jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

11. mjesec 2016. godine


30.11.2016. Turizam
Lora Smolčić - nova kneginja Ružica grada Red vitezova Ružice grada Orahovica održao je godišnju skupštinu na kojoj je prezentiran rad u 2015. i 2016. godini.
čitanja | Više >>>

30.11.2016. Aktualnosti
Održan okrugli stol „Nasilje nad ženama - imamo li odgovore?“ Uvodno izlaganje održala je predsjednica Udruge S.O.S. Virovitica i predsjednica Povjerenstva Desa Kolesarić, koja je iznijela neke činjenice i statističke podatke o nasilju nad ženama i obiteljskom nasilju.
čitanja | Više >>>


30.11.2016. Turizam
Djeca pravila čizmice za Svetog Nikolu U organizaciji Grada Orahovice i Turističke zajednice, a u sklopu manifestacije Advent u Orahovici, u prostorima Tržišnom opskrbnog centra, održane su prve dvije blagdanske radionice za djecu pod nazivom Radionice Djeda Božićnjaka
čitanja | Više >>>

30.11.2016. Turizam
Lampice u Orahovici spremne za Svetog Nikolu Lampice će biti upaljene tradicionalno na blagdan svetog Nikole, 6. prosinca.
čitanja | Više >>>

30.11.2016. Politika
Žagar: Ja sam socijaldemokrat u duši, Isus mi je uzor Tomislav Žagar, kao što se pretpostavljalo, počeo je ozbiljnije razgovarati s Mostom, a najavio je i da će se kandidirati za virovitičko-podravskog župana.
čitanja | Više >>>

30.11.2016. Glazba
Učiteljice dolaze u Pitomaču Ove zime, Učiteljice su odlučile dodatno zagrijati atmosferu. Sve svoje obožavatelje diljem regije počastile su ne s jednom, nego s dvije nove pjesme, kao i dva nova spota.
čitanja | Više >>>

30.11.2016. Humanitarna akcija
Zmaj Anđelko pomaže djeci - humanitarni projekt teško pokretnog Gorana Čučkovića Iako mu otkazuju ruke i noge, njegovo je srce zdravo, veliko i humano, ne predaje se i sve je kreativniji. Smislio je humanitarni projekt čiji je cilj stvaranje i distribuciju slikovnica djeci pacijentima u bolnicama.
čitanja | Više >>>


30.11.2016. Gospodarstvo
Posjet turističke grupe Szentlorenca Virovitičko-podravskoj županiji U grupi su bili dužnosnici grada i predstavnici Udruga posjetila je Virovitičko-podravsku županiju, u organizaciji dr. Mark Gervary, predsjednika Zaklade za poduzetništvo županije Baranja iz Mađarske, te u suradnji sa Odsjekom za turizam HGK – Županijske komore Virovitica.
čitanja | Više >>>

29.11.2016. Prosvjeta
Odlazak u mirovinu izvrsne fizičarke i pedagoginje Slobodanke Polašek Učenici su dolazili, učili, odrastali i odlazili. Lijepo je raditi s mladima. Ljepote, veselja i smijeha ima napretek. Možda, katkad pod odmorom i nešto viška decibela. Lijepo je znati da su nam bivši đaci uspješni. Lijepo je čuti na kojim sve poslovima danas rade...
čitanja | Više >>>

29.11.2016. Kultura
Nagrada za najbolji neobjavljeni rukopis za djecu i mlade Vlasti Golub bit će uručena u Zagrebu 3. prosinca Pred nama je djelo koje neće moći ispustiti iz ruku nitko tko započne s čitanjem prije nego što dozna tko je napisao fatalno pismo za Valentinovo. Međugeneracijska komunikacija i iskustvo starijih koji se uključe u rješavanje problema ključni su mehanizam koji pokreće rasplet prema pozitivnom razrješenju i jedan su od vrednijih trenutaka ovog romana. Autorica je osvojila žiri svježinom, dorađenim rečenicama, uvjerljivim situacijama koje prate odrastanje i optimizmom koji nadvlada razočaranje i vrlo porazne situacije s kojima se tinejdžeri susreću tijekom odrastanja.
čitanja | Više >>>

29.11.2016. Poljoprivreda
Isplata poticaja za 2017. krajem siječnja Od ukupnog iznosa raspoloživog novca za izravna plaćanja u 2017. godini, 65% je iz EU fondova
čitanja | Više >>>

29.11.2016. Gospodarstvo
Lanci i trgovine: Imamo jednu trgovinu na 136 stanovnika, trgovci ih žele još više Prema posljednjim državnim statistikama, kod nas je otvoreno 31.100 prodavaonica s ukupnom prodajnom površinom od 4,5 milijuna četvornih metara. Hrvatske prodavaonice prosječno se prostiru na 143,5 kvadrata.
čitanja | Više >>>

29.11.2016. Aktualnosti
Župnik iz Slatine na misi zavapio: Šteta što Castro nije umro prije U Crkvi blaženog Ivana Merza u Slatini, tamošnji župnik Nikola Jušić, osvrnuo se u nedjeljnoj propovjedi na smrt bivšeg dugogodišnjeg predsjednika Kube
čitanja | Više >>>

29.11.2016. Kultura
Od prosinca – Kino u Virovitici, a najavljuje se i redoviti kino program Projekt kina pokreće gradska tvrtka Poslovni park.
čitanja | Više >>>

29.11.2016. Promet
Za blato na kotačima platit ćete i do tisuću kuna Isto toliko izdvojit će sudionik koji upravlja vozilom s neispravnim gumama, propisanim uređajima za upravljanje i zaustavljanje ili uređajima za spajanje vučnog i priključnog vozila.
čitanja | Više >>>

29.11.2016. Kultura
Dokumentaracu „Samo tvrdo“ Virovitičanina Dražena Puklaveca, treće mjesto publike na Reviji hrvatskog filmskog stvaralaštva Filmovi su se natjecati u četiri kategorije, od igrane, dokumentarne, animirane i ostalih vrsta.
čitanja | Više >>>

28.11.2016. Prosvjeta
Najbolji radovi “Dok je srca, bit će i Kroacije” Ogranak Matice hrvatske Slatina i ove je godine proveo natječaj za literarne radove učenika osnovnih škola.
čitanja | Više >>>

28.11.2016. Prosvjeta
Natječaj za upis i stipendije na CEU-u za akademsku godinu 2017./18. Na CEU studira više od 1500 studenata iz preko 116 zemalja svijeta, što studijsko iskustvo čini izrazito međunarodnim. U akademskoj godini 2016./17. studijske programe na CEU upisao/la je 21 hrvatskih studenata/ica, a čak 85% studenata ovog sveučilišta primali su stipendiju za svoj studij.
čitanja | Više >>>

28.11.2016. Gospodarstvo
Na razini EU sve veći pritisci na biomasu Hrvatska udruga biomase CROBIOM sudjeluje u konzultacijama oko najavljenih izmjena europskog energetskog zakonodavstva, koje uključuje izmjenu Direktive o obnovljivim izvorima energije (RED) i opsežan energetsko-klimatski paket zakona kao i paket zakona o kružnom gospodarstvu. Sektor očekuje donošenje rješenja koja će stabilizirati ulaganja i osigurati nastavak poticajnih energetskih politika.
čitanja | Više >>>

28.11.2016. Gospodarstvo
Austrijanci dovode svoje tvrtke u Koprivnicu i Viroviticu. Panonski centar jedan od organizatora! Austrijski ured za vanjsku trgovinu poziva sve zainteresirane predstavnike drvno-prerađivačke industrije, industrije namještaja, pilane, konzultante za EU-projekte, kao i sektorska udruženja, da sudjeluju na gospodarskom susretu na temu ˝Poslovne prilike za investicije u strojeve za industriju drva i namještaja kroz fondove EU˝, a koji će se održati 1. prosinca (četvrtak) u Koprivnici i Virovitici.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net