jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

4. mjesec 2015. godine


30.04.2015. Kultura
Čivro kod Kire Gradonačelnik je Marinu čestitao na uspjehu i zahvalio za promociju Virovitice.
čitanja | Više >>>

30.04.2015. Aktualnosti
Kada se sjetim o kojoj je stranci riječ, nemam povjerenja da će novci stići na pravu adresu Nekako nisam sigurna gdje će sav taj novac završiti i hoće li ta humana gesta, zaista biti u pravom smislu humana.
čitanja | Više >>>


30.04.2015. Sport
U spomen: Sveti Nikola virovitičkog nogometa U utorak 28. travnja zelene livade naših bosonogih djetinjstava i igrališta namijenjenih samo za ''bubamaru'' i tu najdražu igru svakog dječaka našega kraja kad prohoda i potrči prvi puta između dva ''velika gola'' napustio je Nikola Fučkar, naš ''Mika''.
čitanja | Više >>>

30.04.2015. Kultura
Radionica u muzeju – izrada jastuka za čipku na batiće Čipka na batiće je jedna od tehnika izrade čipke preplitanjem niti pomoću pomagala - batića.
čitanja | Više >>>

30.04.2015. Zdravstvo
Prezentacijom automatskog vanjskog defibrilatora obilježen nacionalni dan Hitne medicinske pomoći Djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije danas su u Virovitici, povodom nacionalnog dana Hitne medicinske pomoći, predstavili svojim sugrađanima i djelatnicima Policijske postaje Virovitica, program javno dostupne rane defibrilacije „Pokreni srce-spasi život“.
čitanja | Više >>>

30.04.2015. Aktualnosti
Greatest shits „Ne trošite novac na gluposti – pustite Feralu da to radi umjesto Vas!“ Tako je glasila reklama za novu rubriku Feral Tribunea „Greatest shits“.
čitanja | Više >>>

30.04.2015. Aktualnosti
Mobilni šalterski ured policije krstari županijom U mobilnom šalterskom uredu, građani će moći podnijeti zahtjeve za izdavanje osobnih iskaznica i putovnica, izvršiti prijavu prebivališta i boravišta, podnijeti zahtjeve za izdavanje uvjerenja, podnijeti zahtjeve za izdavanje vozačkih dozvola, te izvršiti registraciju vozila.
čitanja | Više >>>


30.04.2015. Gospodarstvo
Tehnologija rastura, biznis raste linearno, samo politika nikako Od 2005. do danas digitalne tehnologije, od interneta, preko digitalizacije gotovo svih proizvodnih tehnologija, do rušenja većine ranijih poslovnih modela, donijele su najviše promjena u našim privatnim i poslovnim životima.
čitanja | Više >>>

30.04.2015. Aktualnosti
Otvorenje radova na izgradnji Panonskog drvnog centra kompetencija Panonski drvni centar kompetencija pružat će usluge malim i srednjim poduzetnicima iz drvno-prerađivačkog sektora u Hrvatskoj i regiji, i to u svim fazama razvoja finalnih proizvoda od drva, odnosno proizvoda s većom dodanom vrijednošću, s naglaskom na inovacije.
čitanja | Više >>>

29.04.2015. Aktualnosti
Hrvatska udruga poslodavaca i Carinska uprava predstavili kampanju protiv švercanog duhana Kampanja je nastala kao reakcija na istraživanje tržišta rezanog duhana na koji nije plaćen porez, koje je prošle godine izradila agencija Ipsos Marketing za HUP. Istraživanje je tada pokazalo da potrošnja rezanog duhana na koji nije plaćen porez iznosi oko 1.000 tona godišnje što predstavlja gubitak prihoda državnog proračuna od oko 100 milijuna eura. Snažni porast ilegalnog tržišta rezanog duhana ne prati u jednakoj mjeri adekvatan razvoj predmetnog zakonodavnog okvira.
čitanja | Više >>>

29.04.2015. Aktualnosti
Na književnom festivalu u Užicu predstavljena knjiga Smijeh slobode-uvod u Feral Tribune Prosto je tužno da mi danas nemamo jedne takve novine koje u sebi objedinjuju kritiku, analitičnost, jedan vrhunski humor, sjajne pisce komentara, feljtona.
čitanja | Više >>>

29.04.2015. Aktualnosti
Poginuo 23-trogodišnjak Mladić je vozeći Audi slatinskih registracija „izletio“ u zavoju i udario u betonski most na potoku Branjinska i na mjestu poginuo.
čitanja | Više >>>

29.04.2015. Aktualnosti
Normalni ljudi moraju glasno govoriti Razni plaćeni provokatori i zaslijepljeni glupani gebelsovski izmišljaju najgore laži o uspješnim ljudima koji nisu iz njihovog ultradesnog jata, a dio medija povremeno čak prenosi te gadarije cinično prebacujući svoju odgovornost na izvore bez ikakvoga kredibiliteta.
čitanja | Više >>>

29.04.2015. Turizam
U Noskovačkoj Dubravi održana prezentacija projekta ”Tri rijeke = Jedan cilj” U projektu vrijednom 930.662,78 eura sudjeluje 6 županijskih Javnih ustanova (Međimurska, Varaždinska, Koprivničko-križevačka, Virovitičko-podravska, Osječko-baranjska i Vukovarsko srijemska županija) s hrvatske strane, te Nacionalni park Dunav-Drava s mađarske strane.
čitanja | Više >>>

29.04.2015. Aktualnosti
Promocija knjige Smijeh slobode-uvod u Feral Tribune" 9. svibnja u Virovitici Boris će u rodni grad donijeti drugo, tekstom prošireno i likovno bogatije izdanje jer je prvo rasprodano u samo četrdeset dana.
čitanja | Više >>>

29.04.2015. Prosvjeta
 Održan Kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola s područja županije Na kolegiju je bila riječ o usvojenoj Strategiji obrazovanja, znanosti i tehnologije te prijedlogu novih mreža škola, koje bi trebalo biti provedeno do kraja godine
čitanja | Više >>>

28.04.2015. Aktualnosti
HND i novinari ne rade samo za sebe, već za cijelo društvo Trendovi su takvi da novinarstvo sve više postaje rob činjenice da se na novinare gleda kao na radnu snagu u nekoj industrijskoj grani, a ne kao na nekoga tko bi u neku ruku trebao biti savjest društva.
čitanja | Više >>>

28.04.2015. Aktualnosti
Svaki život je dragocjen! Ja sam za život, a ti? Kampanjom se želi naglasiti važnost rada volontera u skloništima u kojima se životinje ne ubijaju već se intenzivno radi na njihovom udomljavanju.
čitanja | Više >>>

28.04.2015. Aktualnosti
Filozofija kapitalističkog materijalizma: Samo je zdravlje važnije od novca jer bolesni ne možemo zarađivati (2) Djeca prikazuju kao utezi na usponu do društvenoga vrha, odnosno kao negativna sila koja će, koliko god uspon bio brz i koliko god "utezi" bili neznatni sigurno usporiti napredak
čitanja | Više >>>

28.04.2015. Zdravstvo
Knjiga „Komunikacija s ovisnicima“ Siniše Brlasa, predstavljena na prvom hrvatskom simpoziju o ovisnostima Aktivno sudjelovanje na ovako važnom skupu pokazatelj je da se znanja stručnjaka iz Virovitičko-podravske županije cijene i izvan njezinih granica.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net