jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

3. mjesec 2016. godine


31.03.2016. Poljoprivreda
Uskoro novi natječaji za vinare i vinogradare iz europske Vinske omotnice Cilj ovog programa je razvoj hrvatskog vinarstva i vinogradarstva kroz tri mjere: Restrukturiranje i konverzija vinograda, Investicija u vinarije i marketing vina i Promidžba na tržištima trećih zemalja, navodi se u priopćenju Agencije.
čitanja | Više >>>

31.03.2016. Aktualnosti
Kirin: Poduzet ćemo sve radnje prema nadležnim inspekcijama kako bi zaštitili građane Priopćenje za javnost gradonačelnika Ivice Kirina vezano uz postavljanje bazne stanice na zgradi na Trgu bana Josipa Jelačića
čitanja | Više >>>


31.03.2016. Gospodarstvo
Javna nabava kao generator gospodarskog rasta Danas je u Zagrebu, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva gospodarstvo, održana konferencija “Javna nabava kao generator gospodarskog rasta“.
čitanja | Više >>>

31.03.2016. Gospodarstvo
Zagreb brend forum 2016. - 7. konferencija regionalnog poslovnog kluba Biznis-plus 7. međunarodna konferencija pod nazivom „Zagreb brend forum 2016.“, danas je održana u Zagrebu, a tematski je posvećena svim područjima vezanim uz brend i brendiranje, kao pretpostavkama tržišne prepoznatljivosti i bolje konkurentnosti.
čitanja | Više >>>

31.03.2016. Aktualnosti
Lažnim profilom na Facebooku prikupljali novac za bolesno dijete koje ne postoji Na taj su način u zabludu doveli više osoba iz cijele Hrvatske.
čitanja | Više >>>

31.03.2016. Aktualnosti
Planiraju se novi atraktivni sadržaji na Križnici 25. ožujka 2016. u prostorima općinske uprave Pitomače održana je prezentacija prostorno arhitektonskog projekta Adrenalinski zeleni park Križnica. Prezentaciji projekta prisustvovali su Željko Grgačić načelnik općine i predsjednik Turističke zajednice općine Pitomača, Marinko Barčan pročelnik Voditelj Odsjeka za društvene djelatnosti Općine Pitomača, Zlatko Novak tajnik Sportske zajednice općine Pitomača i Irena Bosnić pročelnica Odjela za turizam Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici.
čitanja | Više >>>

30.03.2016. Crna kronika
Vandalizam na uskršnje jutro Za stanovnike ulice Tomaša Masaryka u Virovitici uskršnje jutro započelo je „budnicom“. Za to se pobrinula skupina nepoznatih vandala koji su svoje divljačke strasti nakon uobičajenog noćnog provoda odlučili iskaliti na dvorišnoj ogradi ispred stambene zgrade na broju 7.
čitanja | Više >>>


30.03.2016. Poljoprivreda
Frankovka 2013. zlatna na Vinofestu u Vršcu Vino Frankovka 2013. Poljoprivrednog poduzeća Orahovica ponovno je nagrađena. Ovaj put to kvalitetno orahovačko vino odnijelo je zlatnu medalju iz Vršca s 11. festivala vina Vinofest 2016.
čitanja | Više >>>

30.03.2016. Aktualnosti
Uspješna godina rada Društva multiple skleroze Virovitičko-podravske županije U protekloj je godini Društvo je ostvarilo zanimljivu suradnju sa Njemačko-hrvatskom zajednicom iz Karlsruhea koja je, uz pomoć Antuna i Ljiljane Kralj, u više navrata dostavila vrijedne donacije.
čitanja | Više >>>

30.03.2016. Glazba
Dečak: „Svaki novi dan je mogući okidač za pjesmu“ Grupa Vatra sprema nove aranžmane, zanimljive i neočekivane goste i posve akustičnu svirku za svoj prvi unplugged koncert u 17 godina dugoj karijeri, koji će održati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
čitanja | Više >>>

30.03.2016. Grad
Vatra će prije Lisinskog, koncert u akustik verziji, održati u Kazalištu Virovitica Bit će to prvorazredan glazbeni doživljaj za sve one koji vole virovitički band. No, prema rasporedu koncerata koja se može vidjeti na službenoj Facebook stranici Vatre, uvertira te glazbene poslastice, bit će u Virovitici
čitanja | Više >>>

30.03.2016. Poljoprivreda
Poljoprivreda želi više informacija iz Bruxellesa Hrvatska je članstvom u 2013. u posljednji tren uključena u pregovore oko ZPP-a, a predstavnici DG AGRI ponovili su da je nakon uvođenja embarga lani proizvođačima dana pomoć od 500 mil. EUR. Prošli tjedan se aktivirala mogućnost za korištenje novog paketa pomoći poljoprivrednom sektoru, posebno proizvođačima mesa i mlijeka.
čitanja | Više >>>

30.03.2016. Glazba
Šesti Čuvar uspomena ovu nedjelju u Pitomači Domom kulture u Pitomači u nedjelju, 3. travnja, od 20:05 sati odzvanjat će melodije posvećene jednom od utemeljitelja glazbenog festivala Pjesme Podravine i Podravlja dr. Marijanu Jergoviću.
čitanja | Više >>>

30.03.2016. Grad
Virovitica - prvi grad u Hrvatskoj sa stopostotnom pokrivenošću kanalizacijske mreže Izgradit će se uređaj za pročišćavanje komunalnih otpadnih voda te rekonstrukcije mješovitog sustava odvodnje prvenstveno zbog sprječavanja istjecanja i prelijevanja nedozvoljenih količina otpadnih voda.
čitanja | Više >>>

30.03.2016. Prosvjeta
Potpisan ugovor o gradnji studentskog doma Tomislav Žagar: Od početka smo zauzeli stav da zbog interesa visoke škole politiku stavimo sa strane. Tako je bilo u prijašnjem sastavu ministarstava tako je i danas kako bi povukli što više sredstava u Viroviticu u Virovitičko-podravsku županiju
čitanja | Više >>>

29.03.2016. Zdravstvo
Dopunsko zdravstveno osiguranje poskupljuje gotovo 30 posto Ministar zdravlja Dario Nakić namjerava od 1. svibnja povećati cijenu dopunskog osiguranja HZZO-a sa 70 na 89 kuna.
čitanja | Više >>>

29.03.2016. Glazba
Cota G4 akustik duo - Dinko Likar i Marko Osmanović u Štednoj: Zvuk je punio svaku poru, a vokalne mogućnosti obarale s nogu Grad nam već godinama krasi egida turno folk (ne)kulture, a ova je svirka pokazala da virovitički noćni život nisu samo cajke, neukus i kič kako se to čini i da imamo potencijala za uvjerljive svirke i punokrvni rock sa svim njegovim pravcima.
čitanja | Više >>>

29.03.2016. Aktualnosti
Državna revizija: Virovitica i Virovitičko-podravska županija među rijetkima učinkovito upravljaju nekretninama Građevinskim zemljištem, poslovnim prostorima i stanovima učinkovito se upravljalo u samo sedam županija i 19 gradova.
čitanja | Više >>>

27.03.2016. Humanitarna akcija
Uskršnja humanitarnja akcija Mladih HDSSB-a Slatine U našem radu svakako ćemo i dalje pomagati onima kojima je pomoć potrebna, a pozivamo i naše sugrađane da se uključe u slične akcije
čitanja | Više >>>

27.03.2016. Prosvjeta
Peta županijska Smotra projekata iz Građanskog odgoja i obrazovanja Na smotri je u tri kategorije predstavljeno pet projekata koje je županijsko stručno povjerenstvo (Darko Špoljarić, Jasminka Viljevac i Zorislav Jelenčić) predložilo za sudjelovanje na državnoj smotri.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net