jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

9. mjesec 2016. godine


30.09.2016. Gospodarstvo
HBOR: Platforma za equity ulaganja u inovativne projekte HBOR je pristupio EIF-NPI Equity Platformi koja ima za cilj povezivanje nacionalnih, EU i privatnih izvora financiranja i razvoja novih standardiziranih equity proizvoda u suradnji s EIF-om. Putem Platforme želi se olakšati pristup financijskim sredstvima za mala i srednja poduzeća (do 250 zaposlenih) te srednje kapitalizirana poduzeća (250 – 3000 zaposlenih) koja posluju na teritoriju EU, kroz razvoj novih mogućnosti i modela equity ulaganja u inovativne projekte, u njihovoj ranoj fazi kao i u fazi rasta.
čitanja | Više >>>

29.09.2016. Gospodarstvo
Igor Andrović: Projekt navodnjavanja Novi Gradac – Detkovac prijavit ćemo na fondove EU Virovitičko-podravskoj županiji izdana je građevinska dozvola za projekt navodnjavanja Đolta. Dobre su to vijest za daljnji razvoj poljoprivrede i sustava navodnjavanja za poljoprivrednike s ovog područja.
čitanja | Više >>>


29.09.2016. Gospodarstvo
Početna konferencija energetske obnove OŠ Eugena Kumičića Pilot projektom - Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja u OŠ Eugena Kumičića, će se zamijeniti vanjska solarija, osigurati toplinska izolacija vanjskih zidova kao i izolacija stropa, te izolacija stropa prema negrijanom prostoru i izolacija krova.
čitanja | Više >>>

29.09.2016. Gospodarstvo
Održana početna konferencija energetske obnove Učeničkog doma Virovitica Zgrada današnjeg Učeničkog doma Virovitica izgrađena je 1927. godine i njen energetski razred je D, nakon završetka projekta koji se planira u roku od 10 mjeseci, on će biti B razred.
čitanja | Više >>>

29.09.2016. Gospodarstvo
Gospodarstvenici Virovitičko-podravske županije na akciji Kupujmo hrvatsko u Zagrebu Danas je u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića, započela akcija „Kupujmo hrvatsko“, u kojoj sudjeluje preko 300 sudionika.
čitanja | Više >>>

28.09.2016. Kultura
Atraktivna japanska plesna predstava Ayanasu, besplatno u Kazalištu Virovitica Ayanasu (Tkati) je improvizirana neverbalna izvedba koja prikazuje put jedne obitelji od gubitka do nade za vrijeme potresa, tsunamija i eksplozije nuklearne tvornice u Japanu.
čitanja | Više >>>

28.09.2016. Gospodarstvo
Završna konferencija Panonskog drvnog centra kompetencija, prvog centra kompetencija u Hrvatskoj Panonski drvni centar kompetencija, predstavlja uspješan primjer suradnje znanstvenika, lokalne zajednice i industrije.
čitanja | Više >>>


28.09.2016. Aktualnosti
Lažni ratni invalid iz Virovitice oštetio državu za više od 1,3 milijuna kuna Virovitičko-podravska policija za prijevaru je kazneno prijavila 58-godišnjaka, kojega sumnjiči da je ozljede ranije zadobivene u poljoprivrednim radovima 1996. lažno prikazao kao ranjavanje u Domovinskom ratu.
čitanja | Više >>>

28.09.2016. Aktualnosti
Postani volonter – uključi se u programe U programu Tutorski centar volonteri pomažu osnovnoškolcima u učenju, a u programu Moj prijatelj volonteri se druže sa svojim vršnjacima s invaliditetom.Prijave traju do 30. rujna 2016.!
čitanja | Više >>>

27.09.2016. Aktualnosti
Konstituirano Izaslanstvo hrvatske lokalne i regionalne samouprave u Kongresu lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe Glavni cilj Kongresa je osigurati sudjelovanje lokalnih i regionalnih vlasti u procesu europskog ujedinjenja i u radu Vijeća Europe.
čitanja | Više >>>

27.09.2016. Gospodarstvo
Drugi Znanstveni forum u Osijeku: Kako potaknuti regionalni ekonomski rast i razvoj u Republici Hrvatskoj Drugi Znanstveni forum održan je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, u organizaciji Katedre za nacionalnu i međunarodnu ekonomiju. Moderator znanstvenog skupa bila je doc.dr. sc. Nataša Drvenkar, predsjednica Organizacijskog odbora.
čitanja | Više >>>

27.09.2016. Zanimljivosti
Prodaja automobila: Sve što je istočno od Zagreba - tuga U virovitičkom kraju u prvih osam mjeseci novoregistrirano je 110 vozila, a primjerice u Zagrebu 11.249!
čitanja | Više >>>

27.09.2016. Zabava
Hrvatska dobiva još tri televizije Za tri slobodne televizijske frekvencije Vijeće namjerava naći koncesionare na 10 odnosno 13 godina. Prva pokriva dio Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravsku, Požeško-slavonsku i dio Brodsko-posavske županije.
čitanja | Više >>>

27.09.2016. Aktualnosti
Berba u Jaski s gradonačelnicima SDP-a i HDZ-a U petak se na obiteljskom imanju Brajo u Lokošin Dolu okupilo 30-ak čelnika lokalnih jedinica iz svih stranaka.
čitanja | Više >>>

26.09.2016. Zdravlje
Društvo multiple skleroze županije sudjelovalo na simpoziju o „bolesti sa tisuću lica“ Pod radnim nazivom „Pristup tretmanima i liječenju multiple skleroze“ simpozij se povodom obilježavanja nacionalnog dana oboljelih, održao u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju u Varaždinskim toplicama.
čitanja | Više >>>

26.09.2016. Zdravstvo
Učenici iz Učeničkog doma posjetili Zavod za javno zdravstvo Njihovi domaćini u Zavodu bili su profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja i medicinski tehničar u ovoj Djelatnosti Tomislav Šokec.
čitanja | Više >>>

26.09.2016. Prosvjeta
Novo lice Učeničkog doma Virovitica: Potpisan ugovor za energetsku obnovu vrijedan oko 850 tisuća kuna Ugovor o energetskoj obnovi potpisan je s tvrtkom Slavić inženjering d.o.o. iz Virovitice, dok će stručni nadzor provesti tvrtka Croming d.o.o. iz Pitomače
čitanja | Više >>>

26.09.2016. Glazba
Slatinski razgovori flaute i gitare Komorni duo EmmaLee, koji čine mlade zagrebačke glazbenice Lidija Ljubičić (flauta) i Ema Stein (gitara), privukao je velik broj mladih ljubitelja ozbiljne glazbe na koncert koji je organizirala Osnovna glazbena škola Slatina.
čitanja | Više >>>

26.09.2016. Kultura
Zdenački susreti: Ljepota slavonskog folklora i pjesme Na smotri su sudjelovala četiri kulturno-umjetnička društva, i to Lipa iz Nove Bukovice, “Vesela Šokadija” Lapovci, “Matica slovačka” Zokov Gaj i domaćin “Zdenac”.
čitanja | Više >>>

26.09.2016. Aktualnosti
Druženje osoba sa invaliditetom Tom prigodom podijeljen je program obilježavanja svjetskog dan cerebralne paralize, a organizirano je i upoznavanje sa tvrtkom Spid, čija je jedna od djelatnosti, opremanje i prilagođavanje vozila osoba sa invaliditetom, prema njihovim potrebama.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net