jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

10. mjesec 2014. godine


31.10.2014. Poljoprivreda
Novi uvjeti otkupa - kraj za šećernu repu? Naše šećerane ne znaju poslovati s pozitivnom nulom. Ako ne zarade 300 mlijuna, oni su u panici. Ovakvim načinom poslovanja, sami sebe ćemo zatvoriti, neće nas zatvoriti Europa.
čitanja | Više >>>

30.10.2014. Gospodarstvo
U Virovitičko-podravskoj županiji mjerama samozapošljavanja osnovano 340 tvrtki O svojim iskustvima govorile su bivše nezaposleno osobe koje danas vode uspješne tvrtke ili obrte na području ugostiteljstva, metaloprerađivačke industrije, slastičarstva, marketinga i zdravstva.
čitanja | Više >>>


30.10.2014. Gospodarstvo
Graditelji: za popunu kapaciteta koristiit primjer zapošljavanja domaće operative Članovi Strukovne grupe graditeljstva i projektiranja suglasni su da formiraju zajedničke uvjete i ponude na objavljene natječaje.
čitanja | Više >>>

30.10.2014. Zabava
Nakon 30 godina braka Darko ponovno zaprosio mladenku Vesnu Veselo je bilo ovih dana u Lozanu, uz kočiju, tamburaše, rodbinu i prijatelje.
čitanja | Više >>>

30.10.2014. Gospodarstvo
Obilježen dan Turske U ime poslovne zajednice Virovitičko-podravske županije, bio nazočan i Milan Vanđura, direktor HGK – Županijske komore Virovitica.
čitanja | Više >>>

30.10.2014. Gospodarstvo
Međimurska terapija protiv proračunske jesenje depresije Interesne skupine upuštaju seu svakovrsne oblike pritisaka ne bi li dobile veći udio novca poreznih obveznika, a ako već ne mogu računati na to, onda bar nastoje ne naći se u stavkama na kojima se štedi.
čitanja | Više >>>

29.10.2014. Turizam
U utorak 4. studenog svečano otvorenje kurije Janković u Kapeli Dvoru Projekt akronima „Drava4Enjoy“, najveći je projekt trećeg poziva za prijavu projekata za financiranje bespovratnim EU sredstvima iz IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska 2007-2013
čitanja | Više >>>


29.10.2014. Politika
Natječaj za studentski program Akademije za politički razvoj Prijaviti se mogu studenti sa svih studijskih programa na visokim učilištima u Hrvatskoj (neovisno o studijskom području)
čitanja | Više >>>

29.10.2014. Gospodarstvo
Otvoren Informacijski centar Europe Direct Virovitica Europe Direct je besplatna informacijska služba za građane, koju financira Europska unija, a nalazi se u prostorijama VIDRA-e, Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.
čitanja | Više >>>

29.10.2014. Aktualnosti
Svi ginekolozi virovitičke bolnice uložili priziv savjesti Za pobačaje na zahtjev bolnica je angažirala specijalistu ginekologa izvan bolnice koji prima 2.500 kuna.
čitanja | Više >>>

29.10.2014. Ekologija
U Noskovačkoj Dubravi započeo Godišnji susret ravnatelja Javnih ustanova Republike Hrvatske U utorak, 28. listopada, u Informativno edukativnom centru Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije u Noskovačkoj Dubravi, započeo je Godišnji susret ravnatelja Javnih ustanova (županijskih, gradskih i općinskih) koje se bave zaštitom prirode.
čitanja | Više >>>

29.10.2014. Zabava
Glasujte za najbolje seosko domaćinstvo i osvojite ručak! Od početka godine na Gastrofej se prijavilo 51 gospodarstvo. U užem izboru otsalo je njih 8, među njima i Zlatni klas Otrovance.
čitanja | Više >>>

29.10.2014. Obrtništvo
Obilježena 20. godina Područne obrtničke komore Virovitičko-podravske županije Posebno smo ponosni na obrazovne aktivnosti - u 20 godina rada u našoj komori majstorski ispit položilo je 1350 kandidata.
čitanja | Više >>>

28.10.2014. Poljoprivreda
Prošlotjedna kiša - nove štete zbog velikih oborina Dio poljskih radova bio je nemoguć zbog neprestanih kiša i prošli tjedan, a kratka stanka nije dovoljno prosušila tlo da bi se obavili svi potrebni radovi.
čitanja | Više >>>

28.10.2014. Gospodarstvo
Slovaci zainteresirani za med i ljekovito bilje Virovitičko-podravske županije Slovačka je jedan od najznačajnijih vanjskotrgovinskih partnera Virovitičko-podravske županije - gospodarska razmjena je 500 tisuća dolara od kojih je izvoz 400 tisuća dolara.
čitanja | Više >>>

28.10.2014. Aktualnosti
Iz Virovitice krenula konferencija o prevenciji kardiovaskularnih bolesti Virovitica je odabrana jer u Virovitičko-podravskoj županija najviša smrtnost od kardiovaskularnih bolesti u Hrvatskoj.
čitanja | Više >>>

27.10.2014. Poljoprivreda
Kako se postaje prvak u oranju? Ore se polako, svega tri-četiri kilometara na sat, tako da se svaka brazda pozna i ne raširi. Iako nisam pretjerano trenirao za natjecanje, ja u tome uživam i vjerojatno odatle i uspjeh.
čitanja | Više >>>

27.10.2014. Politika
Ako imaš mnogo daj od svog bogatstva, ako imaš malo daj od svog srca Ne zaboravljajući trajne posljedice nastale uslijed poplava u nama susjednim selima i gradovima, a držeći kao HNS-ovci do obrazovanja kao najvažnije odrednice svakog društva, odlučili smo uoči Svjetskog dana međusobnog pomaganja, pomoći onima, koji ne traže puno, a trebaju najosnovnije – znanje kako bi imali budućnost u rukama i hranu kako bi tu budućnost dočekali
čitanja | Više >>>

27.10.2014. Sport
U Virovitici održana redovita skupština Hrvatskog Powerlifting Saveza Na redovitoj skupštini Hrvatskog Powerlifting Saveza održanoj u subotu 25.listopada u Virovitici razmatrani su klubovi koji su zatražili pristup Savezu.
čitanja | Više >>>

27.10.2014. Prosvjeta
U Mjesecu hrvatske knjige Učenici 1.a razreda O.Š. Eugena Kumičića postali članovima školske knjižnice Mjesec hrvatske knjige obilježava se svake godine i to u periodu od 15. listopada do 15. studenog te u tom periodu učenici prvih razreda postaju članovima školske knjižnice.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net