jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

7. mjesec 2015. godine


30.07.2015. In memoriam
Sahranjena Ljiljana Đeri Svojim osobnim odabirom, svojim jasnim stvaralačkim stavom, svojim osjetilnim bićem i neupitnim likovnim iskustvom, Ljiljana Đeri stvara mostove i mjesta susreta sa svjetovima obilja i otkriva nam da oni postoje zaista pored svakoga od nas.
čitanja | Više >>>

30.07.2015. Gospodarstvo
Savudrijski poučak: Hoćeš konsenzus? Treba ti neprijatelj! Da nema Slovenije, trebalo bi je izmisliti! Da nije dugogodišnjeg spora oko Savudrijske vale i afere vezane uza suca Arbitražnog suda Jerneja Sekoleca, koji se telefonski dogovarao sa slovenskom zastupnicom Simonom Drenik o 'lobiranju' kod drugih sudaca, građani Hrvatske bi tko zna koliko dugo čekali na konsenzus svojih političara.
čitanja | Više >>>


29.07.2015. Zdravlje
Profesor Siniša Brlas jedan je od autora novog priručnika o radionicama za prevenciju ovisnosti Znanja i iskustva stručnjaka iz Virovitičko-podravske županije opet su prepoznata i izvan granica naše županije, a često je to i izvan granica Republike Hrvatske. Primjer za to je i uključivanje profesora Siniše Brlasa, psihologa u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije u veliki projekt koji pod nazivom „Okreni leđa ovisnosti“ od rujna 2014. godine provodi Centar za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka, a financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Ovaj je Centar neprofitna organizacija čije je djelovanje usmjereno jačanju civilnog društva kroz različite projekte usmjerene poboljšanju kvalitete života djece i mladih, zaštiti i promicanju njihovih prava te zaštiti djece od svih oblika zlostavljanja.
čitanja | Više >>>

29.07.2015. Poljoprivreda
Ivana Nemet - hravtska šaptačica vinima Obišao sam mnogo vinarija, upoznao nekoliko stotina vinara, divio se i čudio njihovim navikama, ali odnos kakav Ivana Nemet, glavna enologinja Feravina, ima prema skoro dva milijuna litara vina koliko se nalazi u podrumima u Feričancima, naprosto je nezamisliv. Ta mlada žena, koja u Feravinu radi pet godina i meteorski se izborila za mjesto, praktički, glavne stručnjakinje vjerojatno najambicioznije velike hrvatske vinarije, jednostavno razgovara sa svojim vinima! Usudio bih se reći – Ivana Nemet je hrvatska šaptačica vinima!
čitanja | Više >>>

28.07.2015. Kultura
Koje filmove možete pogledati u Ljetnom kinu predstojećeg vikenda Ovog vikenda nastavlje se manifestacija Ljetno kino. U bašči Doma Hrvatske vojske od 21:00 sati (u slučaju kiše u kino sali) bit će prikazani sljedeće filmovi:
čitanja | Više >>>

28.07.2015. Grad
Još dva kružna toka u Virovitici Kružni tokovi su najjednostavniji, najsigurniji i najjeftiniji način rješenja prometnih zastoja, kaže gradonačelnik Ivica Kirin.
čitanja | Više >>>

28.07.2015. Aktualnosti
Pročitajte tko je psa vezanih nogu bacio u kontejner i kakvu kaznu očekuje Facebook zajednica To su stvorovi koji nisu dostojni da hodaju ovom zemljom i ako se ikad dozna tko je , nadam se da će završiti zavezanih nogu i krvava lica!
čitanja | Više >>>


28.07.2015. Aktualnosti
"Naš dečko" Turudić skrivio rušenje presuda Ivi Sanaderu Je li Ivan Turudić naprosto bio nekompetentan za najveća suđenja u hrvatskoj povijesti ili je perfidno ostavio prostor za poništavanje presuda na Ustavnom sudu?
čitanja | Više >>>

28.07.2015. Grad
Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup drvenih turističkih kućica Kućice se daju u zakup na period od jednog mjeseca (6. kolovoz – 6. rujan 2015. godine) za prigodnu prodaju u vrijeme održavanja manifestacije Ljeto u gradu, a posebno u svrhu promidžbe turizma za vrijeme proslave Dana grada Virovitice – Rokovo 2015.
čitanja | Više >>>

28.07.2015. Gospodarstvo
Gospodo političari, gdje vam je hrvatski ekonometrijski model? Neočekivana je vijest da je kreditna agencija Standard & Poor's zadržala kreditni rejting Hrvatske za dugoročno zaduživanje na razini BB, no smanjila je izglede sa stabilnih na negativne. Iznenađenje je u tome što zemlja koju su sve vlade više-manje kontinuirano diletantski vodile posljednjih dvadesetak godina uopće ima bilo kakav rejting.
čitanja | Više >>>

28.07.2015. Gospodarstvo
Upozorenje Hrvatske gospodarske komore poduzetnicima Brojni su poduzetnici s područja grada Osijeka obavijestili posljednjih dana Hrvatsku gospodarsku komoru o tome da ih obilazi muškarac koji se predstavlja kao zaposlenik Hrvatske gospodarske komore i nudi memorijski štapić (USB stick) s Paketom osobnih podataka pravnih subjekata Republike Hrvatske.
čitanja | Više >>>

28.07.2015. Aktualnosti
Tragom praznog (mimo)hoda „Jedino uz moju zapovijed može se održati vojni mimohod“ – poručila je jasno i odrješito hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, negdje početkom svibnja. Bila je to prva obećana „šaka o stol“, koju će s mjesta vrhovne zapovjednice oružanih snaga RH odalamiti pred očima hrvatske javnosti. Tako i treba – jer težina ove zapovijedi iznosi 15 milijuna kuna, i tu, po pitanju zapovjedne odgovornosti, ne smije biti nikakve smutnje. Naprotiv, sve mora biti čisto i bistro. Zato, dok traju politički prijepori na ovu temu, mi ćemo pitanje vojne parade obraditi financijski. Čist račun, duga ljubav – prema narodu i domovini, ponajprije.
čitanja | Više >>>

24.07.2015. Gospodarstvo
Zahuktava se velik biznis, građani traže 48 milijuna kuna subvencija Ugradnjom razdjelnika u Hrvatskoj se bave 24 tvrtke. Među ovlaštenima je i tvrtka Ti-San iz Svete Nedelje, koja se tim poslom bavi već osam godina.
čitanja | Više >>>

24.07.2015. Aktualnosti
Betoniranje mitova Obje će te ceremonije dodatno betonirati mitove što nastaju – jedan o čistoj hrvatskoj pobjedi, drugi o najvećem etničkom čišćenju Srba
čitanja | Više >>>

23.07.2015. Kultura
Ovog petka u “Ljetnom kinu” – obiteljski film Medvjedić Paddington Film Medvjedić Paddington temelji se na nagrađivanoj međunarodno poznatoj seriji knjiga čiji je autor Britanac Michael Bond. Scenarij i režiju potpisuje Paul King (Bunny And The Bull).
čitanja | Više >>>

23.07.2015. Aktualnosti
Prva godina Antidiskriminacijske linije – 174 poziva zabrinutih građana Svi koji vjeruju da nemaju jednak položaj ili mogućnosti kao drugi, ali i svi koji žele doznati više o ovom problemu, odgovore na pitanja mogu dobiti na Antidiskriminacijskoj liniji01 4851 854, svaki radni dan od 9:00 do 13:00.
čitanja | Više >>>

23.07.2015. Turizam
Stranci „poludjeli“ za turističkom emisijom Planet Croatia Protagonisti emisije, mlada obitelj sa dvoje djece obilazi Hrvatsku te kroz „ružičaste naočale“ dočarava njezine ljepote.
čitanja | Više >>>

22.07.2015. Aktualnosti
Boris Pavelić tuži Novi list zbog 'upozorenja' Tužba nije usmjerena ni protiv koga osobno. Želim samo na sudu dokazati da nisam prekršio radna pravila, štoviše. Time želim sačuvati vlastito profesionalno dostojanstvo, ali i profesionalizam kolega u Novom listu jer znam da se mnogi od njih ne slažu sa sankcijama protiv mene
čitanja | Više >>>

22.07.2015. Gospodarstvo
Završne aktivnosti na osnivanju Proizvođačke organizacije u sektoru mljekarstva Proizvođačka organizacija je pravni oblik udruživanja kojeg kroz legislativu Uredbi preferira Europska Komisija, a zajednički nastup na tržištu mlijeka mogu imati i proizvođačke organizacije iz dvije ili više država članica Europske unije koje se udružuju u Transnacionalnu organizaciju u sektoru mlijeka i mliječnih proizvoda.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net