jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

7. mjesec 2016. godine


31.07.2016. Zdravlje
Zdravlje: Propali eksperiment ministra Nakića, alkarskim rječnikom – učinak u ništa! Iznervirao je građane, zakomplicirao im život, pokušao oteti dodatne kune za dopunsko osiguranje, povećati participacije, limitirati hitnu medicinsku pomoć, naplatiti bolji kuk ili koljeno odnosno kućni posjet obiteljskog liječnika i, u konačnici, povećao gubitke zdravstva te istodobno snizio dostupnost i kvalitetu zdravstvene skrbi.
čitanja | Više >>>

31.07.2016. Aktualnosti
Tolušić spornom odlukom doveo u opasnost projekte teške 620 milijuna kuna? Zbog odluke Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU da se parkovima prirode skrati rok za prijavu EU projekata na javni poziv koji je raspisan u travnju, u opasnost je dovedeno 20 projekata vrijednih više od 620 milijuna kuna, doznaje Hina.
čitanja | Više >>>


30.07.2016. Glazba
Ferragosto Jam: Ripper - Mladim bendovima već petnaestak godina govorim da što prije odu iz ove zemlje Legendarni zagrebački rock-sastav PipsChips&Videclips ove godine ponovno će se popeti na pozornicu Ferragosto Jama u Orahovici, i to u subotu, 6. kolovoza.
čitanja | Više >>>

30.07.2016. Crna kronika
Kuhar iz Pitomače završio u riječkom zatvoru jer je "pipkao" 16-godišnjakinju F. J., 65-godišnjak koji je kao sezonac radio na otoku Krku, na izložbi je »neugodno pipkao« 50 godina mlađu konobaricu iz istog restorana. Muškarac je nakon privođenja priznao da ga je »ponijelo«...
čitanja | Više >>>

29.07.2016. Aktualnosti
Iz Hrvatske odnijeli u svijet poruke mira U resortu Merkur Orahovica završen je međunarodni kamp pod nazivom Atlantis. Hrvatska je prvi put zemlja domaćin ovom kampu koji organizira Hrvatski Crveni križ, a održan je pod glavnom temom “Vrijeme je za promjenu”.
čitanja | Više >>>

29.07.2016. Priroda društva
Kako prepoznati dobrog frizera? Nekome se ovo pitanje može činiti previše banalnim za jednu ozbiljnu kolumnu, ali stvari nisu uvijek tako jednostavne kakve nam se čine na prvi pogled. Uostalom, radi se o glavi. Nije isto da li vam se oko nje mota neki znalac ili neznalac, znalica ili neznalica. O tome su vodili računa i članovi ekspertne skupine Ministarstva obrazovanja koji su zakonskim dokumentom nastavnog plana jasno propisali programske uvjete stručnog prilaza ovlaštene osobe vašem vlasištu.
čitanja | Više >>>

29.07.2016. Aktualnosti
Prihvaćeni projekti obnove dvoraca Janković u Suhopolju i Pejačević u Virovitici Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica prošli su na natječaju ”Integriranih razvojnih programa temeljnih na razvoju kulturne baštine” i dobit će bespovratna sredstva za projekt obnove dvoraca, Janković u Suhopolju i Pejačević u Virovitici.
čitanja | Više >>>


28.07.2016. Slatina
Slatinski vrtić Suncokret u užem je izboru za Najljepši školski vrt Ekipa Hrvatske radiotelevizije posjetila je slatinski Dječji vrtić Suncokret u sklopu projekta “Najljepši školski vrt 2016. godine”.
čitanja | Više >>>

28.07.2016. Gospodarstvo
Francuska grupa Cristal Union ušla u vlasničku strukturu Viro grupe Grupa Cristal Union među najvećim je europskim proizvođačima šećera, alkohola i bioetanola – zauzima četvrto mjesto u proizvodnji šećera te treće mjesto u proizvodnji bioetanola. Primarno posluje u Francuskoj, a veliki dio prodaje ostvaruje izvan Francuske i Europske unije.
čitanja | Više >>>

28.07.2016. Aktualnosti
Dvadeset godina ljetovanja s Crvenim križem Slatina U ovoj jubilarnoj godini brojimo ukupno 2.827 mladih i nešto starijih osoba koje su u 38 grupa ( 9 godina na otoku Visu, 11 na otoku Čiovu i 7 godina Škole u prirodi na Visu) iskusili čari našeg Jadrana u organizaciji našeg društva CK.
čitanja | Više >>>

28.07.2016. In memoriam
Sjećanje na prijateljstvo koje je počelo u dalekoj Juznoj africi i oproštajno pismo prijatelju Vladi Dok smo bili u Vanderbijlpark-u, svi smo imali prostrane kuće, s vrtovima i lijepo smo živjeli, moglo bi se reci gospodski. Slagali smo se i pomagali, posjećivali i živjeli u izobilju.
čitanja | Više >>>

28.07.2016. Glazba
Natječaj za nove skladbe pjevačkim zborovima, malim vokalnim sastavima, puhačkim i tamburaškim orkestrima Hrvatski sabor kulture uz financijsku potporu Ministarstva kulture RH raspisao je javne i anonimne natječaje za 2016. godinu za nove skladbe namijenjene amaterskim pjevačkim zborovima, malim vokalnim sastavima, puhačkim i tamburaškim orkestrima.
čitanja | Više >>>

28.07.2016. Aktualnosti
Postavljen dugački zečji nasip u okolici Slatine Zbog izuzetno velikih količina oborina i šteta nastalih poplavnim bujicama u posljednjih nekoliko dana na području grada i prigradskih naselja pune ruke posla imali su građani, ali i komunalne službe, vatrogasci i policija.
čitanja | Više >>>

28.07.2016. Rokovo
Rokovo 2016: Scooterhappening ponovo u Virovitici Skuteraši iz cijele zemlje, ali i iz susjednih zemalja okupit će se u Virovitici za Rokovo 2016.
čitanja | Više >>>

28.07.2016. Humanitarna akcija
Apel Crvenog križa: Pomozimo obitelji Podobnik kojoj je siloviti pljusak potpuno je poharao gospodarstvo Ovoj mladoj obitelji s 3 male djece potpuno je uništen vrt s povrćem, voda je odnijela 30 kokoši, a svinje i koze su jedva spasili od utapljanja.
čitanja | Više >>>

27.07.2016. Aktualnosti
Vlada u odlasku odustala od 1000 eura za svaku bebu Naknada od 1000 eura za svako rođeno dijete bilo je najzvučnije predizborno obećanje HDZ-a. Vlada ga je odavno mogla ispuniti...
čitanja | Više >>>

27.07.2016. Županija
Projekt „Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji“ nominiran za nagradu Vijeća Europe Projekt „Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji“ jedan je od samo dva projekta za mlade koji su ove godine iz Republike Hrvatske nominirani na prestižnu nagradu Vijeća Europe
čitanja | Više >>>

27.07.2016. Zdravstvo
Općoj bolnici Virovitica donirana oprema za liječenje prijevremeno rođene djece Dječjem odjelu Opće bolnice Virovitica predstavnici Kluba roditelja nedonoščadi “Palčić” na čelu s predsjednicom Željkom Vučko, donirali su opremu vrijednu 200 tisuća kuna.
čitanja | Više >>>

27.07.2016. Poljoprivreda
Slavonski med dobiva „Oznaku izvornosti“ na nacionalnoj razini Plod je to dugogodišnjeg rada članova udruge na čelu s predsjednikom Željkom Vrbosom, a punu potporu ovoj inicijativi, nakon koje će „Slavonski med“ dobiti potvrdu iznimne kvalitete, pčelari s područja šest županija.
čitanja | Više >>>

27.07.2016. Poljoprivreda
Otvoreno pismo Hrvatske voćarske zajednice premijeru na odlasku Resorno Ministarstvo poljoprivrede nije do sada provelo nijednu mjeru za spas stanja u voćarstvu, iako smo ih upozoravali da se mjere trebaju provesti hitno i nabrojali ih gotovo sve što bi trebalo napraviti, o čemu smo i Vas izvijestili u redovitim dopisima.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net