jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

2. mjesec 2015. godine


28.02.2015. Viroexpo
Rasplesana Kreativna kutija Voditeljica Martina Presečan i polaznice plesnog centra svojim plesnim koreografijama privukli su pažnju brojnim posjetiocima sajma.
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Glazba
Učenici Glazbene škole Jan Vlašimsky uspješni na natjecanju učenika glazbe i plesa Orkestar glazbene škole Jan Vlašimsky osvojio je prvu nagradu i izborio natjecanje u Primoštenu.
čitanja | Više >>>


28.02.2015. Aktualnosti
Na Viroexpu mnoštvo noviteta i novih izlagača Sajam prvi put uz zemlju partnera ima i partnerski grad, Veliku Goricu. Upravo zato, na sajmu se predstavlja više izlagača iz Gorice i turopoljskog kraja.
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Viroexpo
Nagradna igra portala Sajmovi.eu i Viroexpa Internetski portal Sajmovi.eu i Viroexpo nagrađuju vas besplatnim ulaznicama. Danas i sutra na Facebook stranici Sajmovi.eu najbrži sretnici mogu svakoga dana osvojiti pet paketa ulaznica.
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Aktualnosti
Rekli su o Viroexpu: Ovdje se razvila sajamska bajka, priča o boljoj Hrvatskoj Govornici na otvaranja ovogodišnjeg sajma iskoristili su priliku da se osvrnu na jubilej, dvadeset godina Viroexpa. Svi su istakli kontinuitet i rast sajma u vrijeme velike gospodarske krize kada su mnogi drugi sajmova u Hrvatskoj, regiji i svijetu zatvorili vrata ili stagniraju u razvoju.
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Gospodarstvo
PP Orahovica svojim vinima osvaja Japan Prvi izvoz na spomenuto dalekoistočno tržište ostvarili su u partnerstvu s tvrtkom Fuji Trading CO, a ona je japanskim vinoljupcima Frankovku promovirala na sajmu Super Market Trade Show, održanom u Tokio Big Sight centru 10. i 12. veljače.
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Gospodarstvo
Slavonski med kao brend lakše će se probijati na tržištu Europe Projekt pokrenut u Virovitičko-podravskoj županiji domaće bi pčelare trebao zaštititi od nepovoljne situacije na tržištu. Danas je u Hrvatskoj čak 11 tisuća pčelara s 550 tisuća pčelinjih zajednica.
čitanja | Više >>>


28.02.2015. Gospodarstvo
Javni natječaj za provedbu besplatnih energetskih pregleda malih i srednjih poduzeća Ukupno će se provesti osam energetskih pregleda, odnosno bit će odabrano osam poslovnih subjekata koji mogu biti isključivo mala i srednja poduzeća (d.o.o., j.d.o.o., obrti i obiteljska poljoprivredna gospodarstva) u privatnom vlasništvu.
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Gospodarstvo
Virovitičko-podravska županija na začelju po broju priključaka širokopojasnog pristupa internetu Na tržištu elektroničkih komunikacija u četvrtom tromjesečju prošle godine očekivano je zabilježen rast prihoda od internetskih i usluga prijenosa TV programa te pad prihoda od klasičnih telefonskih usluga, izvijestili su u četvrtak iz Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM).
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Viroexpo
Danas na sajmu: Raspored stručnih predavanja Predavanja će se održati drugog dana sajma, u subotu, 28. veljače s početkom u 9 sati, u prostorima Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije, Poduzetnička zona II broj 18, Virovitica, koji se nalazi uz sajamski prostor.
čitanja | Više >>>

28.02.2015. Virkas
Večeras na Virkasu: Sabrana djela Williama Shakespearea Sabrana djela Williama Shakespearea, u režiji Nikole Zavrišića i izvedbi Slovenskog ljudskog gledališča iz Celja donose preko trideset drama.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Sport
Obavljeno vaganje i sučeljavanje takmičara za MMA "Noć Nokauta" U Tehničkoj školi u Virovitici u organizaciji Kluba slobodne borbe Nokaut iz Virovitice, održat će se MMA "Noć Nokauta" po prvi puta u Virovitici borbe u kavezu.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Viroexpo
Mađarska kulturno-umjetnička društva predstavila tradicionalne narodne pjesme i plesove Plesom i pjesmom, Folklorna skupina iz Sátorhely-a i Mađarsko kulturno umjetničko društvo „Petőfi Sándor“ iz Luga predstavili su tradicionalne narodne pjesme, plesove i običaje Mađarske, zemlje partner sajma Viroexpo 2015.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Aktualnosti
Jubilarni sajam otvorila predsjednica Kolinda Grabar Kitarović Otvarajući sajam predsjednica Grabar Kitarović istakla je da su uloženi trud, znanje i predanost učinili sajam Viroexpo jednim od najznačajnijih sajamskih manifestacija u Hrvatskoj koji potiče poduzetnike, obrtnike i poljoprivrede da se upoznaju, povežu, udruže i prošire gospodarsku suradnju
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Viroexpo
Govor predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na otvaranju Viroexpa Organizatorima ovog sajma treba odati priznanje svima na uloženom trudu, znanju i predanosti.Na doprinosu razvoja gospodarstva i uspješnoj promidžbi hrvatske tradicije i kulture.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Virkas
Večeras na Virkasu:  Izložak br. 49 - u Gradskom muzeju Za večerašnju predstavu Teatra Exit karte možete kupiti i pola sata prije predstave u Gradskom muzeju, požurite jer broj mjesta je ograničen.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Priroda društva
Glavom kroz vrijeme S vremena na vrijeme ponašam se ozbiljno i veoma odgovorno prema svom duševnom i mentalnom zdravlju. U te dane ne pratim vijesti i nastojim se družiti samo s ljudima koji žive izvan ovog vremena. S njima mi je uvijek ugodno, jer svi su malo pomjereni u mozgu – totalno prema naprijed. Hoću reći, žive u nekoj (boljoj) budućnosti. A ta razdaljina nije vremenska nego upravo mentalna.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Gospodarstvo
Pola milijuna kilometara od istoka do zapada Do sada je proputovao od istoka i Gruzije, Armenije, Turske, preko Grčke, sve do Ukrajne, Belgije i Nizozemske. Koliko je putnika prevezao ni sam točno ne zna, no svakako više od tisuću zadovoljnih korisnika.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Gospodarstvo
Milanović ima pravo, Predsjednica treba ekonomski program Mudri političari tešku artiljeriju čuvaju za točno određeni trenutak. Ovako joj čak i Tomislav Karamarko uz dozu cinizma poručuje da bi trebala smiriti odnose s premijerom.
čitanja | Više >>>

27.02.2015. Obrtništvo
Karl Šafer zastupat će Udruženje obrtnika Orahovica i 4. mandat Udruženje obrtnika Orahovica okuplja obrtnike s područja grada Orahovice i općina Crnac, Čačinci i Zdenci te zastupa njihove interese na području tih jedinica lokalne samouprave, a putem svojih predstavnika u Područnoj obrtničkoj komori.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net