jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Osnovan Savez udruga branitelja liječenih od PTSP-a
Ministarstvo poljoprivrede traži 59 zaposlenika za poslove vezane uz fondove EU
Svjetski dan hepatitisa: u Hrvatskoj od kroničnog hepatitisa boluje oko 40.000 osoba
AGROKOR Kreće isplata punog iznosa starog duga malim dobavljačima
AGROKOR Kreće isplata punog iznosa starog duga malim dobavljačima
Čestitka gradonačelnika Kirina atletičaru Marinu Bloudeku
AGROKOR - HBOR: Nismo znali ni utjecali na pozajmice
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

12. mjesec 2015. godine


30.12.2015. Grad
Doček Nove godine na otvorenom uz Suhopoljske tamburaše Nakon nekoliko godina stanke Grad Virovitica i Turistička zajednica Virovitice ponovno organiziraju doček Nove godine na otvorenom. Ovoga puta bit će to na parkiralištu kod Zagrebačke banke, jednoj sasvim novoj lokaciji za takve prigode.
čitanja | Više >>>

30.12.2015. Grad
Na Silvestrovo proslava Dječje Nove godine Organizatori jamče obilje dobre zabave, puno igara i plesa i poručuju: Maštoviti pokreti, veseli glasovi, šarene nagradne igre i pokloni oduševit će i ovaj put one najmlađe koji će imati prilike točno u podne proveseliti se uz besplatni dječji šampanjac i vrući čaj.
čitanja | Više >>>


30.12.2015. Aktualnosti
Doček dočeka u podne u Boom-u Podnevni doček nove godine u Boom-u uz bogate hostese i lijepe nagrade.
čitanja | Više >>>

30.12.2015. Humanitarna akcija
Invalidska pomagala darovana potrebitim osobama Društvo multiple skleroze Virovitičko podravske županije, Udruga osoba sa invaliditetom Virovitice i volonteri počeli su sa podjelom električnih bolničkih kreveta, madraca, električnih invalidska kolica, hodalica i ostalih pomagala potrebitim invalidnim osobama.
čitanja | Više >>>

29.12.2015. Poljoprivreda
Grad poziva nezaposlene na besplatno studijsko putovanje u Češku Nezaposleni zainteresirani za pčelarstvo i postojeći pčelari pozvani su na studijsko putovanje u češko mjesto Dol, a koje se organizira u sklopu projekta “Beekeeping revolution”.
čitanja | Više >>>

29.12.2015. Aktualnosti
U novom sazivu Sabora četvero zastupnika s područja naše županije Sjednicu su prisustvovali i izabrani zastupnici s područja Virovitičko-podravske županije Tomislav Žagar i Marijana Živko (SDP)i hadezeovci Josip Đakić i Igor Fazekaš
čitanja | Više >>>

29.12.2015. Aktualnosti
Grad socijalno ugroženima podmiruje deset posto režija Grad će socijalno ugroženim sugrađanima za najamninu, električnu energiju, plin, grijanje, vodu, odvodnju, odvoz kućnog otpada, dimnjačarske usluge i druge troškove stanovanja u 2016. godini podmiriti s 10 posto cjelokupnog iznosa.
čitanja | Više >>>


29.12.2015. Glazba
Božićno rokanje u Orahovici 2. sijčnja: Gužva u 16-ercu, Borovski Štakori, Inkognito Božićno rokanje prigodna je kulturno-zabavna manifestacija koju Udruga P.A.U.K. priređuje kako bi se obogatila ponuda zabavnih sadržaja u vrijeme oko Božića, prvenstveno usmjerena mladima, ali i svim posjetiteljima zainteresiranim za urbanu i alternativnu glazbu.
čitanja | Više >>>

29.12.2015. Aktualnosti
Slavlje ili ratna zona! Dokad će blagdansko vrijeme u Hrvatskoj unositi strah među građane i životinje? Nakon više od 15.000 potpisa koje su Prijatelji životinja predali u svrhu zabrane petardi, Ministarstvo unutarnjih poslova obećalo je da će drastično postrožiti Zakon o eksplozivnim tvarima, ali pirotehnika je i dalje dostupna posvuda, od ulica do supermarketa.
čitanja | Više >>>

28.12.2015. Strip
Emisija emocija u kultnom virovitičkom kafiću Boom Vidjelismo i čili sve ono što smo trebali vidjeti i čuti. I baš je bilo cool kao uvijek kada je strip u pitanju.
čitanja | Više >>>

28.12.2015. Aktualnosti
Požar na Papuku: Netko je naložio i ostavio vatru ne misleći da će se proširiti dalje Dojava je oko 15,40 sati došla od rendžera Parka prirode Papuk koji je prvi primijetio požar.
čitanja | Više >>>

28.12.2015. Aktualnosti
Odlutao, ako znate čiji je - javite Ako ga netko namjerno nije dovezao tko zna odakle i ostavio u gradu, odlutao je iz nekog dvorišta u okolici Masarikove ulice. Ako vlasnici traži ovog prekasnog psa zbrinut je, nahranjen, napojen i na sigurnom Kontakt telefon je 099 772 34 76.
čitanja | Više >>>

26.12.2015. Zdravstvo
Proširen Odjel za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Općoj bolnici Virovitica U preuređene prostore preseljena je parafinoterapija, denzitometrija, terapija za djecu s psihomotornim poremećajima, uređena je jedna ambulanta te ostava za spremačice.
čitanja | Više >>>

26.12.2015. Aktualnosti
Sretan Božić, neprijatelji! U dvije kratke poruke Košić je demonstrirao nekoliko osobina opasnih za demokraciju: crkveno upletanje u političke poslove, te sklonost vrijeđanju i političkom žigosanju, da bi na kraju naciju podijelio, ni manje ni više, nego na »prijatelje« i »neprijatelje«
čitanja | Više >>>

25.12.2015. Priroda društva
Teorijska kriza filozofije i praktična sumnja u dobro Odvajanjem područja znanja od filozofije, u doba aleksandrijske škole (4.-3. stoljeće p.n.e.), povijesno nastaju znanstvene discipline. S vremenom ovaj proces odvajanja napreduje u tolikoj mjeri da se taj međusobni kontakt u potpunosti gubi, što dovodi do toga da suvremena znanost postaje prijetnja čovječanstvu. Razlog tome je gubitak moralnog aspekta, koji čini globalni stup filozofske misli, kako u predmetu tako i pristupu. Biti znanstvenik a ne biti u dovoljnoj mjeri filozof, loša je praksa, čije posljedice, pokazalo se to, nanose veliku štetu svijetu oko nas.
čitanja | Više >>>

24.12.2015. Aktualnosti
Božićno šopingiranje - čini mi se da smo dobrano izgubili kompas Kupovinom skupih darova pokušava se kupiti ljubav i naklonost, ali to se iskazuje tokom cijele godine svojim postupcima, pažnjom, sitnim gestima kojim će se vidjeti da vam je stalo.
čitanja | Više >>>

24.12.2015. Glazba
Božićni koncert u Pečuhu I ove godine na tradicionalno najmasovnijoj priredbi Hrvata u Mađarskoj, okupili su se Hrvati sa čitavog konzularnog područja te se kao i prošle godine tražila karta više tako da se razmišlja i o drugome mjestu na kojemu bi se organizirao Božićni koncert jer iako iznimno reprezentativna, koncertna dvorana Kodaly pokazala se premalenom.
čitanja | Više >>>

23.12.2015. Aktualnosti
Jagma za Stihlovim kalendarima Vrijeme je poklanjanja, a najčešći dar među poslovnim svijetom su rokovnici i kalendari. Što zbog recesije i sveopće štednje što zbog novih tehnologija koji u sebi imaju digitalne planere i kalendare posljednjih nekoliko ti su pokloni sve rjeđi.
čitanja | Više >>>

23.12.2015. Gospodarstvo
Atlantic Grupa proširuje stratešku suradnju sa Spider Grupom Cedevita d.o.o., operativna kompanija u sastavu Atlantic Grupe, je sa Spider Grupom - dugogodišnjim ugovornim partnerom u proizvodnji čajeva poznatih pod brendovima Cedevita i Naturavita, potpisala ugovor o kupoprodaji svog poslovanja s čajevima.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net