jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

9. mjesec 2014. godine


30.09.2014. Zabava
Od utorka do četvrtka u Štednoj: Drugo kolo Lige prvaka i Europska liga Cafe i Disco bar Štedna poziva ljubitelje nogometa i piva. Drugo kolo lige prvaka kao i svi sportski događaji u vašem možda najboljem sportskom kafiću u gradu, ali to nije sve...
čitanja | Više >>>

30.09.2014. Prosvjeta
Položen kamen temeljac za izgradnju nove škole u Gornjem Miholjcu Ne može se očekivati da će djeca imati kvalitetan život ako se zanemari ulaganje u obrazovanje. Ulaganje u znanje i obrazovanje je način podizanja kvalitete života
čitanja | Više >>>


30.09.2014. Turizam
Biciklisti, prijavite se za maraton Virovitica - Szentlőrinc Nakon uspješno prvog maratona na relaciji Szentlőrinc - Virovitica u četvrtak 4. listopada vozit će se i obrnuto, na relaciji Virovitica - Szentlőrinc.
čitanja | Više >>>

29.09.2014. HGK-Županijska komora Virovitica
Kupujmo hrvatsko i Vrijedne ruke u Zagrebu - predstavljeno 2000 hrvatskih proizvoda, najviše do sada Među mnogobrojnim sudionicima ih Hrvatske, kojih je bilo 350, najviše do sada u povijesti akcije, na akciji su bila i četiri sudionika iz Virovitičko-podravske županije. Obrt Pleša iz Orahovice predstavio je suhomesnate proizvode iz svog proizvodnog programa, OPG Vašarević iz Slatine i Pčelarstvo Balint iz Virovitice predstavili su svoj proizvodni program meda i pčelinjih proizvoda, a Kreativna udruga unikat iz Virovitice predstavila je svoje unikatne rukotvorine.
čitanja | Više >>>

29.09.2014. Aktualnosti
Lokalni energetski razvoj – ključ je u suradnji Lokalno energetsko planiranje u Hrvatskoj dosad je bilo inicirano i provođeno u urbanim sredinama, a na konferenciji su bili dani primjeri takvog planiranja u ruralnim područjima te naglašena njihova važnost za održiv razvoj lokalnih zajednica u gospodarskom i okolišnom pogledu, ali i kao važna poluga za izlazak iz energetskog siromaštva koje je sve rašireniji problem.
čitanja | Više >>>

29.09.2014. Šapat srca
Dnevnik jedne (ne)obične djevojke Ines: Udri brigu na veselje! U životu je jedino dovoljno da održavamo i hranimo svoje emocionalne potrebe, da bi psihofizički savršeno funkcionirali, ali ponekad nam to ne ide od ruke, a onda se dogodi...
čitanja | Više >>>

28.09.2014. Kultura
Češkoj besedi i Jasni Berger nagrada za učenje i popularizaciju češkog jezika U Češkoj besedi Virovitica već dugi niz godina održava se nastava češkog jezika za odrasle, a zahvaljujući inicijativi uspostavljena je nastava i Češkog jezika i kulture (model C) za djecu u osnovnoj i srednjoj školi.
čitanja | Više >>>


26.09.2014. Grad
Vladimir Kolesarić: Obnova palače Pejačević je sjajno izvedena Nadam se da će i to pridonijeti daljnjoj valorizacije virovitičke kulturne baštine – koliko, to ćemo vidjeti, a to ovisi i o vama mlađima, ako vam je stalo do Virovitice.
čitanja | Više >>>

26.09.2014. Gospodarstvo
Predstavljen projekt bespaltnih savjetodavnih usluga - SMEPASS Cilj Projekta je jačanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva Republike Hrvatske, kroz pružanje usluga visokokvalitetnog poslovnog savjetovanja
čitanja | Više >>>

26.09.2014. Priroda društva
Svemirski programi Prirodoslovno matematičkih fakulteta Prije nekoliko dana čuo sam intrigantnu priču o mladom nastavniku matematike koji je za vrijeme svoga apsolventskog staža skupio popriličan broj sati u nastavi, pokazujući iznimne pedagoške sposobnosti i predavački talent da učenicima prenese POTREBNO znanje iz matematike. Na prvi pogled ništa neobično, da ovaj mladi talentirani kolega ne razmišlja o promjeni zanimanja i to iz jednog veoma bizarnog razloga – nikako mu ne uspijeva završiti fakultet, zbog jednog jedinog ispita koji mu već nekoliko godina stoji na putu do obrane diplomskog rada. Gdje je greška? U studentu ili u fakultetu?
čitanja | Više >>>

26.09.2014. Kota Lj. R. Weissa
Ljubo R. Weiss:Virovitičko ludilo – i druga ludila Virovitica kao varoš ima svoje egzemplare, tu su oko nas, jedni su jako normalni, drugi su tajnoviti, treći čak vode dva- tri paralelna života, ne možeš ih uhvatiti ni za glavu ni za rep.
čitanja | Više >>>

26.09.2014. Obrtništvo
Erste banka i Obrtnička komora potpisale ugovor u poslovnoj suradnji za povoljnije kreditiranje obrtnika Organizirat ćemo niz edukativno-savjetodavnih radionica obrtnicama i objasniti kako koristiti EU fondove, subvencionirane programe i ostale linije koje potiču malo poduzetništvo i obrtništvo
čitanja | Više >>>

25.09.2014. Kultura
Uzajamna ljubav Željka i cvijeća Kada je naš reporter obilazio trasu brze ceste Gradec – Bjelovar, koja je u izgradnji, susreo je niz radoznalih i ljubaznih stanovnika obližnjih naselja, koji su pokazali kojim puteljcima i pravcima se može doći do trase.
čitanja | Više >>>

25.09.2014. Aktualnosti
U proteklih godinu dana Hrvatska zajednica županija reagirala je učestalim i jačim pritiscima prema institucijama Hrvatska zajednica županija će i dalje biti partner resornim ministarstvima i Vladi te sudjelovati u svim bitnim procesima kojih se tiču hrvatskih građana.
čitanja | Više >>>

25.09.2014. HGK-Županijska komora Virovitica
Oleksandr Levchenko, veleposlanik Ukrajine u Hrvatskoj, posjetio je HGK – Županijsku komoru Virovitica Vanjskotrgovinska razmjena Virovitičko-podravske županije s Ukrajinom iznosila je 1.382.000 $, od čega je izvoz u Ukrajinu iznosio 1.327.000$, odnosno 0,79% izvoza VPŽ, uvoz u Ukrajinu iznosio je 55.000$, odnosno 0,05% županijskog uvoza.
čitanja | Više >>>

25.09.2014. Politika
Blažeković: Referendum udruge U ime obitelji je politički avanturizam Referendum nema veze s preferencijalnim glasovanjem, nego bi se njime snizio izborni prag i mogućnost ulaska jedne osobe u parlament.
čitanja | Više >>>

25.09.2014. Politika
Gašenje rafinerija kao prednost Ako sisačka i riječka rafinerija uistinu godinama gomilaju gubitke, što nitko ne osporava, koji je smisao njihova održavanja?
čitanja | Više >>>

25.09.2014. Gospodarstvo
Politička elita slabi, ali još je dovoljno jaka za očuvanje dvovlašća Oni unutar elita koji preozbiljno shvate svoje poslanje na bavljenju suštinom bivaju maknuti ako su članovi stanke na vlasti (Slavko Linić) ili sami odlaze ne želeći sudjelovati u predstavi za javnost bez prave suštine (Martina Dalić).
čitanja | Više >>>

25.09.2014. Vjerski život
Židovska općina Virovitica obilježila Roš Hašana - židovsku Novu godinu Novu 5775 godinu po židovskom kalendaru okupljenima je čestitao predsjednik Židovske općine Virovitica Ljubo Ruben Weiss.
čitanja | Više >>>

24.09.2014. Gospodarstvo
Viržinija Kinezima, Koreancima ili Japancima!? T-Portal danas je objavio da je Ante Vlahović, čelnik Adris grupe, donio stratešku odluku o prodaji TDR-a, koja bi trebala biti realizirana do kraja ove godine.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net