jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

8. mjesec 2016. godine


31.08.2016. Crna kronika
Sa 2,88 promila, bez položenog vozačkog, završio na terasi kafića Pijani mladić je u Bušetini izgubio nadzor nad automobilom, udario u nepropisno parkirani automobil, a potom i u terasu ugostiteljskog objekta
čitanja | Više >>>

31.08.2016. Aktualnosti
Baklje za preminule kojima su kršena ljudska prava Na početku programa sve grupe koje su pohađale radionice kroz performanse pokazale su što su naučile.
čitanja | Više >>>


31.08.2016. Poljoprivreda
Rekordna godina po prinosima i sadržaju šećera u šećernoj repi Zahvaljujući izuzetno povoljnim klimatskim uvjetima i uspješnoj borbi protiv cerkospore, prinosi šećerne repe ove su godine iznimno visoki, a očekuje se i visok sadržaj šećera u repi.
čitanja | Više >>>

31.08.2016. Fra Ma Fu
Mato Pejić: Terorizam nije od jučer i organizatori Oktoberfesta znaju kako se pobrinuti da fešta prođe mirno Za dobru reportažu trebate kvalitetnog novinara i dobrog fotografa sa skupom opremom, koji moraju putovati. Zato je isplativije uvjeriti publiku da zapravo ni ne želi reportaže, nego senzacije i spektakle, s puno krvi i golih žena, a nije na odmet ni zrno šovinizma…
čitanja | Više >>>

30.08.2016. Politika
Dobivaju li seljaci prvu ministricu? I to iz naše, Virovitičko-podravske županije Jedno je sigurno u Hrvatskoj - Vlada ne može bez dvije stranke. SDP-a ili HDZ-a. Za naš grad i našu županiju to znači da ćemo svakako imati „svog“ čovjeka u Vladi.
čitanja | Više >>>

30.08.2016. Aktualnosti
Višeslav Raos: Treba izlaziti na izbore, nisu svi političari jednako nesposobni i potkupljivi Iseljavanje se može zaustaviti poboljšanjem uvjeta života te stvaranjem društvenog i političkog ozračja u kojemu vladaju optimizam, spremnost na poslovni rizik i povjerenje u institucije
čitanja | Više >>>

30.08.2016. Turizam
Dođite na 4. srednjovjekovni viteški turnir u Parku prirode Papuk Na turniru će sudjelovati 11 udruga iz cijele Hrvatske. Posjetitelji će moći uživati u sajmu starih obrta, otvorenju viteškog tabora, svečanom mimohodu viteških skupina, streličarskom turniru za prvog strijelca Jankovca, brojnim radionicama, borbi mačevima, bitci za utvrdu Klak, kao i u noćnoj opsadi Jankovca uz gađanje vatrenim strijelama i kuglama te u demonstraciji škole mačevanja i streličarstva.
čitanja | Više >>>


30.08.2016. Gospodarstvo
Air Pannonia, zrakoplovna tvrtka iz Osijeka, uspješno nastavlja širiti svoje poslovanje diljem regije u pravcu razvoja hrvatskog zdravstvenog turizma Pacijenti će se prevoziti zrakoplovima koji su opremljeni svom potrebnom medicinskom opremom, uz medicinsku pratnju visoko kvalificiranih stručnjaka, koji su posebno obučeni za ovakvu vrstu medicinskih usluga
čitanja | Više >>>

30.08.2016. Politika
Čuraj: Nema razvoja Hrvatske dok je Slavonija na začelju Ekonomski postulati kažu da je lanac jak onoliko koliko je jaka najslabija karika. Tako će i naša država biti, ali sa Slavonijom na čelu. To je zadaća svih nas koji se kandidiramo. Najveći problem je iseljavanje stručnih radnika iz Slavonije, koji odlaze u potrazi za boljom plaćom i boljim životom.
čitanja | Više >>>

30.08.2016. Gospodarstvo
Na Glavnoj skupštini dioničara Vira usvojene su sve predložene odluke Skupština je utvrdila da je Viro tvornica šećera u protekloj godini ostvarila gubitak u iznosu od 6.5 milijuna kuna, koji će se pokriti iz zadržane dobiti iz prethodnih razdoblja.
čitanja | Više >>>

30.08.2016. Aktualnosti
HSU Virovitica: Umirovljenici, ne nasjedajte na predizborne trikove Još se do prije par mjeseci vlast HDZ-a i MOSTA zauzimala za povećanje cijene dopunskog, povećanje participacije, naplatu ulaza u hitnu, privatizaciju zdravstva, privatni rad liječnika...
čitanja | Više >>>

30.08.2016. Aktualnosti
Hod za nevine žrtve Četekovca, Čojluga i Balinaca Hodnja će krenuti iz središta Mikleuša u 7.30 sati, a dolazak sudionika u Četekovac predviđa se u 8.45 sati, neposredno prije središnje komemoracije na groblju.
čitanja | Više >>>

29.08.2016. Aktualnosti
Udruga osoba sa invaliditetom dugogodišnjem članu darovala na korištenje skuter Kada si mobilniji lakše je do posla a tu su i poticaji koje mogu ostvariti poslodavci koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, pa se možda i nađe nekakav stalni posao - priča nam Ivan dok je odvozio prvi krug svog novog mobilnog ljubimca.
čitanja | Više >>>

29.08.2016. Prosvjeta
Učiteljice Branka Čović i Radoslavka Novaković iz Slatine nakon 43 godine staža zasluženo odlaze u mirovinu Ne pitamo li se svi ponekad radimo li i živimo li dobro, ispravo; koja je naša svrha. Mnogi životni trenuci podsjećaju nas da ovdje nismo vječno te da si trebamo naći svrhu.
čitanja | Više >>>

29.08.2016. Aktualnosti
Svečano obilježena 25. obljetnica oslobođenja Jasenaša, prvog oslobođenog naselja u Domovinskom ratu U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske podružnice Virovitičko-podravske županije ogranka Virovitica klub „Sokol“ iz Milanovca, obilježena je 25. obljetnica oslobođenja Jasenaša
čitanja | Više >>>

28.08.2016. Slatina
Više od 500 bikera na motosusretima u Slatini Motoklub Speed Slatina organiziranjem 3. motosusreta obilježio je 20 godina postojanja kluba i na svoj specifični način uveličao obilježavanje Dana grada.
čitanja | Više >>>

27.08.2016. Slatina
Pedesetak likovnih umjetnika na Slatinskim slikama Pedesetak likovnih umjetnika iz 13 hrvatskih gradova sudjelovalo je na likovnoj koloniji Slatinske slike 2016., koju je SLIK (Slatinski likovni klub) organizirao na prostoru poduzeća Jošavac povodom obilježavanja Dana grada.
čitanja | Više >>>

27.08.2016. Turizam
  Dan udruga u Orahovici Inicijativa “Udruge zajedno” organizator je zanimljive manifestacije pod nazivom Dan udruga koja će biti održana u nedjelju, 28. kolovoza s početkom u 17 sati u središtu Orahovice i središnjem gradskom parku.
čitanja | Više >>>

27.08.2016. Aktualnosti
Vujanović: One koji odlaze u inozemstvo ne zanima statistika U evidencijama slatinske ispostave HZZ-a 31. srpnja bilo je 1357 nezaposlenih osoba, u odnosu na 1523 osobe posljednjeg dana prošle godine.
čitanja | Više >>>

27.08.2016. Slatina
Ograničen promet središtem Slatine Gradski Upravni odjel za gospodarenje prostorom obavijestio je građane da će dijelovi Trga sv. Josipa zbog programa kojim se obilježava Dan grada tijekom vikenda biti zatvoreni.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net