jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Cura poginula, vozač 22-godišnji mladić napuhao više od 3 promila.
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

5. mjesec 2015. godine


15.05.2015. Aktualnosti
„Savjesni“ građanin predao ilegalno streljivo i eksploziv Predao je četiri ručne bombe, jednu tromblonsku minu, jedno topničko streljivo od 20 mm i 290 komada raznog streljiva.
čitanja | Više >>>

15.05.2015. Aktualnosti
Oduzeo prednost vozilu hitne pomoći U nesreći su ozlijeđeni 52 – godišnja medicinska sestra iz vozila Hitne pomoći i 12 – godišnje dijete iz vozila koje je skrivilo nesreću.
čitanja | Više >>>

15.05.2015. Aktualnosti
Crne rupe birokracije Kada je funkcioniranje državne vlasti pod nadzorom neovisnog pravosuđa, koje svojim ustavnim ovlastima efikasno štiti zakonska prava građana, smatramo da je ispunjen temeljni koncept demokracije, i tada govorimo o pravnoj državi. Destrukcijom pravnog sustava na bilo kojoj razini zakonske primjene nastaju birokratske (crne) rupe u kojima vladaju zakoni relativnosti. Unutar njih sve je moguće i nikada se ne može znati kamo će nas odvesti i gdje će nas izbaciti. Kako ih prepoznati?
čitanja | Više >>>

15.05.2015. Kultura
Mlada Virovitičanka Antonela Lukša debitira u filmu „Ti mene nosiš“ Antonela je dobila ulogu djevojčice koja glumi u sapunici koja se snima u filmu. Pokazala je izniman talent na audiciji za film na kojoj je bilo preko 250 djece.
čitanja | Više >>>

15.05.2015. Gospodarstvo
Hrvatska gradi Facebookov data centar Prostirat će se na 30 tisuća kvadrata i biti će među tri najveća podatkovna centra u Europi, ujedno i jedini koji kompanija ima izvan SAD-a.
čitanja | Više >>>

15.05.2015. Politika
Militarizam Pristaje li takva atavistička i militaristička ideja suvremenome lijevom vođi moderne članice EU?
čitanja | Više >>>

15.05.2015. Poljoprivreda
Posjet mađarskih poljoprivrednika Virovitičko-podravskoj županiji Predstavnici mađarskog izaslanstva otvoreni su za suradnju te su izrazili zainteresiranost za početak proizvodnje kamilice u jesen 2015.
čitanja | Više >>>

14.05.2015. Aktualnosti
Umro proslavljeni rukometni trener Vilim Tičić Vilim Tičić, jedan od utemeljitelja rukometa u Virovitici i hrvatskog rukometa općenito umro je jučer u Zagrebu u 88 godini života. Nekoliko je puta bio izbornikom hrvatske rukometne organizacije i reprezentativac Jugoslavije. Mlade je rukometaše i rukometašice vodi od 1948. godine kada je došao raditi u virovitičku gimnaziju.
čitanja | Više >>>

14.05.2015. Zdravstvo
U Općoj bolnici Virovitica obilježen Međunarodni dan sestrinstva Danas u Hrvatskoj postoji čak 16 studijskih programa sestrinstva koji obrazuju medicinske sestre s ciljem dobivanja najviše razine obrazovanja te priznavanje digniteta kakav imaju njihove kolegice u Europskoj uniji.
čitanja | Više >>>

14.05.2015. Promet
Zatraženo postavljanje semafora u Koriji Na inicijativu Vijeća mjesnog odbora Korija Grad Virovitica od Policijske uprave Virovitičko-podravske zatražio je postavljanje semafora na državnoj cesti D-2, kod mjesnog doma u Koriji.
čitanja | Više >>>

14.05.2015. Aktualnosti
Odobren nastavak sanacije i zatvaranje Gradskog odlagališta Virovitica Grad Virovitica će, u dogovoru sa Fondom, što prije provesti postupak javne nabave za izvođenje radova na sanaciji odlagališta.
čitanja | Više >>>

14.05.2015. Aktualnosti
Obilježavanje Međunarodnog dana obitelji lična akcija se održava u sklopu projekta ''Djeca svojih postupaka'' koje provodi udruga S.O.S. Virovitica u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Virovitica, a projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.
čitanja | Više >>>

14.05.2015. Gospodarstvo
U HGK – ŽK Virovitica održan Županijski info dan Ministarstvo gospodarstva je u okviru Financijske perspektive Europske unije 2014.-2020. odgovorno za 330 milijuna EUR alokacije koju će, sukladno prioritetima utvrđenim Strategijom pametne specijalizacije, usmjeriti isključivo prema poslovnom sektoru sa glavnim ciljem jačanja konkurentosti gospodarstva kroz ulaganja u istraživanje, tehnološki razvoj i inovacije.
čitanja | Više >>>

13.05.2015. Prosvjeta
Nastavnici Industrijsko-obrtničke škole Virovitica na stručnom usavršavanju u Frankfurtu U okviru projekta „Razvijanjem partnerstva između škole i socijalnih partnera do veće zapošljivosti učenika“ koji financira Europska unija u okviru projekta Erasmus+ KA1, devet nastavnika Industrijsko-obrtničke škole Virovitica boravilo je na stručnom usavršavanju.
čitanja | Više >>>

13.05.2015. Grad
Mirko Čavarušić gradu donirao 6.240 komada respiratora Respiratori štite od netoksičnih krutih i tekućih aerosola, a koji će u slučaju potrebe koristiti Civilna zaštita grada Virovitice.
čitanja | Više >>>

13.05.2015. Gospodarstvo
Drvna industrija mogla bi Hrvatsku izvući iz krize U vrijeme kada je u Hrvatskoj teško naći uspješnog poduzetnika ili tvrtku koja radi u plusu, donosimo priču o čovjeku i tvrtki koji vjeruju u hrvatski proizvod i čine sve kako bi upravo njime pomogli u zapošljavanju domaćeg stanovništva.
čitanja | Više >>>

13.05.2015. Prosvjeta
Šest škola s područja Virovitičko-podravske županije obnovit će status Eko-škole Svečanost obnavljanja međunarodnog statusa Eko-škole, odnosno podjela certifikata i zelenih zastava, održat će se u petak, 15. svibnja u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom velesajmu.
čitanja | Više >>>

13.05.2015. Gospodarstvo
Uskoro gradnja Sunčane elektrane Medinci Virovitičko-podravska županija projektom „Sinerot“ uspješno će spojiti poljoprivrednu proizvodnju i obnovljive izvore energije
čitanja | Više >>>

13.05.2015. Zdravstvo
Sistemske konstelacije u Orahovici okupile preko sedamdeset zainteresiranih građana Nakon predavanja i održanih radionica, Suzana Vičik, prof.def.pup., voditeljica sistemskih konstelacija ne skriva svoje oduševljenje niti ljudima, niti Orahovicom.
čitanja | Više >>>

13.05.2015. Gospodarstvo
Virovitičko-podravska županija riješila više od 35 posto zahtjeva za legalizaciju nezakonito izgrađenih zgrada Prema najnovijim podacima Ministarstva graditeljstva, Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i zaštitu okoliša Virovitičko-podravske županije riješio je 4.837 od 15.157 zaprimljenih zahtjeva za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net