jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 »

11. mjesec 2015. godine


30.11.2015. Aktualnosti
Tri rijeke = jedan cilj Projekt se provodio na području Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav sa specifičnim aktivnostima svakog od partnera
čitanja | Više >>>

30.11.2015. Zdravlje
Slavko Sakoman i Siniša Brlas objašnjavaju navike pijenja alkohola kod mladih Tijekom Mjeseca borbe protiv ovisnosti, koji je u tijeku, portal za srednjoškolce www.srednja.hr objavio je članak u kojemu naši poznati stručnjaci za prevenciju i suzbijanje ovisnosti prof. dr. sc. Slavko Sakoman i profesor Siniša Brlas, psiholog u Zavodu za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije objašnjavaju navike pijenja alkohola kod mladih u našoj zemlji.
čitanja | Više >>>


30.11.2015. Aktualnosti
Kosa ljubavi i virovitički frizeri za oboljelu malu Virovitičanku Udruga Kosa ljubavi bavi se skupljanjem kose za djecu oboljelu od malignih i autoimunih.Organizatori su objavili i broj žiro-računa za sve one koji mogu donirati novac - HR5924840081107417926.
čitanja | Više >>>

29.11.2015. Grad
Paljenjem božićne rasvjete počela manifestacija Prosinac u gradu Splet božićnih pjesama izveo je a capella zbor Glazbene škole Jana Vlašymskog, a građani su bili počašćeni kiflicama i čajem.
čitanja | Više >>>

29.11.2015. Kultura
Omladinac oživio na fejsu! Možda grupa potakne gradonačelnika da se pokrene s mrtve točke i napravi ono što je obečao mnogo puta Rockeri,punkeri,šminkeri...Nekako nije bilo važno tko je tko. Nije bilo toliko "tatinih" sinova i kćeri. Vladao je duh zajedništva i prijateljstva.
čitanja | Više >>>

29.11.2015. Grad
Turističkoj zajednici Virovitice za organizaciju Rokova uručena nagrada Simply the best Nagradu “Simply the best” tradicionalno, svake godine, dodjeljuje specijalizirani turistički magazin “Way to Croatia” i Udruga hrvatskih putničkih agencija.
čitanja | Više >>>

28.11.2015. Kazalište Virovitica
Stilske vježbe večeras u Kazalištu Virovitica Nepropustite - neponovljivi Lela Margetić i Pero Kvrgić ponovno stilski vježbaju na virovitičkim kazališnim daskama.
čitanja | Više >>>


27.11.2015. Gospodarstvo
Susretu gospodarstvenika u akvakulturi U prvih sedam mjeseci 2015. godine, prema podacima Državnog zavoda za statistiku, iz Republike Hrvatske izvezena je 1.091 tona žive ribe, što je više za 61% u odnosu na isto razdoblje 2014. godine, kada je izvezeno 679 tona žive ribe.
čitanja | Više >>>

27.11.2015. Poljoprivreda
OPG-u Novosel Daniel iz Zvonimirovca isplaćena sredstva iz IPARD programa za ulaganje u poljoprivrednu mehanizaciju i opremu Korisnik je obnovio i modernizirao poljoprivrednu mehanizaciju te time povećao učinkovitost proizvodnje i konkurentnost poljoprivrednog gospodarstva.
čitanja | Više >>>

27.11.2015. Aktualnosti
Kulture i barbarizmi Svaka kultura je nastala u susretu s drugom kulturom, samo je barbarizam autentičan – rekao bi Goran Bregović. Ne znam je li ovo Bregina izvorna misao ili je posegnuo za nečijom tuđom, ali meni se toliko svidjela da sam u čas-posla izvukao iz nje jedno vrlo ozbiljno maturalno pitanje: Mogu li dvije različite kulture (jedna na dobro druge) nadvladati vlastite barbarizme?
čitanja | Više >>>

27.11.2015. Aktualnosti
Vrijedne ruke volontera Njemačko-hrvatske Zajednice iz Karlsruhe-a Rijetke su udruge koje su se osnivale devedesetih godina prošlog stoljeća a koje se do dana današnjeg bave humanitarnim radom. Jedna od tih rijetkih udruga je Njemačko-hrvatska Zajednica iz Karlsruhe-a.
čitanja | Više >>>

27.11.2015. Aktualnosti
Sabadoš važniji od Sanadera Dobro da je ministar Ostojić napokon – premda prekasno! – iznio detalje mučnog slučaja, da objavi istinu i zaštiti policajca Sašu Sabadoša koji je zakonito radio svoj posao, ne želeći nikome nikakvo zlo
čitanja | Više >>>

26.11.2015. Aktualnosti
Započeo nacionalni trening o DEAR pristupu U edukaciji sudjeluju predstavnici jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, organizacije civilnog društva i županijskih razvojnih agencija.
čitanja | Više >>>

26.11.2015. Gospodarstvo
Graditeljski sektor u središnjci HGK Nakon sastanka održan je susret s predsjednicima Strukovnih grupa i gospodarstvenicima graditeljskog sektora s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije, Bjelovarsko-bilogorske, Karlovačke, Krapinsko-zagorske, Sisačko-moslavačke i Virovitičko-podravske županije.
čitanja | Više >>>

26.11.2015. Gospodarstvo
Most se zauzima za izvoz, dakle njegovi su izgledi za uspjeh mali U smjernicama monetarne i fiskalne politike objavljenima prošlog tjedna stigli su odgovori. Ne sjećam se kad su u proteklih 25 godina odgovori na postavljena pitanja bili tako dobri.
čitanja | Više >>>

26.11.2015. Kultura
Predstavi '260 dana' Dražena Ferenčine Nagrada hrvatskog glumišta Ova uspješna Ferenčinina predstava bila je nominirana u ukupno šest dramskih kategorija, među kojima i u onoj za režiju.
čitanja | Više >>>

26.11.2015. Kultura
Predstavljen program ovogodišnje manifestacije „Prosinac u gradu“ Mjesec dana zabave i dobrih emocija počinje svečanim paljenjem gradske božićne rasvjete u nedjelju 29. studenog u 17 sati.
čitanja | Više >>>

26.11.2015. Aktualnosti
Kako se odvijao proces u kojem je Turudić duševne boli zaliječio sa 150.000 kuna Svoje boli Turudić je procijenio ni manje ni više nego na 180.000 kuna, međutim sud je odlučio da ga je „boljelo“ tek koliko je 150.000 kuna.
čitanja | Više >>>

25.11.2015. Aktualnosti
Uz pomoć HNB-a, banke opet varaju dužnike Iluzija šezdeset tisuća dužnika u švicarskim francima o konačnom dolasku spasonosnog rješenja u obliku konverzije CHF kredita u eurske u nadi da će pravda pobijediti brzo se raspršila nakon što su pristigli prvi izračuni u njihove poštanske sandučiće.
čitanja | Više >>>

25.11.2015. Gospodarstvo
Strateško planiranje kao osnovica za pripremu projekata Cilj edukacije bio je upoznati polaznike s načinima i oblicima strateškog planiranja kao osnovice za pripremu projekata.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net