jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

5. mjesec 2016. godine


31.05.2016. Aktualnosti
Svi na prosvjed! - „Hrvatska može bolje“ postigla nemoguće - ujedinila poslodavce, sindikate i udruge Budući da izostaje podrška politike, trenutak je da se građani izbore za reformu obrazovnog sustava jer su njime nezadovoljni svi – od djece i roditelja, preko učitelja, do sindikata i poslodavaca.
čitanja | Više >>>

31.05.2016. Politika
Vrdoljak u Orahovici: U proračunu ove vlade, Slavonija je zapostavljena! Slavonsko-baranjski Regionalni savez Hrvatske narodne stranke liberalni demokrati održao je u Orahovici sjednicu na kojoj je tema bila Stanje u regiji i aktualna politička situacija.
čitanja | Više >>>


31.05.2016. Zdravstvo
Mjerenjem razine ugljičnog monoksida u izdahu obilježen Svjetski dan nepušenja Svake se godine u svijetu 31. svibnja obilježava Svjetski dan nepušenja. Cilj i smisao ove javnozdravstvene akcije jest promovirati zdravlje, ohrabriti nepušače da ustraju u nepušenju, ali i potaknuti pušače da prestanu pušiti
čitanja | Više >>>

30.05.2016. Gospodarstvo
Podaci Europske komisije: Prvi put u tri mjeseca pogoršana ekonomska klima u Hrvatskoj Indeks ekonomske klime (ESI) u Hrvatskoj spustio se u svibnju na najnižu razinu od prošlogodišnjeg rujna i iznosio je 116,1 bod. U travnju iznosio je 118,6 bodova.
čitanja | Više >>>

30.05.2016. Zdravlje
Na Svjetski dan nepušenja - Besplatno mjerenje očuvanosti pluća građanima i biciklijada Svake se godine u svijetu 31. svibnja obilježava Svjetski dan nepušenja. Cilj i smisao ove javnozdravstvene akcije jest promovirati zdravlje, ohrabriti nepušače da ustraju u nepušenju, ali i potaknuti pušače da prestanu pušiti.
čitanja | Više >>>

30.05.2016. Aktualnosti
Društvo multiple skleroze županije obilježo Svjetski dan multiple skleroze U ugodnom okruženju prirodne ljepote rijeke Drave i njene obale u subotu 28. svibnja u Sopju na Dravi, Društvo multiple skleroze Virovitičko podravske županije obilježilo je Svjetski dan multiple skleroze.
čitanja | Više >>>

29.05.2016. Politika
Štovatelji lika i djela Josipa Broza Tita Virovitičko-podravske županije boravili u Kumrovcu Građani su po prvi put imali priliku slikati se pored kipa Josipa Broza kojeg je izradio najznačajniji hrvatski kipar prošlog stoljeća Antun Augustinčić, a kojeg je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izbacila je iz Ureda predsjednice.
čitanja | Više >>>


29.05.2016. Aktualnosti
Poziv na prosvjed protiv ukidanja kurikularne reforme  "Mijenjaju nam prošlost, ne dajmo im budućnost" Učiteljice i učitelji su svoju stručnost, svoje iskustvo, znanja i vještine stavili na raspolaganje Hrvatskoj da se oblikuje škola koja će odgovarati na zahtjeve budućnosti, koja će učenike pripremiti da aktivno pridonose dobrobiti Hrvatske i Europe. Zauzvrat su doživjeli političke napade i političke pritiske", stoji u pozivu na prosvjed.
čitanja | Više >>>

29.05.2016. Sport
Danas u Virovitici 17. Nagrada Virovitice 2016. Nastup na stazi dugoj 829 metara prijavilo je 24 vozača iz osam hrvatskih klubova u šest klasa.
čitanja | Više >>>

28.05.2016. Glazba
U projektu “Tri škole” sudjelovale glazbene škole iz Češke, Slovačke i Hrvatske Na koncertu koji se održao u Kazalištu Virovitica, predstavili su se učenici Osnovne umjetničke škole Vyškov Češka, Osnovne umjetničke škole Ferka Špániho Žilna Slovačka i Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica.
čitanja | Više >>>

27.05.2016. Gospodarstvo
Na javni poziv Ministarstva graditeljstva stiglo preko 700 zahtjeva gradova i općina U Državnom je proračunu za ovu namjenu osigurano 21 milijun kuna što je značajno povećanje u odnosu na prošlogodišnja sredstva kada je bilo planirano 6 milijuna kuna.
čitanja | Više >>>

27.05.2016. Aktualnosti
Predstavljeni rezultati istraživanja Moje mjesto u zajednici U svim regijama gdje je provedeno istraživanje najbitnijom se pokazala potreba poticanja zaposlenosti i gospodarstva; dok ih odmah prati učinkovitost javne uprave i institucija.
čitanja | Više >>>

27.05.2016. Gospodarstvo
U županijskim središtima poduzetni ostvarili 72 posto ukupnih prihoda i 69 posto neto dobiti Udio poduzetnika koji su registrirani u gradovima, sjedištima županija, u broju poduzetnika u RH je 59,5%, u broju zaposlenih 65,2%, u neto dobiti/gubitku 69,5%, a najveći je u ukupnim prihodima, 72,1%.
čitanja | Više >>>

27.05.2016. Sport
 Aeroklub Virovitica 1954 na natjecanju u preletima bezmotornom parajedrilicom Nakon prve utrke koja je održana na poletištu Strahinščica nedaleko od Ivanca u klasi EN-B Dinko Kopas je zauzeo 1. mjesto od ukupno devet natjecatelja.
čitanja | Više >>>

27.05.2016. Politika
Nametanje suprostavljenih kvazi-ideoloških vrijednosti dovodi do podijeljenosti i kontrole nad potlačenom klasom Udruženi zločinački poduhvat krupnoga kapitala, političke kaste i uhljebničke klase uz asistenciju medija s ciljem manipuliranja javnošću u svrhu ostvarivanja njihovih partikularnih interesa i održavanja nehumanog sistema u cjelini
čitanja | Više >>>

27.05.2016. Aktualnosti
Međunarodni dan kastracije mačaka: Kastracija je nužna pomoć mačkama Čak 9.500 uličnih maca kastrirano je zahvaljujući suradnji više od 800 veterinarskih ambulanti u SAD-u. Uz SAD, Južnu Afriku i Kanadu, ove godine i Hrvatska sudjeluje u ovome međunarodnom humanom programu.
čitanja | Više >>>

27.05.2016. Aktualnosti
Udruga osoba sa invaliditetom primila je još jednu vrijednu donaciju obitelji Kralj Ovo je još jedna u nizu donacija ortopedskih pomagala koju je obitelj Kralj donirala potrebitim udrugama u Virovitici.
čitanja | Više >>>

27.05.2016. Grad
Produžen rok akcije Pokret za radost, ako još niste glasujte za Viroviticu Zbog iznimno velikoga interesa i angažmana građana za uređenje vježbališta na otvorenome u okviru ovogodišnjeg izdanja Coca-Colina projekta „Pokret za radost“, produljen je rok glasovanja do 15. lipnja.
čitanja | Više >>>

27.05.2016. Aktualnosti
Pronađena veće količina droge, protiv 11 osoba podnesene kaznene prijave Pronađeno 3233 biljki cannabis sativa, 10765,1 grama marihuane, 7,9 grama droge amfetamin (speed), 904 raznih tableta, više od 100 raznih ampula i kapsula, 29 grama tvari nalik na uzgojene halucinogene gljive i nekoliko medicinskih šprica i igala.
čitanja | Više >>>

27.05.2016. Gospodarstvo
Ne možeš prijetiti bankrotom onima koji su već bankrotirali Primjer je pogrešna komuniciranja kad premijer Orešković upozorava da će se bez smanjenja vanjskog duga dogoditi bankrot. Milijun ljudi u zemlji uvjereno je da je već bankrotiralo. Pa ih poruka nimalo ne dira.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net