jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

2. mjesec 2017. godine


28.02.2017. Grad
U prva dva tjedna zaprimljeno više od 100 000 glasova  za uređenje vježbališta na otvorenome, Virovitica za sada četvrta Malo smo posustali dragi Virovitičani. Bili smo neko vrijeme na prvom mjestu, sada smo (utorak, 28.veljače, 13 sati) na četvrtom mjestu. Ispred nas su, u kategoriji gradova od 10 do 25 tiusća stanovnika Nova Gradiška, Ogulin i Petrinja. Uz malo truda i nekoliko klikova mišem možemo pokazati koliko volimo, ili bar koliko nam je stalo do našeg grada i sadržaja u njemu.
čitanja | Više >>>

28.02.2017. Humanitarna akcija
Barbara Kecman za su koju brat i sestra pokrenuli humanitarnu akciju za liječenje u Belgiju kreće 4. ožujka. U prikupljanje sredstava za liječenje ove djevojčice uključile su se mnoge udruge, institucije i pojedinci, kako iz Pule i cijele Istre tako i iz grada Orahovica gdje je njezina obitelj nekada živjela, a Barbara pohađala školu i trenirala rukomet.
čitanja | Više >>>


27.02.2017. Gospodarstvo
Virovitica dobiva novu sportsku destinaciju - Sport Vision otvara svoja vrata u Park & Shop Virovitica Osim sportske ponude, misija Sport Visiona jest pokazati vrijednost sporta, sportskih aktivnosti te naglasiti benefit zdravog i aktivnog načina života, stoga svi građani Virovitice i okolice na dan otvorenja imaju 20% popusta.
čitanja | Više >>>

27.02.2017. Virkas
Ako još niste pogledajte TV Kroniku Virkasa Snimatelj Matija Turkalj i novinar Ivan Žada vrijedno su bilježili svaki detalj festivalskih zbivanja – glumačku igru na pozornici, reakcije gledatelja, izjave protagonista nakon predstava, opuštanja u kazališnom klubu Boca i na after partijima, odnosno koncertima.
čitanja | Više >>>

27.02.2017. Aktualnosti
 U Virovitici središnja proslava Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite u Republici Hrvatskoj Na svečanost, među ostalima, dolaze izaslanica predsjednice Republike Hrvatske, savjetnica za obranu i nacionalnu sigurnost Maja Čavlović i ravnatelj DUZS-a Dragan Lozančić.
čitanja | Više >>>

27.02.2017. Grad
Raspisan Javni poziv o iskazivanju interesa za dodjelu gradskih vrtova Gradski vrtovi dodjeljivat će se u veličini od 200 do 400 kvadratnih metara prvenstveno korisnicima socijalne skrbi, nezaposlenim osobama te umirovljenicima, a lokacija je Južni blok. Ukoliko ne bude dovoljan broj zainteresiranih osoba ove kategorije, gradski vrtovi će se dati na obrađivanje i ostalim zainteresiranim građanima.
čitanja | Više >>>

27.02.2017. Ekologija
Dravska priča domaćin početne konferencije projekta „coop MDD“ Aktivnosti Javne ustanove usmjerene su na istraživanje, inventarizaciju staništa i izradu Akcijskog plana očuvanja, strogo zaštićene Natura 2000 vrste riba, crnke (Umbra krameri), informativno edukativne aktivnosti s ciljem prezentacije i promocije izuzetne biološke raznolikosti, te vrijednosti i važnosti očuvanja područja Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav, s naglaskom na ovu specifičnu vrstu koja svoja najbrojnija staništa ima upravo na području Virovitičko-podravske županije.
čitanja | Više >>>


27.02.2017. Viroexpo
Igor Andrović: Pokazalo se da je ova lokacija i za izlagača i za posjetitelje najbolja do sada U pripremi za budućnost imamo halu za sajam koja bi trebala biti multifunkcionalna i koja bi se koristila kroz cijelu godinu, a o tome ćemo odluku donijeti kroz sljedećih nekoliko mjeseci.
čitanja | Više >>>

27.02.2017. Glazba
Vatrin novi izazov – Uzastopni koncerti akustično i na struju 19. i 20. svibnja Prvih sto kupaca dvodnevnih ulaznica koji svoju fotografiju s kupljenim ulaznicama postave na Vatrinu facebook-stranicu kao poklon dobiva novi akustik album potpisan od strane benda, a koji će preuzeti na samom koncertu.
čitanja | Više >>>

27.02.2017. Kultura
Heroj iz susjedstva u romanu Dosta! Roman „Dosta!“ Brune Šanteka trebale bi čitati žene, baš zbog ženskih likova koji su izuzetno vjerno prikazani – rekla je Sanja Sarnavka na predstavljanju u Megastoru u Bogovićevoj. Roman bi također trebao dobiti novi nastavak, predložila je, jer je glavni lik usamljeni borac protiv nepravde, koji bi i druge mogao potaknuti da i sami pogledaju oko sebe i suprotstave se nasilju.
čitanja | Više >>>

27.02.2017. Virkas
Otkazana predstava Gaćice, dolazi Münchhausen Zbog tehničkih razloga otkazana je predstavu HNK Šibenik „Gačice“ koja je trebala biti na programu VIRKAS-a u petak 3.ožujka . Kupljene ulaznice vrijede za predstavu „Münchhausen“.
čitanja | Više >>>

27.02.2017. Promet
U proteklom tjednu ukupno 406 prometnih prekršaja. Biciklista u 8:30 sati napuhao čak 2,57 promila Najveća brzina kretanja vozila od 120 km/h je utvrđena u utorak oko 20,45 sati u Ulici kralja Tomislava u Suhopolju na dionici ceste u naselju na kojem je ograničenje brzine 70 km/h.
čitanja | Više >>>

27.02.2017. Viroexpo
Najmlađi posjetitelji sajma izrađivali čuda od papira Najmlađi posjetitelji sajma Viroexpo mogli su i ove godine iskušati svoju kreativnost.
čitanja | Više >>>

27.02.2017. Viroexpo
Čehinje vole tamburaše Dvije šarmantne dame i same su poželje osjetiti žice pod prstima, a dečki su im želju promptno ispunili.
čitanja | Više >>>

26.02.2017. Aktualnosti
Diana Zelenka nova predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Slatina Na sjednici Upravnog odbora Udruge osoba s invaliditetom Slatina dosadašnja izvršna direktorica Udruge Diana Zelenka jednoglasno je izabrana za predsjednicu udruge.
čitanja | Više >>>

26.02.2017. Zabava
Hajdukova Bila noć u Virovitici Organizator se pobrinuo za neizostavnu tombolu sa vrijednim nagradama na kojima će se naći i dres sa potpisima Hajdukovih igrača.
čitanja | Više >>>

26.02.2017. Virkas
Večeras na Virkasu: Pluća Teatra Exit i GK Sisak - duhovit, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije Na 9. Festivalu regionalnih kazališta Prolog 2016. predstavi Pluća dodijeljena je nagrada za najbolju predstavu festivala po ocijeni publike (4,91).
čitanja | Više >>>

25.02.2017. Virkas
U subotu na Virkasu: Kako život Kazališta Moruzgva -predstava o smiješnim i tužnim stranama života u staračkom domu Prvaci hrvatskog glumišta, Biserka Ipša, Siniša Popović, Vinko Kraljević te Ana Begić, u alternaciji s Ecijom Ojdanić, u režiji Ivana Lea Leme i produkciji Kazališta Moruzgva, dat će vam odgovor na pitanje kako život.
čitanja | Više >>>

25.02.2017. Kultura
Lijep koncertni užitak u Češkom domu Večeras u istom prostoru u 20 sati Kulturno umjetnička sekcija ''Češke besede'' održat će također svoj prigodni program s presjekom svojega rada.
čitanja | Više >>>

25.02.2017. Viroexpo
Pašta mašta - tjestenina vrhunske kvalitete izrađena na kalupima od bronce bez umjetnih dodataka i boja Za sada u svom portfelju imaju slavonske, integralne i zelene rezance , zelene pužiće sa špinatom ili čilijem i rezance od bučinog brašna.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net