skleroze zadovoljni rehabilitacijom koju im pruža Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju u Lipiku Danas je u Lipiku u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju održan radni sastanak predsjednika društava oboljelih od multiple skleroze iz Virovitičko podravske županije Saše Grahovca i Zorana Oljače iz Vukovarsko srijemske županije sa ravnateljem Darkom Kelemenom i pomoćnicom ravnatelja za sestrinstvo Ljerkom Pavković.
čitanja | Više >>>

30.06.2017. Priroda društva
Spas u istini i nada u zaboravu Godine donose svoje i protiv toga se ne može silom. Nedokučiva priroda vremena briše polako stara sjećanja i stalnim mijenama zaborava mijenja odnose u društvu. A kad je već tako, ima li uopće smisla pamtiti povijest?
čitanja | Više >>>

30.06.2017. Glazba
Rock Blues Fest 2017: Rockabilly band The Cat Paws Cat Pawsi na bini proživljavaju svaki ton, svaki udarac bubnja, te ta energija lako dopire do njihova slušateljstva.
čitanja | Više >>>

30.06.2017. Kultura
Večras na Kazališnom ljetu: Komedija  'Srećkovići' Teatra Susret U komediji se nižu priče o ljudima koji nisu zadovoljni kuponima što im je sudbina dodijelila pa traže druge i bolje, dobitne kombinacije, koje će ih približiti sreći. Igrajući različite igre koje donose novčani dobitak, naši junaci pokušavaju dosegnuti sreću koja im u životu nedostaje.
čitanja | Više >>>

29.06.2017. Gospodarstvo
Obveze od 1. srpnja za „stare“ obveznike fiskalizacije Svi takvi obrtnici dužni su u roku od 30 dana PONOVNO dostaviti podatke o svim poslovnim prostorima u kojima obavljaju djelatnost. Isto proizlazi iz odredbe čl. 19. prijelaznih i završnih odredbi Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom (NN 115/16).
čitanja | Više >>>


29.06.2017. Politika
Županijski odbor SDP-a traži od Bernardića da raspusti ogranke u Virovitici i Crncu. Kurečić: Ako nekog treba raspustiti onda je to županijska organizacija Odluku smo donijeli jednoglasno i proslijedili ju našem predsjedniku Davoru Bernardiću od kojeg zahtijevamo da hitno raspusti te dvije organizacije. S vodstvom SDP-a u Virovitici i Crncu normalna suradnja više nije moguća.
čitanja | Više >>>

29.06.2017. Aktualnosti
Slika iako ima samo tri prsta na svakoj ruci Tijana Faktor iz Crnca 23-godišnja je djevojka rođena gluhonijema i sa samo tri prsta na svakoj ruci, gotovo bez dlanova.
čitanja | Više >>>

29.06.2017. Zanimljivosti
Pronašli stupove stare Gutmanove pruge Nakon što su radnici šumarije srušili dio šume, između Gornje Pištane i Kokočaka, ukazali su se kameni stupovi koji su nekada bili most po kojem je išla Gutmanova pruga i željeznica.
čitanja | Više >>>

29.06.2017. Prosvjeta
Učeniku gimnazije Petra Preradovića Davoru Tarbuku uručen Oskar znanja, mentorici Dubravki Sikori plaketa i zahvalnica U velikoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, održana je dodjela Oskara znanja državnim i međunarodnim prvacima u znanju, učenicima osnovnih i srednjih škola te plakete i zahvalnice njihovim mentorima - profesorima i učiteljima.
čitanja | Više >>>

29.06.2017. Gospodarstvo
Promocija publikacije „Županije – Razvojna raznolikost gospodarski potencijal“ u središnjici HGK u Zagrebu Publikacija na preko 80 stranica obrađuje ekonomske i demografske pokazatelje i trendove u županijama te ih po brojnim drugim pokazateljima uspoređuje međusobno, ali i na razini EU.
čitanja | Više >>>

29.06.2017. Gospodarstvo
Gospodarsko vijeće HGK-Županijske komore Virovitica: Ključno pitanje daljnjeg razvoja Virovitičko-podravske županije je dovršetak izgradnje brze ceste Brza cesta bi generirala niz višestrukih pozitivnih učinaka: nove investicije, zapošljavanje, zaustavljanje daljnjeg odlaska mladih obrazovanih kadrova i dr., a sve radi snažnog usmjeravanja županije na razvoj konkurentnog gospodarstva i izvozne industrije, u skladu s prirodnim resursima, znanjem i iskustvom te u skladu s načelima održivog razvoja, očuvane prirodne i kulturne baštine.
čitanja | Više >>>

29.06.2017. Prosvjeta
EU novcem potiču sport i obrtništvo OŠ Eugena Kumičića počela je provedbu trećeg projekta iz EU programa prekogranične suradnje Mađarska – Hrvatska, a ovaj put partneri su OŠ Sebestyén Tinódi Lantos iz Szigetvara i Srednja škola Marka Marulića Slatina.
čitanja | Više >>>

29.06.2017. Slatina
Utvrđen program za Dana grada Slatine Program će početi u petak, 25. kolovoza, Festivalom slatinskih talenata u organizaciji Društva Naša djeca i koncertom sastava Čista petica
čitanja | Više >>>

28.06.2017. Crna kronika
Otkriven provalnik koji je ukrao stotine kutija cigareta Policija je u pretrazi pronašla više od 250 kutija raznih cigareta, više paketa duhana, paket žileta, paket plastičnih vreća, te kantu za smeće.
čitanja | Više >>>

28.06.2017. Poljoprivreda
Olujno nevrjeme pogodilo Vukosavljevicu. Stradali plastenici Nakon iznimno toplog i sparnog dana u kojem se temperatura penjala i do 33 stupnja celzija Virovitičko-podravsku županiju.
čitanja | Više >>>

28.06.2017. Aktualnosti
S polica se povlači ulje crnog kima Taj je proizvod stavljen na tržište Republike Hrvatske putem subjekata: Alternativa za vas d.o.o., Virovitica, Hermina usluge d.o.o., Zagreb i Žitnica zdrave hrane, Varaždin.
čitanja | Više >>>

28.06.2017. Sport
Virovitičke mažoretkinje osvojile šesto mjesto na Europskom prvenstvu u Italiji Virovitičke mažoretkinje, kadetkinje, natjecale su se u ukupno 8 kategorija i do sada najbolji plasman tima na europskim prvenstvima.
čitanja | Više >>>

28.06.2017. Promet
Promet u proteklom tjednu: U devet nesreća jedno se vozili okrenulo na krov. Najveća koncentracija alkohola 3.44 promila Tijekom proteklog tjedna evidentirano je 9 prometnih nesreća, od kojih su 2 prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, te 7 prometnih nesreća s materijalnom štetom.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net